Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Tudi tu lepo pise vse.....ne more vsak prejeti kar enega ko pride pod roko.

(Angleska zdravniska zbornica)

Ja pa majo tud versko certifikacijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
2 minutes ago, Boss said:

No ja, sej sem napisal, da bosta ti pa Alex pokonc skočila, pa sem 100% prepričan, da niti ene strani nista prebrala na tistem uradnem linku od AZ. Ne vem če sta opazila ampak za Pfizer in Moderno nisem pisal, da bi bilo kaj zelo narobe (na dolgi rok se seveda še ne ve) tukaj je pa zgodba čudna.

Dokler ne bom mogel izbirati cepiva se pač "na srečo" ne bom cepil, ker nočem biti samo del statistike. Na srečo občasno igram EuroJackpot in to je to.

Odvetniki :)

absolutno se ne cepim, niti ne cepim druzine! Pa cetudi za ceno mobilnosti, dela, privilegijev.Sedaj je ze cel katalog kar nekih cepiv, vsako nepreverjeno in prisiljeno v uporabo iz obupa. Ljudje umirajo na ta racun in tole se ne bo dobro koncalo. Pa nisem tisti anti cepiti fanatik, nisem pa laboratorijska podgana!

P.S. Ucinka pa nobenega!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
20 hours ago, Nejc1986 said:

Bejbe tud niso slabe, tk da kumot gledaš tud ti zraven. Čeprav zdaj ne igra več Lindsay (poguglej sophia Bush :)) 

Nimam casa, žal. Se film gor dat....na partius letos se nisem bil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
1 hour ago, Boss said:

Totalko so naredili že prej, ko so poteptali voljo volilcev, da ne bodo šli v koalicijo z SDS. To kar se je pol dogajalo pa je res burka in Desus bo odšel v pozabo ter v zgodovino za vedno. Večini funkcionarjev desusa pa je itak vseeno saj jih zanima samo to, da bodo dobili še tistih nekaj deset plačk pol gredo pa itak v penzione.

Saj zdaj je pa nasel Ljudmilo, next please

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
3 minutes ago, Nejc1986 said:

Ni film, je pa nanizanka... A gleda kdo Chicago fire ali pa Chicago police? Nikoli spremljal nanizank, ampak tole dvoje mi je pa top. 

To pa nasa gleda, po moje so dobri tipi v uniformah, ker takrat sem frej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
2 hours ago, Bini said:

Tudi,če bi ga....😃

Potem ne komentiraj ce ne ves zakaj se gre

Vceraj sem ga hotel tretjic, pa me je Juventus zaj.... :)

vecino dogodkov v filmu mi je uspelo povezati, ampak kljucni moment tam pri zeleznih vratih na mostu pa je Nolan neki zakompliciral.....

Res mojstrovina

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
11 hours ago, Alex said:

Eni uspemo delati več stvari hkrati, drugi niti ene stvari ne zaprav. 😉

Eni samo nergajo, drugi tudi kaj ustvarjamo. 😋

Mislis provocirajo. Eto Alex in odvetniki :) 

7 hours ago, Boss said:

in vsi iz kluba mekih cur so zastrigli z ušesi... 🤪

Po moje je vse skup povezano....pa si preprican, da ko asociras ku....s stvarjo nisi uzalil pol uporabnikov?

3 minutes ago, marko91 said:

LV tej fazi je cas kontrasorazmeren s stvarjo :)

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
On 3/6/2021 at 10:16 PM, Boss said:

Sem se vozil po Ljubljani v času policijske ure in za ziher sem vzel še mamo zraven. Lahko sporočim, da v Sloveniji to deluje, Hojsu se je pač zalomilo šele pri Hrvatih.

