Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Ja ce bodo dvoboji ala motogp bo se mogoce zanimivo, je pa sama voznja videt preve? sterilna, po po tem kolikor so rekli ti ki so imeli moznost peljat motoe motor so rekli da je prete?ek oz. Nima dobre razporeditve te?e, sami pospe?ki so pa baje dobri. Saj ne pravim mogo?e bodo izbolj?ali in bo vredu, ?eprav zvok bo ?e vedno manjkal. Trrenutno so bolj tko mogo?e dodatna popestritev moto dogajanja

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

MotoE mi sploh ni privla?en, tukaj manjka zvok in vonj po bencinu. MotoE mi je tako umeten, pa po ovinkih se mi zdijo ful pocasnej?i, ni slajdanja....meni ne potegne

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Glede Yamahe sem bolm jst vzdr?al komentarjev, ker so ?e do zdaj tudi bili hitri na zimskih testiranjih v dirkah pa so bili problemi.

Novinci so vsi kr hitri za prvi? edino Oliveira je bil preve? po?asen, najbolj med novinci se je zna?el Bagnaia ki je bil 11ti in je bil celo pred Lorenzom.

Pozitivno me je presenetil Morbidelli na Petronas Yamahi je raztural, ?etrti najhitrej?i ?as in samo 0.217 razlike do najhitrej?ega Vinalesa! Kapo dol.

P.S.: Za vse ki spremljate MotoGP, imate zdaj celo zimsko sezono, Videopass za 1?, lahko spremlja? testiranja v ?ivo, gleda? dirke za nazaj, razne tehni?ne oddaje....

Jst sem ?e naro?il, ker pa? redno spremljam ta ?port.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Ja to je isto kot pri avtih, pelje? se lahko z mercedesom za 100.000? in pelje? se lahko z yugotom za 500?.  Oba te pripeljeta od to?ke A do to?ke B, so pa razlike v hitrosti, udobju.... no pa enim tud imi?.

Jst sem si kupil Huawei-a Mate 20 Pro, zarad sebe, ker imam ponavadi telefon dokler ne crkne in ne menjuje vsako leto, zato pa? takrat ko kupujem kupim top model, ki je ponavadi mal dra?ji.

Do sedaj sem imel LG G3 ki sem ga kupil takrat ob izidu leta 2014 in ?e mi nebi crknil ga ?e ne bi menjal.

Vsak ima svoje veselje in svoje poglede.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Ja ja z aneksom je cena taka, meni se gre itak sam za telefon, ne rabim dodatkov, ure ne nosim, b? polnilec ne rabim, spominska kartica pri 128gb tud ne rabim.

Fotke so pa Top?it!

?uj kake pa ma? to barve telefon, twilight ali midnight blue?

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Jest, a ti ga ?e ima?? Kako si zadovoljen, katere so slabe lasnosti telefona?

Dobr ?e dela z ovitkom mi je ?e kul, ?e ne bi mi blo brezeveze in bi brez?i?ni polnilec prodal.

Ja naro?il sem pri nas pri Telemachu.

Zanimivo da v tujini dajo ve? stvari zraven, samo je pa cena 999?, pri Telem...pa 789? z polnilcem, pa ce odstejes polnilec k mislim da je 70?, so na 720? za sam telefon.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Eno vpra?anje glede brez?i?nega polnjenja, prednaro?il sem Huawei Mate 20 Pro in pri tem dobi? brez?i?ni polnilec zraven kot darilo, zanima pa me ali deluje to brez?i?no polnjenje skozi ovitek ali ne???

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Danes je kon?no Vinales privozil zmago Yamahi, Rossi se je pomoje u?tel z trdo gumo.

Ianone je bil hiter kot strela, ?e se ne bi toliko prehitevali bi znal celo zmagat.

Bautista je lepo odpeljal dirko s tovarni?kim Ducatijem in mi ga je ?koda da gre v WSBK, bi si zaslu?il sede? v MotoGP.

Najve? sre?e sta imela Zarco in Marquez da sta ostala v taki nesre?i brez po?kodb, lahko bi se grdo kon?alo ker je bila velika hitrost.

Dirka je pa bila pri?akovano zanimiva, na tem dirkali??u so ponavadi dobra prehitevanja in tudi danes je bilo od 2do6 mesta so bili ?isto skupaj in se prehitevali.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Fenati je zgubil slu?bo in prav je tako!

MV Agusta mu je skenslala pogodbo za naslednje leto.

Pravtako so mu prekinili pogodbo pri trenutnem delodajalcu Marinelli Snipers.

Jst bi mu dal ?e do?ivljensko prepoved dirkanja z bilokaterimi motorji.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jst mislim da bo Misano jutri Lorenzos Land!

Z lahkoto je presegel rekord steze.

Presenetil me je Miller, dober krog mu je uspel, samo mislim da nima tako dobrega racepaca

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Ko sem ?e vozil na pooblascen servis sem vedno prinesel svoje olje, ker mi je butasto da nabijajo ceno v visave. Ce bi meli neko normalno marzo ne bi kompliciral. Samo npr.za Hondo Accord 5w30 original olje je blo 25?/L jst sem ga dobil iz nemcije 8?/L z postnino vred, je pa slo 6L olja, se pravi bi samo z oljem zasluzli 100?.

Pac kakor kdo hoce, ljudje smo si razlicni.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Lorenzo je spet trgal, tako brezkompromisno je odpeljal da sam kapo dol. Marquez mu ni mogel do ?ivega, vsak poizkus je takoj Lorenzo obrnil sebi v prid. Dovi malce razo?aral, ni imel hitrosti za boj.

Pohvalno tudi Rossi, kljub Yamahinim te?avam in 14?tartnega mesta, je 6.mesto odli?no in definitivno ni za penzijo!!!

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Danes so Ducatiji raztural sceno. Zame je bil Lorenzo Man of the Race, pa ?eprav ne navijam za njega. Ded je bil kot prerojen, ?e bi bil ?e 1krog bi bil prvi oz. ?e ga ne bi Marquez vmes prehitel. Dovi je vozil pametno in imel zadosti hitrost za zmago. Malo me je razo?aral Marquez, ali res ni ?lo ve? ali pa ?e taktizira za svetovno prvenstvo, je pa res da se je cel vikend videlo da ni tako suveren da bi bil no1.

Rossi se je odli?no peljal, glede na Yamahine te?ave, ?eprav so naredili napredek, ampak jim ne uspe dr?at hitrosti ?ez celo dirko.

Dirka ni bila epska, je pa bila solidna, z kr nekaj prehitevanji in nobeden se ni odpeljal preve? naprej.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.