Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ukraden?

Ne to pa ne k se znotraj dolo?enega kroga glasbeniki zelo dobro poznamo in ni ?anse da se kaj takega zgodi. Pa? v?asih je tudi to mo?no da nekdo ne pozna trga.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Majstri a vam je normalno, da je buđet za na?e tekmovalce z medaljami u?ivih nekaj ?, ti KURCI ki pa FIRME ZAFURAJO oziroma USPE?NO speljejo STE?AJ(btw kaj je tam za speljat, ?e je crknila firma je crknila.), pa dobijo milijonske NAGRADE.

PI?KA JIM MATERNA PRASCEM !

In dokler smo vsi tako fino pokorni in pridni dr?avljanni bo show tekel naprej..... ja, itak SESTRE JIM NABIJEM-o!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Pri vsakem dizlu sem v prvem letu lastni?tva ponavadi kar denarja zmetal za velike servise in podobno... sedaj pa pri bencinarki pa cca 250? za dva redna servisa in menjavo zavornih plo??ic. Aja poraba pa le zanemarljivo vi?ja in gorivo le nekaj centov dra?je!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Spucat ventilator in termo pasto zamenjat na procesorju!

?e se ti ?e uga?a je ponavad kej tacga

Objavljena slika

Objavljena slika

Sem ga kar posesal skozi re?e in je takoj za 50% bolj?e. Koliko ?kode naredim ?e ga sam odpiram in ali ga naj raje na kak servis nesem da mi to na 1,2,3 naredijo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

ventilator nad procesorjem dela?

mogo?e je treba skozi zadnje re?e samo prah spihat in posesat...

?e pa ne dela ventilator, te pa se itak pregreva...

Ma ventilator dela, piha, ga sli?im. Ampak potem pa za?ne tako fejst pihati da ne zmore ve? in pol klikne pa adijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz imam Toshibo Satelite l675-122 3l staro pa se mi ob gledanju Youtuba ali podobno full pregreva in potem KLIK pa se izklopi. Fullll mi gre na k................ :evil:

Bi vedo kdo kaj je to? Le zanima me ker popravljati ne mislim in prenosnika tudi nikoli ve? ne bom kupil!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaoooo, ne vem kdo se mi smili bol, al pes, al moja mazda.. Dans sem na poti iz sarajeva zbil psa in moram priznat, da me je sezulo!!! Ne znam opisat ob?utka kak je ko nekaj umre!! Pa ?eprav ni bla moja krivda.. Grozno :(

Zdaj psu ?al ne morem ve? pomagat, avto pa moram ?imprej zrihtat. A mogo?e kdo ve ?e rabi? za uveljavljanje zavarovanja za divjad in doma?e ?ivali met policijski zapisnik? Ker po pravici povedano se mi ni dalo dol ?e s tistimi policaji ukvarjat!! Sem jih ?e na poti dol moral enkrat "podmazat" zarad radarja.. Sicer sem na meji mal cvikal, sam se k sre?i ni noben zapi?u..

Si pa naredil vsaj bosancem uslugo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mp3
Napisano

Skoraj izkljucno z youtube-a, morda sem do zdaj naletel le na kaka dva komada da jih ni blo na YT.

mp3je iz YT? Malo sem zarjavel tukaj, mi lahko namigne? kako pa to naredi?? lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mp3
Napisano

Pozdrav,

mene pa zanima od kje vle?ete kako musko-mp3je?

Namar?, na Piratebayu ni vsega tako da bi pa? ?e drugje lahko pogledal.

tnx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri gsm aparat
Napisano

Zdravo, za darilo kupujem GSM aparat in me zanima kaj svetujete v cenovnem rangu do 150??

Z njim se ne bo brskalo po internetu, pa? telefonska klasika, pa da se da kako slikico narediti in mp3je poslu?ati.

Hvala.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mariborska realnost v nedeljo zjutraj.

Ostanki vandalizma otrok brezposelnega ni?jega srednjega razreda in ?tirino?nih ljubljen?kov predstavnikov dobro situiranega vi?jega srednjega razreda:

Objavljena slika

Objavljena slika

To mesto je GOTOFo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro. :wacko:

Za te kolike priporo?am: http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/191/ se jih le ?e na Hrva?kem dobi ampak so pa tudi edina zadeva ki preverjeno pomaga. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

Mam 1,6 ma?ino, 79 kW.

Mi je lokalni mehanik ?e predlagal, da bi polsintetiko 10W-40 noter dal, ker naj bi ravno zaradi prevelike viskoznosti olje po?asi izginjalo mimo batnih obro?kov (al nekaj takega), pa Pelko pravi da izklju?no ful sintetiko.

Probaj Motul Xcess 8100 5w40. Je full sintetika.

To spodaj je od Motula priporo?ilo ampak po moje je strel mimo s tem 5w30. Ma oni bi itak v vse avte 5w30 dali.

MAZDA

Model Xedos 6 1.6i

Engine P

Year 1994 - 1999

Application Recommendation Capacity (ltr)

Engine (P) Best 8100 X-clean 5W-30 3.6

Better 8100 Eco-nergy 5W-30

Good 4000 Motion 10W-30

Manual Transmission Best GEAR 300 75W-90 2.7

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa vceraj na parkiriscu pred SportsDirect-om v Kranju (za Merkurjem) en bumbar pritisnil zadnji odbijac... :( ... Placa tam na parkingu je ogromno... samo ocitno se najdejo nesposobni spoferji ... in potem se spizdijo, kot da nic ni ... Sicer veliko res ni, je pa bil odbijac snet ob strani in popraskan zadaj... Ce je pa kaksen nosilec se pod odbijacem polomljen pa ne vem... to bodo pa potem pogledali na servisu ...

Glede na to, da grem jutri zgodaj zjutraj proti morju, sem klical zavarovalnico in so rekli, naj poklicem policijo, da naredijo zapisnik in poslikajo... Sem jih cakal dobro uro, da so prisli... poslikali, popisali vse potrebne podatke... tako, da grem lahko potem po dopustu do zavarovalnice naprej urejat...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Ma pismo ?arko. Pa ta SLO je ena taka kmetija country glede takih stvari. Ej pa bolj k misli? da je veeeliko placa okrog da folk pa? parkira pa se najdejo bodale k polek tebe tla?ijo. Idioti!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.