Dans pa kon?o dobim Mazdico nazaj jeeeej Sj ta Cougar of fotra je ok, sam tooook neprakti?n avto, 4,80 metra dou?ine, notr se pa vozm k ?ri?k, kufr tok velk da ?e 3 ugrab? jim je ?e vedno udobno, pokrov motorja pa tud doug k pondelk! Mazda zakon
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Jst sm ?e pr svojih rosnih 23 ugotovu da nima smisla vlagat v ta pleh, skrbi? pa? da je tehni?no brezhiben, pa kar lahko sam okol njega postorim, to mi ni sile, ampak drga? pa ko jebe ta pleh, raj seb kj prvo?m.
POZOR!
Dans sm si kon?no prvo?u maza?o, ki si jo obljubljam ?e 3 mesce (matr, sebe vedno najdl nategujem ko si neki oblubm ), in moram re?t da mi ni ?ou niti mal! Kok je dobr ob?utk k te lu?na, zrela ?enska srednjih let prime v roke Pa dans sm ?u kupt ?e LI-MUN, da mal dopolnem tole sadje varjanto, mau mi ho?e gru popustit
POZOR!
Aktivno popravljam prehrano, poudark je tokrat na sadju, usak dan kak jabuk pa ?e kako klementino/pomaran?o za poleg, ?e mau bl za?nem migat pa bo po?utje usaj 3x bolj?e
POZOR!
Kupu novo baterijco za mati?no plo??o, da lahko brez ?iv?nosti zve?er predn grem spat ugasnem komplet razdelilc, da mau na elektriki privar?ujem (prej sm mogu usaki? zarad baterije uro in datum v BIOS-u ?timat, mukotrpno opravilo)
POZOR!
Bova s Han?otom mau prletela, pa ga tm na parkiri??u mau na blokado pr?geva pa usi skp pristanemo na infekcijski pa je to to :mi pijemoo: Hec, pocajti se ?imprej, za obisk se bomo pa res zmenil, sam povej kake ure ma? kj v mislih
POZOR!
nene, so kr w5w not in prov fajn izpade za osvetlitev grelnih komand so pa 1.4W ?arnce s ta dolgimi nogcami...sam sn mel povnkufr ?e tega letanja za temi lu?kami, da sm jih kr s sedli vred kupu in matr, zgleda,da so zlate Aja, NISDE, ?e sm slu?ajno pozabu omenit: 3je komadi W5W al W3W grejo v armaturko, 3 1.4W pa za osvetlitev grelnih komand (vsaj v moji je tko, k za preusmerjanje zra?enja mam jest elektronska stikala; te mi vsaj vse svetjo)
Dbest, treba se po?as lott tega A ma kdo kak link do navodil kako se zdre konzola pr FL? Tok da nam kj polomu za BV
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kero pa ?e?, mam jih kr ene par
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani