Skoči na vsebino
Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Toliko denarja moraš imeti na računu, potem pa seveda še solidno penzijo, da se razumemo. Ta predpostavka je v primeru, da imaš urejeno bivanje (nič kreditov, nič najemnin), pri bajti enega ali dva solidna, novejša avta, otroci preskrbljeni, žena naj bi delala še enih 10 let z zelo dobro plačo. 

Sanjala svinja o kukuruzu. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Pravijo, da če hočeš normalno živeti v penziji, moraš imeti na računu, ko greš v penzijo, vsaj 40K€. Tako, da ne rabiš čakati vsakega zadnjega v mesecu.

Forumu primerno, torej moraš imet za eno CX-30 skyactiv-x top oprema zaloge na TRR. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko je bila omejitev premikanja znotraj občine, sem vozil po trailih, ki segajo v sosednjo, izolsko in reskiral državno nepokorščino. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je FuManchu napisal:

Ko dobim "Nikon starter pack" pišem naprej😁

Welcome to the club! No, jaz sem se že izpisal pred leti. Ga nimam več.

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 35 minutami je FuManchu napisal:

2,30€ za tole šalco malo?  Al si še diamant zraven dobil? 😆

V Portorožu dobiš še večji diamant, je še dražja. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna elektronika
Napisano

Greš v Big bang, Harvey Norman in podobno, kjer demonstrirajo TVje, pogledaš, vidiš, kaj ti je všeč, pogooglaš za nekaj recenzij na resnih portalih in izbereš. Mnenja forumašev so večinoma vsak na svoj mlin. Pa ne pozabit, da super ultra demo posnetki v trgovini so eno, gledat doma komprimirane programe od T-2, Telemacha, A1, Telekoma... pa drugo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna elektronika
Napisano

Ne obupat nad OLED. Imam 4 leta star LG OLED in z novo tehnologijo so odpravili težave z burn-inom. V LGju se uporablja Pixel Cleaning: "This tool is automatically run after every 4 hours of cumulative use. The tool will also run after 2,000 hours of cumulative use. After watching for a total of 2,000 hours or more, such as 5 hours a day for one year, the Pixel Refresher is automatically operated, and the calibration runs for about an hour once you turn off the TV."

Pri meni ni videt popolnoma nobenega odtisa.

Ker boljše slike od OLED ne boš videl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Jaz sem pa  mislil na parkirišču naredit en giro americano - pa ugotovim, da nimam ročne. 😉

Eh, kje so časi ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 50 minutami je Alex napisal:

Evo, nisem zastonj govoril, da moramo bit na obali pripravljeni na sneg. Danes zjutraj, ko sem šel v službo je snežilo. 

Dobro, da sem imel zimske gume. 😊😊

Fora je bla, da sem se že oblekel za it z Vespo v službo, ko začne naletavat to "babje pšeno" al kaj je in sem bil prisiljen it z avtom. 😉

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.