Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sam gledam formulu na angle?kih programih. Komentatorji so precej bolj?i kot na? Ale?i?.

?umiju manjka soliden avto.....to je zdej povsem jasno.

Button bo verjetno dobu +20 sec pribitka, ampak men bi blo to neumno. Ne maram Buttna, ampak F1 je dirkanje....bomo vidl....

Massa je velik failer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kvota za MANU je 1:3,5, kar je malce poni?ujo?e na stavnicah. Tale finale, ?e se bo odvijal agresivno bo dobila Barcelona, posebej bo zanimivo ?e se razigra Iniesta.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vpra?aj jih ?e rabjo kompresor, kot sem jih jaz ko sem 6i? v dveh urah pihal. :hudicek:

Sej ne vejo kaj je kompresor Ajvar. Rabjo ke? pizde plave in zadovoljstvo ob uporabi svoje dodeljene mo?i da "?ve?ijo". Potem te pa vpra?a: Gospod ste mogo?e ?e kdaj pihali, da vam razlo?im postopek?. Da in pritisk v 200

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj pihal 17-i? v "vozni?ki" karieri. Nastavke pridno zbiram in ko jih bo 30 jih odnesem na PP v Kranju pa jih vpra?am, ?e dobim kak?no lepo majco ali pa bon za kosilo na njihovi postaji. Morda bi skupaj ?e kaj pojedli glede na to da me ustavljajo povpre?no 2-3x mese?no..... sicer 0.00 do sedaj razen 2x nekaj ?ez 0.10 po novem :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.