Biv je en ?toflc ?e od original benz pumpe tm notr, k se je okol kotaliv in na vseko tolko za?tofov luknjo in bolj al mjn prekinu dovod goriva, no pa je pol maher to odstranu in zdel laufa!
No sej bomo vidl, majstr je reku, da ko ste menjal benz pumpo, da je ostov notr en kos, k nebi smev tm bit (se bom bl natan?no pozanimu) in se je prov ?udu d sm se sploh tokcajta vozu! :ne vem:
kaj kaj nc jasen!!!!
res se pozanimi kaj je tam ostal da vidm kok sposoben majster sm biv!!!!
?e ve?ja morala pa bi bla, ?e se bi mev dons slu?ajn kej cajta oglast do majstra Gustlna, pa obenm ?e pober? odbija?. Do njega pa bi se oglasu, k ?e zmer voz cuka pa fuka, pa bo zdej maher neki cajta tavov u temi in bi mu loh ti kej nakazu! :ne vem:
no vidis da je bla morala ko sm vse naredu kar mi je blo narocenega!!!!
Ja ve? kako je pospe?ke mam do dolo?ene brzine res mogo?e malenkost bol?e, bi blo treba pomert, upam d me nav na dan dirke kej fuuukal, d bo pol blama?a use skupi!
Bomo vidl zdej ko bo novi benz filtr!
Pa niti ni drago tole use skupi, maher mi je use menju kar sm na?tev, pa je reku tm ene 250 ojrov, s tem da je jasno on nabavu matrjal, to se mi zdi kr kul, glede na to, da za Mazdarijo deli lih niso kot za Fiata pocen! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani