Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

HONDA : Hanged Over Now Driving Away

Volkswagen GOLF : Girls Only Love Fun

HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Drivable And Inexpensive

KIA : Killed In Accidents

FIAT : Failure in Italian Automotive Technology

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer bolj redko uporabljen terminus- bi pa tvoj mail dobil, ?e bi bil na whitelist, ker to pomen da te je sam administrator, odkljukal da nisi problemati?en, tko da al te vle?e za nos :hudicek: ali si pa bil na blacklisti.

bomo vidl kaj bo u pondelek reku, v nasprotnem primeru se bo brezpla?na reklama kot rja ?irla naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Verjetno je bil tvoj mail dodan na crno listo (blacklist) :cheers: , ker ce bi bil na beli listi (whitelist), bi sel skozi brez kaksne spam kontrole :D

nvem, reku mi je whitelist :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino :rolleyes:http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni :vskalo: ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani!

o?itno se neki dogaja :bravo: model ma za svojo trgovino posebej odprt podforum na 323fclub.com in sm ga kontaktiru tam. Prav, da je bil moj mail avtomatsko dodan na belo listo. Zdej mo?no, da res ker sm mu kr naprej po?ilju maile, al pa se je tolk ustra?u.

U glavnem u pondelk, ko bo v pisarni bo zadevo preveru :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino :rolleyes:http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni :vskalo: ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Neki me ho?jo privabit s svojimi akcijami (zgleda vohajo, da imam Kamenodobno tehnologijo doma, no seveda razen TV);

http://www.siol.net/akcije/ugodnosti_za_no..._se_nikoli.aspx

kaj pravite na ponudbo, npr. Tablica za 50?? :D

siol? ne hvala, nikol ve?! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Heh, a Micibu?i je manj?i od Mazde? :D Sicer je pa GTA res ultra ?pil. Samo strojno zahteven...

ja to je blo tut men sme?no :D

za GTA V bojo pa ziher spet take zahteve da dol pade? :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A ni kazen za take bisere k ne spucajo snega iz vozila? No sej mi je jasno, da bi ga mogl najprej dobit ampak useen :)

mislim, da je kazen 300?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Vem vem. Do nekje polovice poti je bilo uredu, potem se mi je pa za?el spat

heh to se je men vedno dogajal kadar sm ?ou z LJ oz. podobne destinacije dam, u glavnem ni se lih za zajebavat <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Haha...

Someone recently tried to sign in to your Google Account..... We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account...

.

.

a pol si sam seb hotu udret u ra?un :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e moj stroj nebi mel cel kup elektronke, bi ga dans garant ukajlu, ve?inske zasluge pri tem bi pa melo cestno podjetje oz. zimska slu?ba al kdorkoli pristojen za krotitev zimskih razmer (govorim za relacijo Vransko - Kamnik). TEMA. :glare::rispekt:

dokler ni 10 centi na cesti na?a cestna podjetja sploh ne reagirajo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Da da!! sam lahko teb govort... jaz sem moral ?e do LJ se spravit... amapk zdaj sem doma in grem po?asi spat! Ko se zbudim bo pa use belo... meni pa verjetno ni? jasno :blush:

sej ti nebi blo mus it u LJ XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.