Skoči na vsebino
Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Aha, sam podalj?evat je treba nekak z ob?utkom! :ne vem:

Jz npr. laufam po stadionu, pa tko skupno 8 krogov, se prav 4 + 4, vmes pa en krog hitre hoje, k sm ponavad umes ?e total sfakan! <_<

Pol pa mam taktiko da usak tedn se en krog doda, po sistemu 5+4, pol 5+5 itd., no sej vem za na maraton ?e dovg nam, ampak eno je ?e to da se lenobo premaga k najte?i je za?et! <_<:P:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Men sta obe ekipi ene mojih najlup?ih, skor ?e bl Milan?ani, ampak kukrkol nej zmaga fuzbal, ne pa katena?o, ker pol mam pa ?e raj? na?o sir! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... je bolje it najprej mal pogledat u Adama Ravbarja, ?e nas tam mogo?e ?e ?aka Nisde, ?e pa slu?ajno ne, pa ?e vseeno obstaja mo?nost, da ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke Mary! :vino:

Jz pa u tejle rubriki ne bom pohvalu sebe ampak kolega 323F k mi je dobesedno ?enku ?rnga vouka, s kerim se je ?ist kul vozit in mi bo slu?u kot zimski voz, ko bo rde? pajk po?ivu! :danzoman::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

Ja bomo vidl kva pa kako, zdele mi je sam ?elja da u nedelo bom nekje dele?n ka?ne vode in to ne samo hladnga tu?a u negativnm pomenu besede! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.