Če koga zanima kako zgleda Ljubljana v času policijske ure lahko tud kak filmček skup zlimam, čeprav me zna kak izdajalc tud zašpecat policajem. :nevem:

Se vsak dan vracam po 21:00, je prav fajn. Kot receno ze od 12/2020 niti ene kontrole....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 hour ago, Bossek said:

Ker je korona se folk bolj malo okrog vozi in avti ne crkujejo pa ni kaj pisat (itak pa mazde tko al tko ne crkujejo) 🙊🤪

Ma daj jaz sem naklepal ze 24.000km letos....bi rad da crkne mal, pa noce (nemazda). :) :) . Se pa je zacelo poznati kar se tice prometa, no po 22:00 si pa se vedno vsak dan sam na AC skupaj s kolegi tovornjakarji

p.s. Smejko se nanasa na smesno situacijo z avti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
11 minutes ago, Boss said:

reakcija na tale post na prejšnji strani...

Ok res much ado about nothing....predvidevam pa da sem jaz ta drug pacient.....

saj pravim tale sveta forumska trojica.....

kot da se kdo na teh majhnih telefonih ne more zatipkat na 5mm prostoru. Ja lahko tud razumes da se nanasa na zeno, oziroma na situacijo, saj je ironicna.

Pa ce vsako stvar s foruma zacnes jemat resno bi se tu lahko ze vsak sam obesil od depre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
27 minutes ago, marko91 said:

Bravo. Koncno en neutralen, se posebej ce si staroselec. Ta forum je v lasti posameznikov.

12 minutes ago, Boss said:

opala, a Jest je tud odvetnik - hmmm le kolk on računa? 😜

Ampak Alex, dej no, zakaj pretiravaš? Sem 100% prepričan, da tist smeško ni letel na to, da nekdo zabavlja čez umrle. Mislim, da tolk fuknjen pa folk tuki gor le ni. Po moje ti preveč po raznih greznicah tavaš, kjer dejansko obstajajo bolestna bitja in razne koprive, ki skrivajo svojo identiteto zato, da izživljajo najbolj temačne frustracije. Pol si pa prehitro tole povezal s tem forumom, kjer smo dokaj normalni.

Ok o katerem smeskotu se sploh gre ta drama

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 hour ago, Z M A J said:

Ne vem ali se samo meni zdi, ali forum postaja nekako "čuden" oz. manj zanimiv, pa sem tule gor bolj ali manj aktiven od leta 2005. Lahko je to zgolj moj pogled, ko ga ne spremljam več tako podrobno in POZOR, nimam nikogar poimensko v mislih, da ne bo kdo česarkoli narobe razumel, v smislu "šimfanja" njega konkretno, itd. ;)

So pa sicer tudi jebeni koronsko-kovidni cajti, tako da verjetno zato cveti tale tema KORONA, ki sem zdajle le pomotoma tole v njej napisal, ampak ko je to očitno postala najbolj aktualna tema celotnega foruma in to mi ni preveč všeč. :(

Bravo. Koncno en neutralen, se posebej ce si staroselec. Ta forum je v lasti posameznikov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

Ocitno je prodaja uspešna da so cene take. Ampak jaz bi te vprasal ne koliko je stara ampak koliko km si naredil, ve ze polnjenj ne mores preveriti? 
koliko je bila pa cena kolesa?

sem razmisljal o ebike-u, samo odlasam zaradi pomankanja časa. Kontrasorazmeren element denarju zadnje čase.

Bonus pitanje: pa verjetno je el kolo pretezko za zadnjo steno avtodoma? Potrebna kljuka?

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
6 minutes ago, Alex said:

Psi lajajo karavana pa gre naprej. 😊

Dobro da vem, da imam odvetnike. Sicer jih do sedaj nisem rabil, ker jih nisem imel  za kaj, ampak, hej, dobro je vedeti, da jih imam. 🤗

Kako pa ves da so tvoji? Saj ne pricakujem odgovora, ampak vedeti ti pa dam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano (urejeno)
59 minutes ago, Boss said:

Lahko si Nostradamus al pa baba Vanga pa ti nič ne pomaga, ker čez dve leti je lahko več kot zdaj al pa manj, al pa isto. Drugih možnosti ni.

