Ja, kaj neki bi bilo? Obračala je, šla preblizu roba, sprednji gumi sta šli čez in preden je pritisnila zavoro, je bila pod cesto. In na vsem lepem ni šlo več ne naprej ne nazaj...
Prej sem na hitro nehal, ker je bil en telefonski klic, pa bi zdaj nadaljeval.
@Boss, glej, priznam, sem kmet in s hribov doma, pa se na demokracijo ne spoznam ravno najboljše. Kaj mi lahko ti razložiš par stvari?
Glej, s komerkoli se v živo pogovarjam, nihče do zdaj me ni pogledal v oči in se pohvalil, da je volil Goloba. Vsi, čisto vsi do zdaj, s katerimi sem se v živo pogovarjal, so zatrdili, da Goloba niso volili. In vendar je na oblasti. Na kakšen način? In ko je Golob, ki ga nihče ni volil, prevzel oblast, je bilo kar slavje, ker smo z oblasti vrgli diktatorčka...
Ti praviš, da Vonderlajne nisi volil. Kaj me hočeš prepričati, da je Vonderlajna prišla v Bruselj, rekla, da bo zdaj ona glavna in so vsi sklonili glavice in rekli "OK"? Me poskušaš prepričat v to?
Ali pa vendarle drži moje: kar smo izvolili, to imamo. In bi mogoče naslednje volitve vzeli resneje?
Zakaj morajo ljudi s prisilo in orožjem "vabit" v Rusko prijateljstvo?
Zakaj so ljudje bežali čez Berlinski zid, čeprav so tvegali, da jih pobijejo - in veliko so jih tudi res pobili..
Zakaj so ljudje kopali rove pod Berlinskim zidom, da so pobegnili od tega fantastičnega komunizma?
Zakaj je Rusija v Ukrajino "svobodo" pripeljala s tanki?
Kot imaš na čase dobre izjave jih pa na čase take butneš, da se vprašam, kaj si skadil...
Rusi so se v preteklosti velikokrat obnašali arogantno v prepričanju, da mora vedno obveljati njihova različica. Če ni šlo, so prišli pa s tanki - celo do Madžarske (ti bi se tega mogoče še celo lahko spomnil)... Če pa nekoga v nekaj siliš, lahko pričakuješ, da bo s silo odgovoril nazaj, ker moraš biti strašno aroganten, da si prepričan, da bo ta samo sklonil glavco in tiho dejal "OK"...
Kakorkoli, Ukrajina je samostojna država in tuja vojska na njenih tleh je napad in agresija. Ima pa vsaka država diplomate, ki lahko rešijo težave brez tankov. Se je pa treba zavedati, kaj se sme zahtevati in kaj ne. To pa Rusom ne gre najbolje od rok...
Aha, Janša pa tega ne bi naredil? To so bruseljske odločitve in glej ga zlomka, največ poslancev tam iz Slovenije je prav iz janšistične stranke. In ne samo zadnji mandat, ampak kar nekaj teh. Torej kdo odloča o teh bebavostih?
Čak, še mal, ko bo Vonderlajna s pomočjo posrancev uvedla diktaturo bruslja še nad našimi financami, da ko ne boš priden bodo samo pipco do našega denarja lepo zaprli pa crkni.
Mogoče bi bilo res boljše, a se mi zdi, da tega ne bomo nikoli izvedeli.
Vem pa, da sem se že dvakrat zeznil, ker sem vzel direktivo iz Bruslja, naredil, kot predpisuje, potem pa ni bilo dobro, ker so v Sloveniji predpisali precej strožje kot je to zahteval Bruselj. Mimo grede, "čebelarski zakonik" je bil v Bruslju napisan na treh straneh, ko so ga pa "prevedli" v slovenščino, je pa ratalo preko 60 strani (mislim, da 64, se ne spomnim več natančno).
Eno je, kaj Bruselj zahteva, drugo je pa, kaj naša nacionalna zakonodaja trdi, da Bruselj zahteva.
