Takle prizor je bil pri meni skoraj stalnica, ko sem se po avtocesti iz Jesenic peljal na siht na Bled v nasprotni smeri pa karavanski zastoj do izvoza Bled
Ve? kako je blo v?asih fajn delat ob takem...(sem prek ?tudenta cestnino pobirala)
Ja, zgleda da je v nasi preljubi Sloveniji cudasko, da nekdo pocne tisto kar ga osrecuje in hkrati ne pocne skodo drugemu... ce pa hkrati naredi ?e nekaj dobrega zase in za okolico pa sploh...
Po drugi strani pa ni nic cudaskega v ljudeh, ki cele dneve zabijejo v gostilni in nato v stanovanju pred tv-jem...
Tak, da jaz se nebi ravno sekiral, ce te kdo gleda kot cudaka... ko jih jebe?
Pa js se kr z alkoholnim propolisom ?pricam pa zaenkrat deluje. Bom po?ekiral tole nosu prijazno verzijo olyntha, z berodualom pa se pomoje nebo treba igrat.
?e kolegica farmacevtka pravi, da je "behind the scene" konsenzus, da ni bolj?ega. Dokler pa? ne gre za kak?ne alergi?ne rinitise in podobno...
To gotov dr?i do neke mere. Mi, ki smo od malega v tem klin?evem ljubljanskem zraku (no, vsaj ko je toplarna ?e obratovala na polno) smo malo nasrkali.
Dobi? nasonex na recept. Ponavad, ?e gre za kako vnetje al pa alergije.
Najbolj pomagajo inhalacije meni:) Sem trenutno tud na tem pa skoz pijem in pijem ?aj seveda
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Recimo:) Tale Mazda res ni poceni. No na sre?o ima "samo" ta minus:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani