Skoči na vsebino
Kosilo
Napisano

Jest sem do zdej pojedel 1 topli sendvi?, 2 kave, 30dag ananasa v kosu, spil liter pa pol vode pa pol vre?ke juicy fruit bonbonov :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisde ste ?e na?li kak?en pameten kredit? ?e bi ga jest vzemal bi vzel EUR kredit in ne CHF, ki je seveda na prvi pogled ugodnej?i. Te?aj CHF je zelo zelo nizek, mislim da celo med najni?jimi v zadnjih 10 letih, kar na dolgi rok pomeni...vsi vemo kaj. Ker ko se bo za?el dvigati, se ti bo s tem dvignila tudi glavnica, to pa ni vredu :whatever: ...in kredit mora? odpla?evati v CHF, se pravi da ?e ima? pla?o v EUR potem kupuje? CHF za pla?evanje anuitet in ?e ta raste dobi? za dolo?eno vsoto EUR manj CHF :whatever: ...no?em te stra?it ampak upam da ti bo svetovalec povedal kaj pa kako, ker nekaterim se gre samo za plan tako da....npr. vpra?aj tistega ki bo ponujal kredit na banki kaj bi on vzel in zakaj? Pa bo? sli?al odgovor :bravo:

Jest tudi var?ujem, ?eprav najslab?e je imeti denar na banki. Delnice,vzajemni skladi so ok,samo so ene cake pri ?asu katerem jih mora? imeti da ne pla?a? davka. Za stanovanje me malce matra var?evanje v stanovanjskem skladu, moram malce pre?ekirati zadevo, baje podarijo 13 obrok kar pomeni 10% na leto...kar je pa super duper.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj bo itak hipoteka na kupljeno nepremi?nino, dokler ne bodo do konca odpla?ali.

Seveda, v o?i me je zbodlo ko je napisal da NLB ne rabi pogodbe na vplogled za izpla?ilo denarja. Seveda, ne rabi je, ?e je nepremi?nina na kateri bo hipoteka ?e tvoja. ?e se pa s tem denarjem nepremi?nina kupuje in bo na njej hipoteka bo banka nakazala denar direktno k prodajalcu. Ker prvo kot prvo, bi lahko druga?e ti da denar za kaj drugega porabil, kupec pa tudi ni tako blesav da bi se ?el take igrice. Pa tudi notarski termin brez prodajne pogodbe nebi ?el ?ez, tako da banka rabi pogodbo. Prodajalecpa tudi ni tako blesav da bi pustil vpisati lastninsko pravico preden bi dobil denar. Lahko je pa zastavitelj prodajalec in je potem "njegov problem" ?e ne dobi denarja, mora biti pa prisoten na notarskem terminu.

Imam pa ob?utek da se ljudje ?e vedno bojijo zavarovanja v obliki hipoteke. To ni noben bav bav :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisde tole je zdaj malce dvoumno kje dobi? bolj ugodnega....?koda ker nista spra?evala vsaj za isto dobo na vseh bankah, bi se dalo lep?e razbrati kdo je najbolj ugoden.

Glede izpla?ila na vrednost nepremi?nine (70-80%) je pa ugodno.

Verjetno si tole z NLB malce zame?al? 70.000EUR oz. tudi manj denarja ti banka ne da na lepe o?i. Verjetno se zastavi "?ista" nepremi?nina, ki je ?e v va?i lasti oz. gre denar direktno k prodajalcu nepremi?nine ki jo kupujete. Druga?e jih lahko nategne? do amena in nimajo nobenega zavarovanja za denar ki ti ga dajo tako da tole mi ni ?isto jasno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri liborju je tudi takole. Npr. Euribor ma veze tudi z inflacijo, npr. ?e se ti pove?a obrestna mera (zaradi euriborja) se pove?a tudi pla?a. ?e se pa pove?a libor pla?a pa ostane enaka pa ni dobro?? ...jah, so plusi pa minusi pri obeh, se spla?a tvegat ?e si tak?en ?lovek. Obrok je lahko kar razli?en, sem videl tudi razliko za okoli 80-90 EUR na mesec. BTW banke pa tudi ponujajo prehode iz EUR na CHF, samo nekaj stane tako da.....pojdi na ?imve? bank in hodi s ponudbami od ene do druge. Kjer bo najugodneje pa vzemi a ne. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Freakica pozna? kako Azijko, bi jih rabili ene par v juniju, ali pa kdo drug ?e pozna :bravo:

....poglej ?e ma Adria tudi akcijo kart za Amsterdam pa jih ma? gor kolkr ?e? :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

U salonu automobila:

"Dobar dan, interesuje me najnoviji model Yuga!"

"Dobar dan... izvolite pogledati... evo ga ovde..."

"Oh, sviđa mi se! Ima li klimu?"

"Kako da ne... ima klimu, ABS, grejanje sedi?ta... Ima i dodatno dugme koje

kad pritisnete odmah automatski aktivirate krila i pri većoj brzini mo?ete i

da letite..."

"Jel' vi to mene zajebavate!?"

"Pa... prvi ste po?eli..."

:P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Naj bi bilo vse vredu, bejbika je mela preve? vsega na kupu in jo je stisnilo potem je pa dojela da ni prav naredila. Je pa malce bolj umirjeno, se mal nazaj dr?im. Tako da bomo vidli kako pa kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

.... Drugi? zlezem z avta in te na streho prostoro?no spravim.... :hohoho:

...najbolje bi bilo da ima? v avtu sopotnice in ko vidi? mene, se jim zaderi: SISE VUN!! ...ok, zdej smo ?e ?ist off topic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

sql, to sem videl v stari Ljubljani, v trgovinici zraven tistega ATI gyros, majo dalince za mo?ke in ?enske, pa okol 5 EUR je, sam gor pi?e da ni nujno da deluje :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Vem da bo bol?, tolk slab?e je ?e ker tole ?ensko vidm 10-20x na dan tako da.....jep, prekr?il sem prvo pravilo, katerega tisti ki ?e delate verjetno poznate. Se mi sanja kaj naj bi bil vzrok in tudi povedala ga je...samo pr men je tako, sem trmast in grem ?ez marsikaj da dobim kar ho?em...ona pa pa? ni tako mo?na...sva pa za?ela v napa?nem trenutnku vse skupaj, sej ?e na za?etku sem imel dvome a bi se spustu v to al ne, ker je bilo ?e fuul odprtih stvari iz njene preteklosti in obveznosti iz sedanjosti, samo me je karakterno zelo zelo fascinirala...tako da je ratal kar je ratalo.Hmmm tole s pogrevanjem vez pa ne vem, nikoli mi to ni di?alo, nekaterim rata ponovno, mnogim pa ne, odvisno kak?en je bil razlog. Itak upanja nimam, ker to je samo potuha,?e pa ?ez cajt kaj rata pa rata.

Hmmm.....David..glede da bo v Kranjski mrzlo vidim da tebe ne bo zeblo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.