2 x sem ?el v ?rnomelj recently. KAr aktivni so tam, je pa res da je veliko ?ganih na cesti.......v na?em koncu pa vidi? policaja samo ?e na poti na njegov ?iht...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zakaj ga pa potem ne odkupijo za 10.000?, itak bo zavarovalnica krila pa si razdelijo pol pol.....
To bi bil res fajn biznis...daj naj leti stran od njih. Oziroma pocaka odskodnino in potem proda / popravlja.
Sicer minse vedno ji jasno ce ni kriva zakaj svoj kasko uveljavlja. Oz so ji pri povzrociteljevi zav to rekli?
To je treba samo teziti in zavrniti take ponudbe in izplacati trzno vrednost avta pred poskodbo. Dolzni so to narediti, placati mora povzrocitelj in me ona!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kolegica imela totalko. Ni? kriva. Avto ocenjen totalka. V avtohi?i so zainteresirani za odkup po?kodovanega vozila in predlagajo da ga proda preden od zavarovalnice dobi denar oziroma ponudbo. Pravijo da potem od zavarovalnice itak dobi svoj del in ?e to za koliko je avto prodala.
To dr?i?
Totalka bo cca 5000?, proda za 3000? in ?e extra 3000? dobi od zavarovalnice ker je za toliko pa? razbitino prodala.
Meni to "neverjetna" zgodba.
Imate izku?nje?
Lp
halo?? Zavarovalnica ne more kriti hkrati totalke in ?e kvazi prodaje?? Od kje jim to? Pri totalki se kon?a. ?e dobi 5.000? je njen dodatek samo ?e za kolikor proda sama naprej - za dele, po delih ali pa v celoti. nategniti jo ho?ejo po celoti.
Ampak ?e ni ni? kriva.....zakaj ne krije celotno ?kodo zavarovalnica povzro?itelja??
Danes pri -8? jedel kosilo zunaj na son?ku pred Jar?kim domom na Veliki planini. Vreme ki?asto.
Na cesti navzdol ?e eno re?evanje gospoda ki mu je zdrsnil zadek polkombija v jarek, spredaj pa so se kolesa vrtela v prazno in iz zglajenega snega ustvarjala led. Vpra?al sem ga ?e ima tekstilne tepihe in mu potem pokazal na?in uporabe le teh.
Saj to verjetno ?e vsi veste, da so za pozimi tekstilni tepihi v avtu neprimerno bolj?i od gumijastih - oprijem gum na njih je izreden.
?e posebej unih z ma?kom spodaj. Tudi jaz sem jih 1x kajlal pod gume, deluje.
Namre? v in?pektor, ki ne ve kdo je kriv je v svojem poro?ilu zapisal tole:
Signalista, ki bi moral biti ves ?as v vidnem polju ?erjavista, saj komunikacija med njima poteka zgolj prek vidnih signalov, takrat ni bilo v skladi??u....
Jao tele slovenske stacune....fakin tepihe koncno najdem (gumijaste) NA ZALOGI - dobava jutri ali osebni dvig.
11.12 narocim z osebnim dvigom
12.12 nic
13.12 pisem zjutraj mail ker grem ravno mimo Logatca popoldne (kjer je prevzem) s kopijo narocila in vprasanjem ali lahko dvignem zadevo
Dobim popoldne mail z odgovorom, da so izdelki v trgovini z oznako na zalogi dobavni rok 1 dan in da po narocilu pripravijo robo in obvestijo za prevzem
Wtf si mislim...
In odgovorim se enkrat da sem jaz to ze narocil, da je narocilo v kopiji in da me zanima prevzem
Odgovor
Da bodo narocilo pripravili in me obvestijo
Danes 14.12 tisina....
Sava je preko bregov...desni breg ze poplavlja kleti medtem ko smo na levemu brez skrbi ceprav je bajta 100m od reke. Smo 40m visje....na sliki je nas breg ki je poplavljen a nas ta 40m nasip varuje, vse fasejo na desnem...
Politiki spretno izkoriscajo naivnost. Sarec je ze dokazal da je zgolj in samo politik. Predsedniske volitve ni izgubil sej je sel narediti ime (reklamo) za premierja....torej je zmagal.
Dokazuje pa da munje politika vsec, kot zupan je videl da se da tako ziveti in mu je odprlo vrata naprej.
Arnold Scwazzeneger zgodba....po tej gre sedaj se The Rock...ime ime ime ime
Je blo tako hitro da niti kontakta pa sipe nisem imel casa odpreti...itak pa se takoj vidi da bi se kakega sredinca povrh dobil. Ce je folku vseeno jim je pac vseeno
Sedim se v avtu pred intersparom vic zaradi telekonference. Parkira poleg zenska s hondo civic...odpre vrata bum...se base ven bum....zapre nekaj pozabi....bum...
Jaz pa notri....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha ha ha ha here we go. Zdaj je pa zaradi 45% upada ustavljeno trgovanje bitconov. Da ja ne bi kdo kaj prodal.....
http://www.independent.co.uk/news/bitcoin-value-latest-trading-suspended-exchange-crash-cryptocurrency-investment-a8126116.html
2 hours ago
Povezava za deljenje
Deli na druge strani