moj ra?unalni?ki sound pa pogajna dolby soround 5.1 in sicer JAMO sistem z mo?nim aktivcem lepih 130 rms to pa pogajna resiver Technics ki ima 5x 90 rms
dost za velko sobo 4x4
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jaz pa se danes dopoldne vozim po BTC-ju in seveda tak k sm bol pri ta ni?jih avtih in se meni ful zdi ker moram vsakega gledat gor,pa se mimo pripelje ferarri pa mi je pjasec takoj ponos vzel ker sm ga jaz moral gledat dol!
pol pa gledam ?irino gum njegovih seveda in nekako na u? ocenil da so lih za 2 moji F1 skupaj za eno njegovo
potem pa greva skup na AC in oni avto je ?iv?en ko pr norcih dam ?ipe dol in poslu?am zvok.
ko je pre?altal avto utihne za sec.ali dve kot bi crknil pol pa kar na lepem kontra vseka iz seveda 4-ih rajfnikov zadaj!!!
jaoooooooooo
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Vsi, ki imate radi filme, ki niso nujno Holywood-stadard, ste lepo vabljeni na Filozofsko fakulteto med 10 in 14 decembrom. Podnevi bomo (zastonj!!) predvajali filme, ki so jih naredili izklju?no ?tudenti- tuji in doma?i, zve?er pa....ja ?ur, ane
ve? na: www.filofest.com
se vidmoooo
Kat
Sli?i se fajn samo bom jaz takrat nekje na snegu seveda s smu?ami!
Preglej na cd-ju k si ga zravn grafe dobu mislm da bi mogu bit clo program ?e zraven za navijat.
Za man?o pohitritev celega sistema pa:
nared najprej upegrade bios-a (to dobi? na uradni strani tvoje plate) Ampak priporo?am da ti to naredi nekdo ki se na to malo razume ,ker v nasprotnem lahko z napa?no verzijo zafura? plato!!!
pa dej tazadne drivere za grafo gor,zbri?i vse programe za navijanje in zadevo pusti primiru-dokler dela dela.
Pa povej ?e rezultat 3D marka
8993 pik ampak testirano vse na tovarni?kih nastavitvah seveda na resoluciji 1280 x 1024
bom pa v kratkem navijal vse na max kar prenese (in je seveda system stabilen)
Pri?akovani rezultati pa so tam nekje od 12000-15000 pik (upam)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja nekateri pa jo ?e igramo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani