Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz sem s pretiranim poveli?evanjem ali pljuvanjem katerekoli znamke zaklju?il ker je otro?arija. Ko si mali se hvali?, da ima? bolj?i bicikl, ko odraste? je pa tvoj avto najbolj?i. Abej?nobej?... Brezveze. ?e je kdo za konstruktivno debato lahko re?em kaj o plusih in minusih vsake znamke (ker ima vsak pluse in minuse), da bi se pa s kakim fanatikem kregal se mi pa ne da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:D ?e ve? bo tega. Samo motive i??em. Pa batery pack, pa 32 Gb kartico in skeleton housing (zaradi zvoka).

Z avtom bo pa bolj slaba najbr?, zdaj ko so zimske gume gor. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Heh Boss, bolj tu izstopa dejstvo, da ti apriori zagovarja? levake in vsa njihova dejanja, pri ne-levih pa tvoj apriori objektivni pogled pade - glede na to, da se ima? za nekega objektivne?a. In to je zelo podobno temu, kar o?ita? in pripisuje? meni. Najbolj na?itan lai?ni strokovnjak, ki pa s pravimi strokovnjaki nima nobene veze :hohoho:

V bistvu se strinjam s teboj. Oba sta ista. Le, da sta vsak na svojem bregu. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kupil prenosnik, torbico in 3 leta garancije kar me je ko?talo 175?, prenosnik je Lenovo edge E325, z E450 procom in 4 gb rama ter 500 GB HDD,... kako se vam zdi? :D

p.s. zravn sm dobil ?e Purotovo torbico v vrednosti 29,99? :P

Glede na tvojo zaposlitev ?isto normalno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sve?e o?enjen mo?ki je dal v spomin svojega mobitela ?tevilko svoje ?ene pod ime: Moje ?ivljenje

Po enem letu zakona je dal ?tevilko v spomin pod ime: ?pela

Po petih letih zakona je spremenil ime v: ?ena

Po desetih letih: Ta stara

Po petnajstih letih: Hitler

Po dvajsetih letih: Napa?na ?tevilka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo, a ne... na eni strani mamo enga, ki je v sodnem procesu in obto?en kaznivega dejanja pri tem, da se v isti zadevi pojavlja ?e v sodnih procesih v dveh drugih dr?avah pa mu folk vseen verjame tako kot popotu v Kopru recimo na drugi strani ima? pa nekoga, ki se mu marsikaj "nedokazljivega" obe?a pa i??e vsemogo?e mo?ne in nemo?ne povzave in lumparije (predvsem fantomske) pa je folk proti njemu, ker pa? uspe?nih ljudi slovenska zavist ne mara.

S temi malimi la?mi (njegovih sumljivih poslih, poslih njegovih sinov in ostalih) pri Jankovi?u je pa takole:

Objavljena slika

Nekdo je zadnji? izjavil za Jankovi?a, da tudi ?e kaj krade, da vsaj ljudem kaj zrihta. Eni kradejo in nikomur ni? ne dajo. Poenostavljeno: vsi politiki gledajo nase ampak dokler vsaj nekaj dajo ljudem (kruha-dela in iger) je vseeno bolje kot pa, da je na oblasti nek "diktator", ki je znan po svoji ?krtosti in, da ne zrihta ljudem ni? pametnega. Isto je z ?upanom Trbovelj (Don bo bolj vedel o tem). Ljudje so ga volili ker je vsaj kaj zrihtal ?eprav se je vedlo, da je imel tudi on nekatere "ugodnosti" zaradi polo?aja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No saj ?e pogledamo resnici v o?i.Mogo?e predvolilni shodi niso slaba ideja vsaj enkrat nas ti politiki zastonj nafutrajo! :hudicek: Na koncu jih pa ?e kako pikantno vpra?anje vpra?a? pa je dan popoln. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kupi si kanto kot jaz.

mam 340e zavarovanje ao+ in sopotniki, pa ?e 107e taksa.

Taksa je ista pri tebi ali meni. Zavarovanje pa verjamem, da je đabe ampak jaz to pa? jemljem za samoumnevno oziroma sem se sprijaznil. Malo ?param kovance po 1 ali 2? (letos nabral 200?), ko komu na svojo kreditno kupim dam v poseben predal pa se nabere brez nekega hudega odrekanja.

Koliko ima? popusta? Jaz sem na 35% ?eprav bi lahko bil ?e na 40%, ?e bi pri prvem avtu po?akal en mesec. :vskalo: No vsaj nikoli nisem bil ob bonus in v dobrih 8 letih izku?enj nisem povzro?il nesre?e in upam, da bo pri tem ostalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zrihtal zavarovanje in registracijo. Zdaj imam spet eno leto mir. :danzoman: Leto sem na Cliu prvi? pri?el ?ez s trimestno cifro. :blush: No vzel sem pa nekaj kombinacij. Se mi je vse skupaj zdelo tako poceni (v primerjavi s prvi? ko sem registriral RSa), da ?e razmi?ljam o ?em mo?nej?em. :harhar:

Aja od lani ko sem registriral sem naredil 19.000 km. :blush: K sre?i mi ne pije veliko (8,2 ta kestl), ?e ne bi ?e razmi?ljal o plinu ali dizlu. :hohoho::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdajle sem se spomnil montirat en posnetek iz leta 1999. Slu?ajno sem takrat snemal nek Offroad in v?esar sva s sodelavcem pri?la do tega, da sta bila on in njegov prijatelj tekmovalca na progi. :) Seveda sva se spoznala ?ele ?ez 10 let. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.