Skoči na vsebino
Kako tankate
Napisano

Evo ?isto iz firbca odpiram tole temo, ker me zanimajo va?e navade tankanja goriva.

Sam sem v zgodnjih ?tudentskih letih tankal po potrebi in v majhnih koli?inah, ker denarja ni bilo situacija je bila pa taka da ?e je bil bencin v tanku sem imel ob?utek da ga lahko tro?im in se vozim tudi po nepotreben in ker nekateri kolegi niso imeli avtomobilov, vozili pa bi se, je bil moj odgovor da peljem kamorkoli samo bencin naj nato?ijo. Odkar imam pa redne prihodke pa tankam ko je prazen in tankam polno, ali pa pa? potrebam primerno, ?e vem da grem v tujino kjer je cena goriva vi?ja ali ni?ja, tankam pri nas temu primerno.

no pa da vidimo ?e vas :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jst sm tko enkrat naro?u karte, jih ?akam ko kreten unim pi?m da WTF (nobenga trackinng numberja), nim ni? jasno pa so pol pa? ?e enkrat poslal, cce pol leta po tem ko sm prejel drugi komplet dobim zmahano po?to in evo taprve karte, vrjetno so ?le okol sveta :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mah vsebina ni bla ni? posebnega en Wordov dokument pa neki muske, klju?ek je bil lep, od Lexusa :)

p.s. ugotovil da gre v predel model avtomobila premalo znakov -.-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Alfa mi je po?rla lep USB klju?ek :( padel med stol in naslona za roke in izginil v neznano, nikjer se ga ne vidi,.. se ga bo na?lo enkrat ko se bo kaj dajalo narazen, do takrat bom pa brez :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Nvm ?e je blo objavln, ?e veste ipd. glede na to da ?e govorite o piratizrianju je za tiste s stabilnim internetom tole zelo uporabna zadeva http://popcorn-time.se/

V trenutni verziji sicer serije ne delajo, prej so, so pa gor fimi in podnapisi, ?e podnapisov ni se jih lahko uvozi... Pa? zelo uporabna zadeva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kak?no cev?
ja vem, sedaj imam temno moder avto in je poleti klima skos pri?gana, ?e bi lahko barvo zbiral ne bi bila ?rna, ampak v?asih se to ne da in so stvari ki so pomembnej?e od barve :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No glede na to kako sem se veselo hvalil z bodo?o novo lubico, je danes sledil malce hladen tu?,.. avto je v sloveniji ni pa ?e vseh papirjev, ker jih Francozi niso poslali zraven, tako da vse ka?e da bo treba ?e kak teden po?akat :(
onn the bright side, mam pa zdej mal ve? ?asa da svojo trenutno prodam :D (treba gledat tut pozitivno na stvari)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.