Ne res, se ne hecam... tole je res samo za tiste, ki imajo viške denarja, ker za naložbe v stilu varčevanja za penzion je tole čisto prevelik rizik. Ne me narobe razumet, spadam pač med tiste, ki še vedno verjamemo, da se živi od dela ne pa od špekulacij, manipulacij, prevar in drugih fiktivnih zadev. Mi je pa škoda, da tole pač ne bo nikoli valuta ampak le sredstvo za špekulacije. Žal :(

Danes je to nic drugega kot digitalna borza. Valuta ze zdavnaj ni vec, oziroma nima vec osnovnega poslanstva. Iz tega poslanstva mislim da bo slo na gor, zaradi ljudi seveda, kot si pa rekel ce ni velikega vlozka ni nic, ostalo je hobi. Nekdo si misli ah saj je bilo samo 50€ ampak na svetovni ravni so to miljarde. Nekdo z veliko cifro v pravem trenutku lahko pobere veckratnik teh 50€....borza...

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
2 hours ago, Bini said:

Hehehe,eni pa živce izgubljajo, res ne vem za kaj? Drugače pa ti je večino napisal že Nejc. Lahko pa dodam,da če bi Alexa spoznal v živo bi dobil drugačno mnenje. Ne vem zakaj te tako moti,saj lahko greš kam hočeš,če te tako živcira. Tudi ti mi nisi najbolj všeč pa te prenašam brez problema čeprav nisi še nič pametnega napisal. Pa brez zamere in upam,da si me razumel....:prstgor:

Potem si nepismen, ce pravis, da lahko grem kamor hocem.....pri tem pa mi je ocitano ravno to! 
Hvala enako. Vem da bo sveta trojica stala drug drugemu ob bomu  - nobene zamere, si vsaj kulturen v pogovorih, kljub tudi prazni vsebini.-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
8 minutes ago, Boss said:

@marko91 počasi počasi, zdaj si pa ti reagiral čist preveč v afektu. Ne bi se šli še eno dramo. Pomiri se, globoko vdihni pa gremo naprej. Ja Alex včasih mal potrola, enkrat mu dobr rata, drugič pa pač kiksne - glej tud jaz, ko sem pri volji malce trolam, ampak ne zato, da bi hotel komu kaj hudega, bolj zato, da folk prebudim iz otopelosti in da mogoče začne vsaj mal razmišljat ne pa kot robot verjet vsemu, kar mu je vsiljeno. Vprašanj je vedno bistveno več kot odgovorov je pa največje vprašanje to ali smo sploh še zmožni zadeve preverjat in pri nelogičnih zadevah si postavit vprašanje in iskat odgovor, ki je najbolj verjeten. Saj veš kako gre tisto, če hodi kot raca in se oglaša kot raca potem je verjetno res raca.

Sem pa prepričan, da ti @Alex ni hotel kaj hudega.

Kot drugo pa zakaj ne bi bil ti zdajle malo kriv za korono pa nove seve? Glej jaz sem bil kot Ljubljančan, kot kolesar, kot starš otroka, ki je hodil v šolo, kot zaposleni, ki ne dela od doma in je ves čas korone na delovnem mestu, ker grem 2x na teden v trgovino in ne samo 1x, ker zunaj nisem nikoli nosil maske. Ti maš pa samo še Dolomite na grbi... eh piece of cake, to je minorna težava. 🤪

Da še mal Nejca pa Binija potrolam.

@Nejc1986 po kolk maš odvetniško uro (v bitkojnih prosim), glih neki rabim, ker sem se pregloboko zapletel z eno feministko. Sej bi @Bini -ja vprašal pa je drag kot žefran pa še nam kao ta rdečim ne dela uslug kaj šele takim, ki se delamo norca iz maršala Twita in v naravi ne nosimo mask.

Trolanje ni enako kot hinavsko jebanje v glavo.

jaz se ne skrivam za kolegi, skritimi nicki, ne lažem, da ignoriram, ampak povem direktno nekomu v faco. Verjamem, da je Alexu ze marikdo ravnal čeljust, zaeadi negovega podmuklega obnašanja.

in ja sprejmem ukrepe za moja dejanja, ne bom užaljena pi... in tu z dramo zajokal in užaljeno izginil.....za par dni.

Meni verjetno tudi ne bodo smse posiljal za vrnitev, pa pred vrati s slovenskimi zastavami in nagelji stali, da se vrnem, ker nisem drama queen.

pa verjetno mu stoji ob tem ko se izživlja nad ljudmi

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.