Skoči na vsebino
Ali vi verjamete....
Napisano

Eh ?lovk bi pomislu da kristjani po nauku ko jim da? klofuto nastavjo ?e drugo lice.

Ampak ne ti raj takoj oko za oko.

Pol pa ?e takoj da sta njegov o?e in mama.

Ker cepec je ?e reku:

O?e odpusti jim saj ne vejo kaj delajo...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Kaj pa je mladoletnica s katero ni v sorodu po?ela v njegovem avtu pa sploh ne bom vpra?al. Mogo?e jo je na sladoled odpeljal? :blush:

Vzel si je ?as za izgubljeno ov?ico, da ji prbli?a boga :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@!@!##$$***@!!!

Vodno ko je ?portna prireditev v Medvodah brihtne?i zaprejo EDINO cesto mimo Donita v Pirni?e....opcija - nazaj v Ljubljano - Tacen - Pirni?e 15km ali smlednik zbilje - zavrh - tacen 12km

:vskalo::vskalo:

skratka ko pride? ?e iz LJ si 2km pred bajto, mora? nazaj, jaz sem naredil namerni prekr?ek in v enosmerno...po dovozu za Kranj dol do Donita

Namest da bi bil vesel za Eufemijo ki se trudi zbuditi Medvode :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dizs, naso malo picerijo pr'kral predelujejo za popov show Gostilna isce lastnika....kam se bojo stlacili ne vem, in ce zablokirajo cesto na mojmu ze tako tezkem izvozu jih bom pa milfal....

N? boste moral na Svetje, tam so 3 na kupu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tole na ?tajerki sem dans od dale? opazoval. In pred Trojanami je bilo ?e opozorilo exit road in narisana nesre?a. Darsovci so postavljal zaporo in frajerji so po desni ?li kao ven na Blagovici in mim sto?cev nazaj proti tunelom in potem so bli gor tuneli zaprti in so lepo obstal. Je pa vo?nja Ljubljana slovenska bistrica trajala 2,5 ure.

Policaji bi se moral sam pred tunel gor postavt in ?trafat kretene.

Nazaj grede je pa zgledal kot peku proti Mariboru. Oba vozna pasova od cestninske postaje slo bistrica do tunela polna, pol med tuneloma zapora in pred prvim tunelom ene 4 km kolone. Na radiu so rekel da je proti Ljubljani 4 km kolona na Vranskem. S kolegom sva ?la ven u ?empetru kjer je bil znak 7 km in ?eprav so priporo?al exit. Do Blagovice sva vozila sama in kot zanimivost, Trojane so ?e vedno polne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam kolk pa da? za gorivo, da vse to obrede?? Tako, da ?e to vra?una? pol prihranki spet niso tako enormni, ?e sploh so?

Ja v Lidlu in Hofru je zihr cenej kot okol skakat. Sam okus sve?e utrganga al izvle?enga al odrezanga nima glih primerjave ;).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

ja bajta ?e stoji ja.. pa vem da ko se je temelje delal da je blo na 1,5m globine ?e sama glina in dost vode..

to najbol da kakega k se ukvarja z tem.. prvele?m na teren pa da vidjo

mam pa spodnji ?tuk pol talnega gretja.. drugo bodo pa itak radjatorji

Ne me?at talnega pa radiatorjev. To je pri men bilo narejeno sedaj pa je jebada s pretoki in temperaturo.

Pa mislim da se Sishi profi s tem ukvarja :bravo: , mogo?e ga je kaj za pobarat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz jih pa sploh ne dobim za drugega japonca..... :angry2:

The tyre sizes are 195/45R17 and have been developed specifically for the new Suzuki Swift Sport.

trenutno noben ni spe?ali dizajniral zimskih in vpra?anje ?e jih sploh bo.............

gre? za eno colo dol na 185/55 16 npr :prstgor:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jah, take zadeve nastanejo, ko se najdejo pribli?no isti kalibri skupaj. ?enska je sicer ravnala popolnoma nezrelo, ampak tudi policist se je vtaknil v zadevo, ki je za varnost irelevantna in glede na prebrano ena izmed "cvetk" CPP-ja (ki jih je spisal nekdo s samimi 10-kami na faksu ob odsotnosti logi?nega mi?ljenja). Skratka, njej ni noben dal in njemu ni nobena dala in oba sta se zna?la v momentu slabe volje. Sem ?e tudi sam naletel na kakega policista, ki je opravljal kak?no prometno nekoristno delo in ustavljal zaradi banalnih stvari, ampak sem se potem naredil "bogega" in nisem dobil nobene kazni.

A naredil si se bogega lej nobena mi ni dala ?e neki cajta....... :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mah sva?ta se vozaka po cesti.

V?eraj sem ?el po tastarej?o in sestri?no na tabor v Dolenjske toplice. Pojemo in nazaj ?ez Novo mesto, pred mano plava mazda 3 pridemo u ovink pred vklju?evanjem na avtocesto in mama v mazdi 3 s 60 km na uro direkt na vozni pas. To da je tle klanc ki ma tri pasove jo ni motil. Jaz jo prehitim po vklju?evalnem grem na unga za tovornakarje in vidm da 4 gospe v avtu spijo pa si re?em ok dans grem na izi dam tempomat na 120 in lagano. Nikol ve? una mama me prehiti ?e par budal nardi par manevrov. Matr 3 krat ve? kocentracije kokar kadar vr?em na 150. Zmagovalka vo?nje je bila mama z GO reno meganom. V vi?njegorcu jo vidm prleti mim mene 100 metrov naprej sko? en ven mama pani?no po ?lajfu za njo en ?lajfa za?ne neki okol pogledovat sploh nisem ?akal sam ?lajf na odstavnega in v isti sekundi je bila na mojem pasu(itak brez blinkerja) in bi bila v meni. Mislim kera panika jebo ji vse po spisku kako nekateri dobijo izpite.....

Potem sam na 140 do Ljubljane in predaje sestri?ne.

Ni dvakrat za re? da ni bila Taja :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

coffee to go - dobesedno, ?e posebej ?e ga pusti na strehi ravno opranega avta.................

ja ve? z miniko se je ful te?ko vsest v avto..........

Kva pa mlade ?toparke pobira? :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj pa ?e GRSjevci tud v tevicah okol hodjo? Ene 4 leta nazaj sva s kolegom pred vstopom v smer ?ija Brane (te?avmost II) sre?ala znanega gorskega re?evalca obutega v tevice. Seveda sva ga zafrkavala da zgleda kot ?eh. Razlo?il je, da ima te?ave z nogo in ko se je teren postavil pokonci je tudi on obul ?evlje (tanizke).

Ne more? v hribih vse ljudi metat v isti ko?. Nekaterim tudi pancarji nebi pomagal, da nebi delal neumnosti.

Za Slovence je (za razliko od "?ehov" ) v zadnjih letih zna?ilna dobra opremljenost v hribih. Stvar je potem dvorezen me?.

Pozitivna: slaba oprema ni ve? faktor nesre?.

Negativna: nekateri menijo da ?e kupi? ferarija, potem ?e samo z nakupom postane? Niki Lauda, oz. da so z opremo dobili vso znanje kako v hribih pre?ivet

Da rabi? ?e takoj od avta nataknit tate?ke gozarje je larifari. Je enako kot da bi se z avtom odpravljal ?ez zasne?en Vr?i? v razmerah ko so potrebne verige, pa bi, za vsak slu?aj, ?e doma v gara?i natikal ?elezje na gume.

Kak?en kaliber je tale na? minister, ne vem. Za gibanje v visokogorju v nizkih ?evljih je potrebno biti natreniran (alpinisti), za turiste so seveda visoki ?evlji.

?e mal OT (al pa tud ne).

Pred leti so gorski re?evalci na Srebrnaku na?emu vrlemu Janezu morali pomagat sestopit. Kje hudi?a so ti re?evalci sedaj??? :hohoho:

?e bi vsi negativni komentatorji videl legendo Silva Kara kako pride do sten v supergah, pol ?ele potegne ?elado in plezalke iz ruzaka. Pol bi bil pa komentar kak....

Druga? pa resni gojzarji po mo?nosti za avtomatske dereze so tolk trdi da polet res nima smisla gor dajat te pancerje ker te pol po treh urah ?e bolijo podplati. Ajd v skalah nad 2 jurja jih da? gor druga? pa nizki al pa sandali(ko si v formi). V?asih sploh nisem mel mehkih gojzarjev tako da so nizki garmonti marsikaj polet obdelal. Sem mel pa ?elado vedno s sabo. Torej neodgovoren....

Tle se kar moram strinjat z ma?kom. Ne sam sandal gledat :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni shame on me, je le ena od stvari, ki jo je napoleon prinesel

Today, it is mainly produced in the northern Italian regions of Piedmont and Lombardy. Whole cow's milk is used, to which starter bacteria is added, along with spores of the mould Penicillium glaucum. Penicillium roqueforti, used in Roquefort cheese, may also be used.[citation needed] The whey is then removed during curdling, and the result aged at low temperatures.

V Como, ki naj bi bil del geografskege regije gorgonzole so mi vedno rekli, da je to kopija :)

Bha to je kot bi primorcu reku da teran ni njihov in polenta tud ni slovenska tradicionalna jed..

Sem bil totalno presene?en na italijanskem ve?eru v ZDA neko?...

http://www.lifeinitaly.com/food/polenta.asp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po dveh pugijih, ma dokler sem ?iv niti vnuku ne pustim ve? tega.....edino novodobni citroeni so sprejemljivi od gorgonzolarjev

Verjetno si mislu Brie al pa Roquefort.

Gorgonzola je shame on you Italiano makaronarska :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A naj kr mese?ni abonma pri njemu vzamem? Je kej cnej, ?e bo vedu, da bom vsak mesec gost? :ne vem:

Hehe ?e si pozabu iz JUge:

Malo pleha malo ?ice,

evo citroen kolice :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to je tud razlog zakaj nocem dat podatkov za klub...

tako, da ko se bova vidla v zivo bom prispeval to kar sem obljubil...ce ne gre brez podatkov

:cheers:

Pomoje da te je bolj strah da kdo ne pride po un znameniti prst :hudicek:

Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road.

Zdaj bo? spoznal radost tlakovcev-pometanje, rast mahu in trave iz fug...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto

Ena sa symona :jezicek: ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju :). Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco

He he ko je klestilo po Ljubljani je na Senici padlo nekaj vzorca 2mm to?e. Tam proti tvojmu koncu in Brniku je blo pa vse ?rno. Tale Hum in Osolnik vse odbijeta stran...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Una od neke stranke je bila ?e bolj?a - prej?nja vlada nas je pripeljala na rob prepada! Mi bomo naredili korak naprej!

:hohoho::hohoho:

A ni to un iz NS prbal sam neki u tem smislu da je SLO na robu prepada, sam je vlada pripravljena narediti korak naprej :hudicek:

One small step for goverment of Slovenija, but one GIANT fall for Slovenians :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.