Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom ).
2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje
Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto.
ampak una s srebrno zlato mislim da celo mazdo pri 2:04 je pa zmaga, pe?ca kot da ni!!!!!!!!!!!!!!
Pa za?uda nobenemu ni ni? - prilagojena hitrost?
Neki tazga se je v?eraj meni zgodilo. Naju je z mami en zbil, ko je zavijal desno iz ene stranske ulice, gledal je pa levo. Mi2 sva pa pri?li iz te njegove desne strani. Sej ni blo ni? hvalabogu, sam folk res ne gleda kam vozi. Bil je pa seveda busanc. In potem ga je ati napadu, kam gleda in zakaj nikamor on pa v stilu po?igalca: "Pa e, e, e gŁedo sam Łevo i maŁ tut desno..." Yeah, right...
Moj dana?nji ulov: morski pajek 0,35kg...najbolj strupena jadranska riba
pa tudi ena najokusnej?ih ...pajkova ko?a na panuli je najbolj?a vaba za zobatce
sam kaj ko nimam motorja na ?olnu pa drugi?
Mrcina ?e se mi spravimo lovit na bilokaj (panula, jigging...), je garantirano 80% ulova paukov. En manj?i problem je pa, ?e na tursko ujame? 4 pajke naenkrat... Na 4m gumenjaku
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hahahahaha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani