a ne, na sve?i Mojca se ?e nisem opekel, sem dal pravo?asno roke stran, ko je za?ela oreng za?igat. Sem jebat ga k pa taka za?igalna mo? zgine po dveh dneh in pol je Mojca za stran.
Ja zdej sem si kupo zelenega Z4 na kredo, mazde ni ve?, ona se pa ne javlja na telefon...samo ?e avt. tajnica se uklopi...komu kaj znano? :ne vem:
Veste kaj sem pa zvedel? Da ima ?e enga tipa k ima doma eno rde?o in modro mazdo, zdej pa ne vem a je to ?mego, al viper?
Nemogo?e.
A si samo zaradi nje prodal Mazdo in na kredo kupil zeleni Z4 ?
Tipa nima. Ampak poglej malo spletno nanizanko dan Ljubezni, kjer je An?e lepo povedal : pa kaj potem, tudi ?e ga/jo ima. Vsako prikolico se da odklopit. To ve?inoma govorijo,da se pohvalijo.
ugibajte dalje
Ti ga govori in si mislite svoje.
Mi vemo kaj je res.
Zakaj si pa ?vi?ga? in nam jezik ka?e??
Ja sej sem ti rekel, da si zajebal v ?tartu, ko si 2.0 vzel, ki ima samo 150 konjev. To je premal, da tako babo sploh zrajca. Kaj bo? pa zdaj? Kredit ma? pa brez babe si ... hmm... v bistvu se ta kombinacija ?e najbolj izzide, k je treba sam za avto pla?vat.
Jebe? motor, va?na je znamka.
?e ni ?vabska si takoj pogrnil na celi ?rti.
Ta avto?ola ga je res drago stala.
Kaj se pa ti smej?ka??
btw, zakaj bi se kdo od nas opekel, kve?jemu zdej kej njo pe?e....
recem da ni mozno zato,ker ti pravs da mi reces da to ni mozno,zato ti recem da ni mozno ce ti tko reces da ni mozno,mozno potem ni...je mozno pol da ni mozno ce ti reces mozno je,mozno pol je,kaj ti pravs na to?
ja rad bi si speku ena jajca na oko za frustek...in tako bo temu...
Aja?
Ti se pa res zmi?ljuje?.
In zakaj ne poro?a??
Seveda je bolje si spe?i jajca na oko za fru?tek in , kot pa se ope?i za brezveze in biti ob vse
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj ho?e? s tem povedat?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani