Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Peljal avto v avtopralnico. Ker pa sem kupil ?istilo za feltne, sem pa potem ?e enkrat opral feltne doma. ?istilo je "ValetPro Bilberry Wheel Cleaner"

Slike po vrsti: pred pranjem, po avtopralnici in po doma?em pranju (?e bi ?e enkrat na?prical in podrgnil bi mogo?e ?lo ?e ostalo stran)

post-563-0-86253900-1446984893_thumb.jpg  post-563-0-42843300-1446984907_thumb.jpg  post-563-0-72913400-1446984923_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zjutraj na poti na vransko na pumpi prijel za ?RNO ro?ko in doto?il. ?ez 25km mazda re?e da ji ni ve? v?e? kar ima za zajtrk... Ra?un pove da sem tankal super 100... :vskalo:  Pa je ?el termin pa ?e x stro?kov zraven...

Kolega pa dva dni nazaj  :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Parkiral v gara?o in ugotovil da desna ?arnica (xenon) ne sveti  :vskalo:

Kak?en nasvet komu peljat to zamenjat?

Se mi pa zdi, da nekaj na random deluje....enkrat dela enkrat ne dela.

Jst sm kupu preko e-Baya Osramove. Po treh mesecih je ena nehala delat.

Tole je to:

post-563-0-01839800-1436990475_thumb.jpg

Mi je pa ?e poslal novo - ker so v garanciji.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tista teko?ina je hitro hlapljiva in tud jedka, tko da je kr lep del armaturine konzole raz?rlo. Zanimiv pa to, da je raz?rlo tud pokrov predal?ka za v?igalnik,

potem je bilo o?itno treba polnit telefon in se je predal?ek odprl, nakar je kapljalo in teklo ?e po odprtem predal?ku :)

(Pa pustmo detajle, da se v?igalnika ne pospravi tja kamor spada al pa airbagov vklopi nazaj :vskalo:  )

Da te potola?im s huj?im primerom!

Kolega je "odstranjeval" vinjeto z nitro razred?ilom. Postavil je celo kanto (1l) na armaturo in drgnil vinjeto.

In seveda se je kanta prevrnila. Moral je zamenjat celo sredinsko konzolo ker so ?li vsi napisi stran in je blo grdo.

To je bilo na Toyoti RAV4.

Na sre?o je dobil nekje rabljeno za par sto ?. Ker novo je ?ez 1000.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.