Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Na? v?era?nji ulov: dve salpi, dve mali lici, mali gof in ?krpin :harhar:

:bravo: Vrhunsko!

Jest bi kar faluna, ?e lahko zbiram :P

Btw, to ve?, da je malega gofi?a prepovedano lovit? :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje so pa slike

Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat :D

Ka pa ce nisi svojega spolirala?

Moja, moja, brez skrbi.

Nop ga bom prehitel :P

A si ti ?e kj druzga spolirala :D

:rolleyes:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom :P).

2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje :blush:

Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

ampak una s srebrno zlato mislim da celo mazdo pri 2:04 je pa zmaga, pe?ca kot da ni!!!!!!!!!!!!!!

Pa za?uda nobenemu ni ni? - prilagojena hitrost?

Neki tazga se je v?eraj meni zgodilo. Naju je z mami en zbil, ko je zavijal desno iz ene stranske ulice, gledal je pa levo. Mi2 sva pa pri?li iz te njegove desne strani. Sej ni blo ni? hvalabogu, sam folk res ne gleda kam vozi. Bil je pa seveda busanc. In potem ga je ati napadu, kam gleda in zakaj nikamor on pa v stilu po?igalca: "Pa e, e, e gŁedo sam Łevo i maŁ tut desno..." Yeah, right... :rolleyes:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moj dana?nji ulov: morski pajek 0,35kg...najbolj strupena jadranska riba :hudicek:

pa tudi ena najokusnej?ih :harhar: ...pajkova ko?a na panuli je najbolj?a vaba za zobatce :bravo:

sam kaj ko nimam motorja na ?olnu :( pa drugi?

Mrcina :) ?e se mi spravimo lovit na bilokaj (panula, jigging...), je garantirano 80% ulova paukov. En manj?i problem je pa, ?e na tursko ujame? 4 pajke naenkrat... Na 4m gumenjaku :rolleyes:

Kje pa si druga?e? A zobatec ?e plava? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doma sem :( Sem pono? pri?la s ?kotske in prijetnih 10,5 - 18°C, pa me je skor kap, ko sem stopila iz aviona. Tooooooooooook lepo je blo.

...Jutr pa na morje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemti to?a, se ?e za?enja :( Hvala bogu nas je falila, je pa baje na Vi?u fejst touklo. Sta pa na?i mazdici vseeno pre?iveli 20 min pod mostom :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.