Sicer bolj redko uporabljen terminus- bi pa tvoj mail dobil, ?e bi bil na whitelist, ker to pomen da te je sam administrator, odkljukal da nisi problemati?en, tko da al te vle?e za nos ali si pa bil na blacklisti.
bomo vidl kaj bo u pondelek reku, v nasprotnem primeru se bo brezpla?na reklama kot rja ?irla naprej...
zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani!
o?itno se neki dogaja model ma za svojo trgovino posebej odprt podforum na 323fclub.com in sm ga kontaktiru tam. Prav, da je bil moj mail avtomatsko dodan na belo listo. Zdej mo?no, da res ker sm mu kr naprej po?ilju maile, al pa se je tolk ustra?u.
U glavnem u pondelk, ko bo v pisarni bo zadevo preveru
zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani!
Someone recently tried to sign in to your Google Account..... We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account...
?e moj stroj nebi mel cel kup elektronke, bi ga dans garant ukajlu, ve?inske zasluge pri tem bi pa melo cestno podjetje oz. zimska slu?ba al kdorkoli pristojen za krotitev zimskih razmer (govorim za relacijo Vransko - Kamnik). TEMA.
dokler ni 10 centi na cesti na?a cestna podjetja sploh ne reagirajo
Da da!! sam lahko teb govort... jaz sem moral ?e do LJ se spravit... amapk zdaj sem doma in grem po?asi spat! Ko se zbudim bo pa use belo... meni pa verjetno ni? jasno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
HONDA : Hanged Over Now Driving Away
Volkswagen GOLF : Girls Only Love Fun
HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Drivable And Inexpensive
KIA : Killed In Accidents
FIAT : Failure in Italian Automotive Technology
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani