Evo pred kratkim ogledan film ameri?ki ostrostrelec ( American sniper). Tko, da komu odogvarjajo akcijsko voja?ki filmi definitivno priporo?am. Sama zgodba in zaklju?ek z odliko . Za ostalo pa presodite sami
Hvala...mogo?e ?ez nekaj let, ko bo hi?a in mali ne bo ve? tako mali:) Ali pa me bo tudi po tehtnem premisleku minilo... Upam pa, da jeseni pride k nam en ku?a-mucek
Malenkost, ?e bote pa ki v ?tajerskem koncu pa pripeljem na?ega pokazat
Mi je v?e? in zanimiva ta pasma. Mogo?e, bi ga ?ez nekej let imela. Vem, da je itak odvisno od psa do psa ampak neke karakteristike pa nasploh dr?ijo. Je precej trmast za vzgojo in dominanten? Pri mo?u doma imajo kavka?kega ov?arja in je res zajeban karakter. Ne pride? v hi?o, kar tako drugi psi so tudi svoja zgodba...Verjetno bi bili lahko ?e bolj dosledni pri vzgoji ipd. Kako je kaj pri vas
Je tako kakor ?e sama ugotovila je od psa do psa odvisno definitivno pa neka sama osnova karakteristik in opisov psov dr?i. Sama akita trmasta pasma za samo vzgojo,?olanje ipd...se da ampak z oogrooooooomno ?asa in dela kar se ti?e same dominance pa ko je v svojem okolju (teritoriju) je za ne poznane ljudi dosti neprijetna situacija saj je zelo velik ?uvaj tko, da zna kaj hitro posko?it v ?loveka je pa kakor je bilo prikazano v filmu hachi zvest pes..saj ne re?em so vsi ampak ta pasma res zvest in pa posre?en. Je pa tudi ogromno dela ko je sezona menjava dlake in poddlake takrat se pa za?ne fe?ta tko, da iz moje strani zelo v?e?no lu?kana pasma, ?e bi se pa ?e enkrat odlo?al bi dobro premislil in mislim, da bi kaj drugega imel
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo v?eraj spet padla en dober akcijski film na spored: The equalizer
Danes pa se bo gledalo: Sabotage
Povezava za deljenje
Deli na druge strani