Mislim, a je blo treba tele dražilnike tule spuščat. Že gledam kero grafo bi kupil. Ker pa seveda to ne bo šlo na staro plato bo treba menjat vse. Pa tko lepo sem prej živu predno sem tole temo začel spremljat 😭
Aja sam res, pizde zdej neki manipulirajo in nVidia dviguje spet cene seriji 3000 graf in kljub temu, da so prejšnja generacija gre vse čez jurja evrov. Očitno na vsak način hočejo prodajat topend serije 4000 za več kot dva jurja. Bolanija resno.
A je kdo res šel računat katera od teh boljših graf je dejansko najboljši izbor price performance. 4090 je predraga, kaj pa 4070, 4070 Ti, 4080, 3090, 3080, 3080Ti, itd.
Ja kdo ma pa pol visok IQ, da spravi povprečje na 100? Biciklist torej po tvoje tudi ne. A tisti, ki niso sposobni, da bi naredili izpita za avto (dvomim, da majo visok IQ). Smešne kreature na e-skirojih, fejst dvomim. Taksisiti, ki jim je ime gospod Franci ali pa gospod Felipe bi rekel, da sigurno ne.
Otroci še ne, ostareli tudi dvomim, da so še dovolj nabrušeni za podirat IQ rekorde. Pijančki pri katerih se preostali dve možganski celici borita za tretje mesto verjetno tud ne.
Torej kdo vleče navzgor nas voznike, ki smo inteligenčno podhranjeni?
Povprečje. 🤔 Mal se mi zdi, kdo tele naše Mazde dol vleče ... ima kar dve Mazdi, ki nista beli, ena je zastarela, druga pa premijska.🤣
Pa sej nisi mel tistega v mislih, ki je napisal, da so vsi necepljeni z nizkim IQ-jem? Ker to bi bilo natolcevanje. 🤪
Moram pa rečt, da ob takih neznanstvenih "saj ni res pa je" raziskavah lepo zabavam. Mi je pa čudno, da niso izpostavili dejstva, da je povprečen IQ 100 in da so torej vsi teli vozniki v povprečju z nižjim IQ-jem kot je sredina v populaciji. Se pravi tisti z visokim IQ-jem gonijo bicikle okrog parlamenta, groteskno smešno izgledajo na el. skirojih, ali pa se udeležujejo seans uporabe mobilnih telefonov na bus in vlak linijah javnega prevoza.
Na 1440p je mal drugačna zgodba kot pa na 800x600🙃😂.
Hahaha odvisno od špila pa resolucije. WoT ni glih najbolj zahtevn špil🙂
Ne, WoT mi lepo laufa na resoluciji 2560x1440 (WQHD al kako se temu reče) in to v ultra detajlih. 100FPS imam lockan, ker ne vidim smisla, da občasno rukne na 150FPS al višje. Tudi, ko je najbolj zahtevno dogajanje pa praktično pod 70FPS ne pade. Drži pa da WoT ni med bolj zahtevnimi zadevami in tako sem s to grafo zaenkrat še čist zadovoljen sploh, ker mi laufa na 7 let stari mašini z i5 procom 3. generacije. 😄
Mi je pa jasno, zakaj nočejo objaviti teh podatkov. Iz dveh razlogov:
- ne želijo razkriti plač nekaterih zelo dobro plačanih
- ne želijo razkriti realnih plač velike večine slabše plačanih
V bistvu je to preventiva, ker če bi objavili te zneske plač bi ogromno folka infarkt in bi zato bil naval na bolnice še mnogo večji. Tako so se pravilno odločili za manjše zlo. 🥴
Grozljiv je to, da 130.000 folka nima osebnega zdravnika. Pa norma kolk pacientov družinski zdravnik ima je tako raztegljiv pojem. Maš lahko ljudi, ki so vsak dan tam, al pa ljudi, ki niso nikoli tam (kot recimo jaz) in smo pri zdravniku le, ko organizira služba sistematskega. In telih 130.000 je večina takih, ki dohtarja rabijo na vsake kvatre al pa skoraj nikoli. Se pravi, da že tako pri cca 1500 pacinetih na dohtarja stisnejo k vsakemu še 100 telih, ne bo nekega groznega povečanja. Ampak zakaj bi, krizo je treba poglabljat in rušit javno zdravstvo.
Haha ja se strinjam. Js mam tko 3080ko pa bo mogla bit se za kak let al pa 2 dobra
Se mi kr mal smiliš, da boš moral vstrajati s tako zastarelo grafo .
Hehe, seveda je šala, ker kaj naj pol rečem sam, k sem še vedno na 1070 TI? 😂🤣 Ampak World of Tanks mi pa še vedno lepo špila na vseh detajlih s 100FPS.
Ma to ni pljunek, to je Branko podoživel 15 let staro zgodbo velenjskega požigalca.
Mu je un rekel, kaj maš to v torbi pa je Branko reku da je kupu magistrsko tam za dva jurja sem pa tja. Pa mu je un reku kaj ti bo pamet, če si v SDS pa da naj pokaže kaj ma v torbi. Pa mu je un vzel torbo in je mel not neki trdga in je pogledal v torbo, kjer so bili plakati A3 pa take fore za na televizijo. Nato mu je un rekel, ti si ziher domoBranko G. pa se je zašvicu ful in tam bil je živčn in je čakal policijo do njihovega prihoda.
kaj je dobil? Pa se ve, je bilo že kje objavljeno, so našli storilca?
Baje je precej resna zadeva in se je komaj zlizal... zdaj iščejo morilca z biološkim orožjem, ki deluje brez kontakta. Cel SDS je na nogah, ker pravijo da policija in vojska ne ukrepata.
Ja nič pol pa moram kr it pogledat, če je Taubi (no zdaj pa znam ta izraz uporabit) že tam. Mrbit pridejo še Luka pa Miha in Tanja... sem pa edino ziher, da domoBrankota G. ne bo ker je baje dobil atipično pljučnico ob brezkontaktnem napadu nanj.
Wow hudo... kaj takega. Si ne bi mislil pa kje so nemščino našli. Lahko bi bil paloma al pa glede, da je doma ob italjanski meji bi lahko bil piccione, al kako se že italijansko reče golobu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam neke VIP veze pa bom videl kaj se da.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani