poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 btw,..kaj boste samo ?vekal pa n? pil???? djmo bife more kej zaslu?t ?e pa ?e nisn dobo kaj sn naro?o! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Formula 1 Napisano 20. oktober, 2007 Jutri ob 18.uri. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Formula 1 Napisano 20. oktober, 2007 Sn gledal ja. Vse je ?e odprto. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 ammmmmmmmm,...ne pa ne Bomo vidli. Opa,to pa postaja vro?e in zanimivo. He he,se ti zdi?? Sicer pa je treba sneg nekak stopit ne? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 nikakor ne Grrr.... Ti bo? dobla po nagi riti. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 kar pomen v prevodu: nebi ga lih dobla v glavo kaj se grem,...bi pa poslu?ala ene 2 mesca kaj sm nardila Nikakor ne. A se ti zdim taki? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 Ha,ha,glih sem hotu napisat,da kako pivo ti je to postregla. No,se v bistvu ?e bi mi pa Ally postregla,bi lahko tudi Uniona. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 Hvala....... Ampak ?e bi lahko zbiral,bi bil Zlatorog ne Union. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 20. oktober, 2007 > Jansa prispe na pomembno prireditev, vendar mu na vhodu pot prekriza > ogromen > varnostnik. > > Varnostnik: Oprostite gospod, ampak brez vabila ne morete vstopiti. > > Jansa: Ampak to sem vendar jaz, Janez Jansa, predsednik vlade! > > Varnostnik: Prav, pa mi pokazite svoje dokumente. > > Jansa: Pa ravno danes nimam s seboj nobenih dokumentov. Osebno sem > pozabil > doma. > > Varnostnik: Zal mi je, ampak resnicno vam ne morem dovoliti vstopiti. > > Jansa: Pa kaj je zdaj to? A me se nikoli niste videli na televiziji? > Dajte me > malo boljse pogledat, no! > > Varnostnik: Res je, zelo ste podobni predsedniku vlade, ampak saj veste, > kako > je... Kar nekaj ljudi je podobnih Jansi... Dokazati boste morali, da ste > res > Jansa. > > Jansa: Kaj pa zelite, da naredim? > > Varnostnik: Ne vem. Tudi Zahovic je pozabil dokumente, pa smo mu dali > nogometno zogo in je pokazal, da obvlada in je lahko vstopil. > Srebotnikova je > prav takopozabila dokumente, pa je vzela tenis lopar in zogo in > dokazala, da > je to res ona. > > Jansa: Sranje, jaz vendar nicesar ne znam! > > Varnostnik: Se opravicujem za neprijetnosti gospod Jansa... Vstopite > > > ?iva istina. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 ponočnjaki Napisano 20. oktober, 2007 Aha,samo kajenje ?esa?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 20. oktober, 2007 (dobr bom happy tud s svojo nutellino tortico ) matr sm skromna,.. Hmmm,jaz bi tudi to....... Pa en pir zraven. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. oktober, 2007 ponočnjaki Napisano 20. oktober, 2007 ?e zdj pa ne vem to?n kva sva po?ela in al sva al nisva? A ti ne zna? trezen sexat?? He he,morem te malo zezat. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. oktober, 2007 Mazda kofee bar Napisano 19. oktober, 2007 Hmmm,kurc pa taki bife,?e je ?lovek ?ejen zraven. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. oktober, 2007 mitjabracko in owneR Napisano 19. oktober, 2007 Vse naj naj obema! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. oktober, 2007 Formula 1 Napisano 19. oktober, 2007 Mah,vedno ve?ji ?morn je okrog vsega tega....... Na koncu sploh ne bom gledal,ker bojo itaq vse zabluzli oz.dolo?li za zeleno mizo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 OK,naj ti bo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 OK. Jaz pa tebi napovem..........prihodnost. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 A mojo? Ja boma ju3 nadaljevala,danes sn iztro?en ?e. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 He he,kdaj si pa sploh oslepela?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 Ne ne,ne tak. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 Hvala,hvala....samo sn res spregledal. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 18. oktober, 2007 He he,dobra slika. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Pohvalite se,... Napisano 18. oktober, 2007 Dosti za danes.Nadaljujemo ju3. Aja,pa v Chat is back se gremo dalje "hvalit"! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Pohvalite se,... Napisano 18. oktober, 2007 He he,si te kr predstavljam. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. oktober, 2007 Pohvalite se,... Napisano 18. oktober, 2007 Ja ja,se vem kak to gre.Smo meli v?asih psico,pa smo pol mladi?e prodajali. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?e pa ?e nisn dobo kaj sn naro?o!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani