Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

No, si vsaj poizkusil zamenjati akku??

Preveril napetost? Kar pravi? so simptomi praznega akku..?e ve?krat do?ivel. Ne zdr?ijo vsi 5 let.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Narava je naredila svoje, veliko obljub sem dal letos vsepovsod, vsi imajo dolge nosove. Pred tremi tedni je namre? pusto?ila to?a, ta je zadala ?e zadnji ?ebelj v krsto ?e tako obubo?anim ?e?njam, katere so bile prepite od obilnega in dolgotrajnega de?evja. 
Lahko se oddol?im z obtol?enimi marelicami  -_- 

Tisto s ?e?njami pa je bilo takole: za 20? bi dobil 4 kg ?e?enj, ne pa 20, lahko bi uporabil vse mo?ne popuste pa ne bi pri?el na tako ceno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V glavnem strinjamo se, da je bil rossi najhitrej?i :) glede deklasiranja sem pa mislil zadnja dva kroga, kjer je rossi vozil sekundo hitreje od prej?njih ?asov na krog..

to pa se popolnoma strinjam :)

?e ena lepa gesta obeh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se strinjam glede na sobotne kvalifikacije, na 8. ?tartno mesto pa ne, ker Rossi je ponavadi vedno uvr?e?n tam okrog ob sobotah, pa temperature so bile v?eraj dosti vi?je, kar je znana te?ava Honde, bolj se gre tukaj za razmerje Yamaha-Honda. Mi je v?e? izena?enost voznikov, motorjev, sprejemljivih pogojev :)

Mislim da od leto?nje sezone naprej, bodo boji Marquez, Rossi, Lorenzo bolj ?isti, na no? bodo ?li ?e vedno, ampak z medsebojnim spo?tovanjem, kar bo prineslo, oz. ?e prina?a  mirnej?e odnose izven steze  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se strinjam glede na sobotne kvalifikacije, na 8. ?tartno mesto pa ne, ker Rossi je ponavadi vedno uvr?e?n tam okrog ob sobotah, pa temperature so bile v?eraj dosti vi?je, kar je znana te?ava Honde, bolj se gre tukaj za razmerje Yamaha-Honda. Mi je v?e? izena?enost voznikov, motorjev, sprejemljivih pogojev :)

Mislim da od leto?nje sezone naprej, bodo boji Marquez, Rossi, Lorenzo bolj ?isti, na no? bodo ?li ?e vedno, ampak z medsebojnim spo?tovanjem, kar bo prineslo, oz. ?e prina?a  mirnej?e odnose izven steze  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

jaz pa grem ravno v Zeltweg, ker sem v dveh urah gor. Pa poznam ?e malo dirkali??e, ker sem bil na F1. bomo videli kako bo.

Danes pa fenomenalna dirka, Rossi res neverjetno v par krogih iz osmega na prvo mesto..Pa v zadnjih dveh krogih deklasiral Marqueza, na koncu pa ?e prijateljski stisk rok med obema.. Kaj ?e? lep?ega :)

Deklasiral? Sej mu ni dal 30 sekund.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Sem rekel da si bosta dala neko? roko, in pri?el je ta ?as, led je prebit :) Lepa dirka, korektna prehitevanja( izjema Ianoneja). Zaslu?ena zmaga gre Rossiju :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi.

z lopato bi bila ve?ja praska ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lahko re?em: dobrodo?el med ?ivimi. ?e povzamem prvi stavek: od petka od 13.30, do danes do 11:00 sem bil brez interneta in telefona. Razlog? Telekom mi je fizi?no odklopil parico iz centrale. Zakaj? Pred dobrim mesecem sem se selil na AMIS, baje da so oni oddali vlogo za izklop. Po ve?kratnem klicanju na Amis sem dobil odgovor o predvidenem ponovnem priklopu na datum 6.6. Po zelo ostrem nastopu sem dobil nadrejeno osebo, katera je zrihtala da bo priklop opravljen danes. 

Pohvaliti se moram, da smo prav tako od petka bogatej?i za novega ?lana dru?ine :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ja, ma samo po ravnini se mu ne bo ;)

Malo so imeli nesre?e ta "rde?i", vendar mislim da so letos hitri tudi po ovinkih, menim da ni potrebe po ekstremnih dirka?ih da lepo vozijo ta motor, kot vidi? sta bila oba vedno pri vrhu, dokler se nista sklatila, oz. jih je sklatil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.