Poleg tega ni potrebno, da smo prvi, ki bomo to uvedli. Če res Bruselj to zahteva - kolikor vem, v Italiji ne bo omejitev glede bojlerjev, IR-panelov, električnega talnega gretja in podobno.
Vsekakor pa se moraš strinjat (in vsi ostali tudi): kar smo izvolili, to imamo - pa če ti je všeč ali pa ne...
In potem je bil Janša diktator, ker je pri nas uvedel podobne zapore kot so jih povsod po svetu. Tale golobnjak je pa super, ko nam postavlja take pogoje, da kmalu pralnih strojev ne bomo rabili, ker bomo nagi okoli hodili, umivali se bomo pa z mrzlo vodo, da ne bo "šoka", ker bomo živeli v mrzlih stanovanjih. Ampak, kar je res je res, elektrike bomo pa tako malo porabili, da bodo Soške elektrarne zadoščale za celo Slovenijo...
Delavci, tisti, res pravi delavci, bodo našli druge službe. Zdaj smo v obdobju, ko manjka delavcev, ne služb. Bo Merklova malo manj "begunjcev" uvozila, to je vse.
Tisti, ki so pa služili na račun drugih, bodo pa dva vikenda pa eno jahto prodali, pa bodo imeli dovolj za preživetje...
Nihče od naštetih zanesljivo ne, morda edino in zgolj FORD.
@Z M A J, bolj pozorno beri, kar sem napisal. Govora je o 10ih letih in ne 10ih mesecih. Ker za FucksWagna je 10 mesecev možno samo in zgolj z veliko izdatnih servisov. Pa to ni niti eno leto, kaj šele deset...
... ... ... ... ... ... To pa zato, ker avto verjetno ne bo zdržal 10 let pol je pa za direkt na odpad pa po novega. ... ... ... ... ...
To je za slišat kot da hočeš reči, da bodo pa kakšni Evropski Renaulti, Fiati, Peugeoti, Opeli, Citroeni, Volkswagni in podobni zdržali več kot 10 let...
Sedi kmet na klopi in zmajuje z glavo. Pa pride mimo kolega in ga vpraša:
- "Oj, zakaj sredi belega dne sediš tu na klopi tako potrt?"
- "Nekaterih stvari človek enostavno ne more razložiti..."
- "Kaj pa je bilo tako nenavadnega?"
- "Danes sem se usedel k kravi in jo začel molzti. Ko sem imel vrč že skoraj poln, mi je krava z levo nogo zbila vrč da se je polil."
- "No, ampak to še ni tako hudo da bi se zaradi tega sekiral"
- "In, kaj je bilo potem?"
- "Levo nogo sem kravi privezal za lev steber."
- "Ja, in potem?"
- "Potem sem se ponovno vsedel k kravi in nadaljeval z molžo, ko pa sem spet skoraj napolnil vrč, mi ga je ta neumna krava z desno nogo spet zbila iz rok."
- "Kako, že spet...? In kaj si storil potem?"
- "Potem sem ji za desni steber privezal še desno nogo."
- "In,.. Kaj je bilo potem?"
- "Potem sem nadaljeval z molžo, a ni hudič, krava mi je s svojim dolgim repom ponovno zbila vrč"
- "Hmmm..."
- "In kaj si storil potem?"
- "Ker nisem pri sebi imel nobene vrvi več, sem iz hlač potegnil pas in kravi privezal rep pod strop. V tem trenutku so mi na tla zdrknile hlače, skozi vrata hleva pa je ravno tedaj vstopila moja žena... Nekaterih stvari človek enostavno ne more razložiti..."
Pri ginekologu:
- "No, gospa Kovačeva, za vas imamo dobro novico!"
- "Oprostite, gospodična Kovač!"
- "No, gospodična Kovač, za vas imam slabo novico..."
- "Ste bili že kdaj kaznovani?"
- "Da, enkrat že."
- "Zakaj pa?"
- "Z glavo sem butal ob zid."
- "Zaradi tega pa že niste bili kaznovani!"
- "Hja, veste, glava ni bila moja..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj se zgodi, če policaja brcneš v jajca?
Nič, ker je itak ena pizda...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani