Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano
2 hours ago, pob said:

Spigen za S23. Odličen ovitek, sem zelo zadovoljen. Telefon je bil res dostikrat na tleh in vedno ostal cel. Prav tako ovitek ne drsi. 

Ko vzamem nov telefon, kupim spet od te firme.

20230307_090250.jpg

20230307_090253.jpg

Mam identičnega na s20fe. Je pa res da se poleti telefon rad pregreva, vzrok ni samo v ovitku, seveda pa ta mal pripomore k temu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Žena ima mojega bivšega S8 in je še vedno špica. Display je itak top, brzina tudi, fotiču se pa seveda že pozna malo, da je v letih, ampak naredi čisto spodobne slike, če seveda nisi prezahteven :) Baterija je bila takrat 1x menjana v sklopu garancije in je še v redu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
7 hours ago, Bini said:

To je trenutno najboljši pametni telefon......🙃

Hja, najboljši ali ne, s tem se ponavadi ne obremenjujem, vem pa da je precej dober telefon. Druga stvar pa je, da je pa cenovni rang precej visok in, če pogledaš v kakem pogledu res ni vreden tega. Če imaš pa telefon potem 4-5 let pa recimo, da se nekako amortizira :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Jaz bi nabavil S23 samo zato ker nima EXYNOSA, da probam če je res to kar se govori in piše :) Ampak čakam na kako akcijo, da bodo dal še kako uro zraven recimo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
20 hours ago, AmpeR said:

Od 1.7. do 12.7. Ja cena je skoraj najnižja kar smo iskali za 5 oseb.

Tudi Pine Beach Pakoštane je top. Ma cena pa od 5.300€ naprej....🤔

Madonca, to pa je cena že. Jaz še čakam kako bo v našem kampu, če bo samo 20% gor, bo še v redu vidim. Če ne pa počasi v kak še bolj robinzonski kamp :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kolikor vem, meni ni avto dodal praktično nič pri tistem izračunu. Recimo 200 00 eur je bilo na koncu nekaj evrov zraven, težava je samo če si na zgornji meji, če si pa nekje na sredini razreda pa z nekim normalnim avtom ni šans. Potem je bolj "težava" sama nepremičnina...

Kakorkoli, to ni nič v primerjavi z raznimi sp-jevci, no tam se pa lahko manipulira na veliko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Govorite kot da bi bil leasing nelegalen :) 

Ne vem sicer kdo koga bolj nateguje, a to da nas država nateguje k plačaš 2x takso na svojo plačo oz dohodek, to je pa seveda v redu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
23 minutes ago, Janez007 said:

Fotra je pred letom (nekaj mesecev po cepljenju) začelo nekaj bolet v prsih ... seveda je bil prepričan, da je to od cepljenja. Potem se je ugotovilo, da je bila kriva kislina v želodcu. 😃

Neka bližnja žlahtnica (ni ovca, tako kot jaz, ampak razmišlja s svojo glavo 🤪) me je pred tretjim cepljenjem rotila, naj se ne cepim, ker da bom umrl v roku 3 mesecev. Imam še pisno na telefonu. V nasprotju z njeno napovedjo, sem še po več kot enem letu živ. :) Najbolj sem pa žalosten, ker ima ženska doktorat iz naravoslovne znanosti.  🙃

Hja lej, marsikoga je pa na tak način pobralo. Tako je, te stvari res težko dokažeš v katerokoli smer. Se pa propagira samo ena smer kot ena in edina, in to mene moti. Itak pa, če ne bi bilo teh omejitev ki so veljale, se bi jih cepilo še pol manj kot se jih je. To je pa pač dejstvo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hja, cela štala. Se mi zdi, da je cela štala tudi če je otrok cepljen, tko da neke blazne razlike pomoje ni. Zdej, če si tok suveren, da ne cepiš otroka, potem imaš najbrž nekaj znanja, da veš da se vročine pri 37 ne zbija ipd...

Jaz imam izkušnje prej v obratni smeri, začenši z zgoraj navedenim primerom, potem mi pa sosed pravi, da se jim zdi čudno, da se otroku recimo vleče nek kašelj ipd če 2 tedna, potem mi pa omeni svečke in ne vem kakšen paracetamol, mi je pa hitro vse jasno :)

Ša največ je pa odvisno od hrane same..Valda, če se bo otrok basal s sladkarijami, prigrizki ipd...je to že kar velik potencial, da bo slej ko prej zbolel...Veliko jih pa mogoče ne da toliko poudarka na hrano, gibanje,..nasploh zdrav razvoj, so ji pa seveda cepili in mislijo, saj je cepljen. Potem pa imaš zgodbe o konstantnih vnetjih v ušesih in še in še. 

Zdravje imamo samo v rokah - ok so izjeme in kakšne genetske predispozicije, čeprav sedaj se v ospredju vedno bolj poudarja epigenetiko. Načeloma je pa itak sam zase odgovoren, da večinoma prisluhne sam sebi, občasno se strinjam tudi zdravnikom, tisti pregovor da si kar ješ, se mi pa vedno bolj zdi kar vmesen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Janez, imaš prav. Še vedno pa ne pomeni, da ima tak človek vedno prav, ker obstaja zelo velika verjetnost, da tudi on marsikaj ne ve. Vseveda pač ni, zato je kanček dvoma s strani laikov včasih zaželjeno. Sej če pogledaš družinskega zdravnika ali pa tvojega osebnega, ti je lahko hitro jasno kako sistem deluje. Dobro, lahko da so izjeme sem in tja. Hočem rečt, vedno vse prevečkrat se samo zatira simptome, vzroke se pa ne išče, ker ni rentabilno za sistem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Meni se že za 2+2 zdi da je kar konkretno več. Do sedaj kar sem šel računat, vedno je bilo vsaj jurja dražje. Ok, ajde res da vidiš nekaj novega, ampak takole z malimi otroci to niima smila in ni vredno dodatnega stresa :D Tamali itak rabijo vodo , kamnčke pa družbo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
4 minutes ago, dvorjan said:

Aja, pa hrana je super, posebej morska je bistveno ceneje kot na Hrvaškem.

Ampak to se meni ne zdi lih poceni? 

med 12 in 25€ za glavno jed, vino 10€/5dcl, pivo 4 do 7€

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Ma to je povsod tako. Sicer si je sam kriv, ker je hodil nekam kjer mu ni všeč. Kotičkov na hrvaškem je precej , da bi si našel kaj pametnega. Ne vem kaj vsi rinejo na Pag, meni recimo tam ni, sploh v večjih kampih. Mi smo vsako leto v prvi vrsti kar pomeni, 10m od morja za 3 tedne oz. še kak dan več,  sem pa plačeval od 900 do 1200€ (lansko leto).  To se mi  zdi solidna cena. 

Letos bo seveda cena višja, za koliko še ne vem, se bomo pa probal mal spogajat, glede na to da smo redne stranke že kar nekaj let :)

Če na pa, gremo drugam. To sem si rekel že parkrat ,pa potem iz tega ni nič ,ker so ostali čisto zadovoljni s poznano lokacijo :D 

Si pa tudi jaz ne predstavljam ,da bi 200m ali več hodil do plaže, po možnosti z vso kramo oz Supi,...in to tovoril gor in dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.