Boss: boli te za zlobne jezike. Js pravim "s tem jezikom ko gobca? me lahk poli?e? po riti"
?e bi se vsak slovenc tok ukvarju s seboj kot se z drugimi bi mel celo ?ivljenje kej za delat.
kar se ti?e pa estetike avta mi je pa jasno...
smo dobili pred leti VW Beetla k hi?i. Pa sm reku "ka je to?! nima prtla?nika, headrooma ma za ko?arkarje (v familiji noben ?ez 1.80), podhranjen motor, ob?utek na cesti kot bi plaval, zadnji sede?i zani?..."
"ja lep je"
Boss a ti dela? pri NLB na ?martinki? Ker mazda6 je pa res lepa
- represijo vsega kar ne ?ivi po njihovih na?elih ?eprav se jih osebno niti pribli?no ne dotika
drugi zagovarjajo
- svoboda vsega kar ne ogro?a drugih.
Homoseksualna zveza direktno ne ogro?a nikogar, ampak "oni" je ne odobravajo. Ker se jim ne zdi primerna.
Analogija?
Rimokatoli?ka dru?ina se meni ne zdi primerna (?eprav me ne ogro?a), zato bom, ?e pridem na oblast, prepovedal prakticiranje kakr?nekoli religije v sloveniji.
Ampak oni, ker so sociopati in ne razmi?ljajo, mislijo da je analogija "oni napadajo druga?e misle?e".
Tehni?no je bil hitler samo druga?e misle?, zakaj so ga pa napadali?
jaz pa pravim da ne....razen ?e smo res tolk zaplankani....
podcenjuje? kaolicijo RKC-SDS...
klerofa?isti - niso verniki....ksenofobi. Sj je cela RKC taka izprijena. Oni se derejo kk bo dru?inski zakonik "dal pot legalni pedofiliji" medtem ko je to edina oblika spolnosti ki jo poznajo.
edit: Viktorje kon?no gledu. LOL. sam to lahk re?em. LOL. Kapo dol. Naredili so komedijo iz dru?inskega zakonika? Zakaj? ker je absurdno psihopatsko sme?no. Svaka ?ast.ves respect kar ga premorem, slonu in sade?u, vali?u...
Zgleda da bo treba na voli??e spet z rde?o zvezdo na baretki.
(kontekst: ?ivim v vasi zraven ?o?tanja (ki je ?e itak vas) kjer imamo ve? cerkva kot... ?! ?esarkoli drugega, ter me zelo grdo gledajo sosedje ker sem imel ene par antikristi?nih izpadov. Med drugim rde?a zvezda na prej?nih volitvah. Pa ?etudi nism volil rde?ih, jo nosim zato da jih zape?e jezik in mi gobcajo. Naslednji? ko mi kdo kaj re?e bo pojedu svoj jeben kri?.)
Jebeni klerohisteriki. Ve? v ?em je najve?ji ke?? Od kolega mat je verna pa ne gre glasovat proti. Glasujejo proti sociopati ki v imenu vere izra?ajo svojo bolano psihopatsko ksenofobijo, ki je itak v njihovih bolanih glavah.
Ta zakonik bo pokazal a je slovenija v letu 2012 al v letu 1912, ?e pade grem v ponedeljek pa dam pro?njo na erazmus za izmenjavo pa spizdim ?imdlje stran
resnica. za 5jurjev bi jo 2x prodal pa si ?el jajca pozlatit
Hja glede na to, da je X6 malj?keno po?asnej?a bo? imel ?e kake pribliske. ?e bi imel pa zdajle kaj huj?ega bi pa le zamahnil z roko. Se pa hitro preboli tak avto, govorim iz izku?enj. Se bo? pa spomnil ?e kdaj nanj verjetno.
Tko bom reku, ?e bi prodal babo/?el narazen bi bilo te?je.
sm dans sedel v RX8 in... sm ugotovil da ?e bi mi dal klju?e od RX8 in od 323F bi verjetno odpeljal wankla.
?akam na pomemben odgovor, seveda v zvezi z eno zelo poznano mazdojko :ne vem:
jst mam maturo iz kitare narejeno... sem pa na klin obesil klasi?no kitaro in zdj sam ?e ?gem. Lih pred kratkim dobu v menjavah enga lu?nega CIJ telecasterja.
mislim da ni treba ugibat katere so stare in katere nove
Na ebayu dobu mazda New old stock. gori na njih pi?e "sumitomo"...
lepe modre barve so. na ?katli je pisalo mazda.
Ne vem kaj za ene so pravzaprav, zgledajo velik bolj?e od teh ki so ble gor. Majo tut ful ve?jo povr?ino, te so ble premajhne in je mal doline v disku... bi mogu dat pobrusit sam kurc ko sm mel ?e vse narazn. bo ?e.
mah ne vem, ?e bodo pogruntali, da ne bo spet krivda v sosedu, ki je ogenj zakuril, al pa v preve? suhih drvih, da je tako dobro gorelo. Lahko bomo ?li pa mal v pravlji?ni del zgodovine pa lahko krivdo zvalimo ?e na Prometeja, ker je bogovom iz Olimpa ogenj ukradu na konc koncev je pa lahko tud olimpijski ogenj kriv, ker ga tako nezavarovanega okrog prena?ajo :ne vem:
True. samo ne vem kaj lahko naredi?. ?e ne zmaga se ?e vedno uspe nekako naredit da je mandatar. )
ne dvomim da ?e bi se to zgodilo levici bi zraven 40.000 podpisnikov tisti ki kratijo ?lovekove pravice dobil zraven ?e 100.000 tistih ki bi dali vlado na referendum...
levica je ?e vedno bolj pasivna, ?al, pa vedno imam ob?utek da pametnej?i so ljudje bolj so politi?no pasivni (pa ne govorim zaradi sebe, jaz sem samo razo?aran)
sicer se je pa ?e za?elo, +2 bolonjski bo pla?ljiv.
Nato bo bolonjski prva stopnja.
nato bo zdravstvo.
"republicans" desnica pa?, tud v ameriki desnica kurca levico ker ho?e vpeljat javno zdravstvo. tako pa? je
sej to jim po?asi tut uspeva, ampak razmi?ljam da je mogo?e tud prav... Morda se mora? res na ognju ope?t oziroma konkretno za?gat, da se ga za?ne? bat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da bi mu zabil neki v ?elo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani