spet moram omenit lak. ni mi jasno kako imam pikice od kamen?kov na zadnjem levem boku tam ko se za?ne prtlja?nik. pleh je tam ?e ukrivljen navznoter, tak da ni variante da bi bilo od mojih koles, razen ?e so kak?ni novi zakoni fizike odkar sem bil v ?oli
in Rossi bi v?eraj brez vseh va?ih argumentov ?tartal iz 12. mesta. Dr?i ali ne dr?i? In pri?el bi na 4. ravno tako kot zdaj, samo da ne bi bila razlika 18sek,ampak recimo 4. So imeli hud tempo spredaj. In ?e se ne bi losal enega prej?njo dirko, bi mu niti 2. mesto ne zadostovalo, ker bi bil v Sepangu 4.
Ve? kak bi bilo na prej?nji dirki ?e mm ne bi jebal Rossija? Mm bi se tepel za prvo mesto z pedroso, Rossi pa za tretjo z lorencom. In potem bi tudi v to?kovanju bilo druga?e. Ker Rossi je bil enako hiter kot lorenco, ?e na za?etku dirke, vemo pa da Rossi vedno napade v drugi polovici.
Glej, za Rossija navijam ?e dvajset let. Za antipati?nega zahrbtnega, tak?nega ki vedno i??e razloge za neuspeh drugje kot pri sebi, Lorenza pa ne bi navijal, ?e bi bil edini dirka?.. Pa nekajkrat letos ga je Rossi tudi med normalno tekmo prehitel in zaklju?il pred njim. ?e se je komu kaj poklapalo se je pa ravno Lorenzu, katerega je fajn ??itil Marquez, verjetno zaradi ma??evanja, ker mu je doctor letos parkrat pokazal kako se vozi in ga spravil na tla..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj moj tast pri 75 tudi. Zato pa ravno ne razumem mlaj?ih, ki delajo gu?vo ma blagajnah in bankomatih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani