Vse drugo me niti ne gane (če daš opici volan v roke, se bo ubila - kaj pa drugega lahko pričakuješ), edino zadnji stavek me vedno pretrese: "... ... ... je za seboj pustil ženo in dva mladoletna otroka." In, kdo ve, koga je pa sopotnica pustila za seboj... In to je tisto, kar me pri nesrečah vedno pretrese. Je vredno tvegat, ko pa veš, da te doma nekdo čaka? Pa dobro, recimo, da žena se bo že nekako znašla. Otroci so pa odvisni od staršev in se še "oblikujejo" in enostavno potrebujejo oba lika: moškega in ženskega. Ja, saj lahko zrastejo tudi brez staršev, ampak... Zakaj bi morali zrasti brez katerega od staršev? Je res vredno tvegati?
Torej, a je tu kak heroj, ki bi mi našopal eno sliko? Prijatelj je kupil Puntota. In ga zanima, kako bi zgledalo, če bi ga malo obarval. Pa me zanima, če mi lahko kdo tu naredi "skico", kako bi to zgledalo?
Ideja je, da bi sprednje rešetke, ogledala, platišča in tisto gumo, ki gre vodoravno čez vrata pobarvali na rdeče ali pa na zeleno...
Mislim, da se jim je dokončno skisalo in da res ne vedo, kaj delajo. Sploh me je pa zmotil zadnji stavek: Zakon je začel veljati v začetku avgusta lani. A sestavljajo ga pa šele zdaj...
A ljudje "tam zgoraj" še vedno ne razumejo, kaj jim energetiki tumbamo že leta. Eno je postavit sončno elektrarno. Nekaj čisto drugega je pa njeno sobivanje z ostalimi viri električne energije. Ko se zapelje oblak čez Sonce in je taka elektrarna naenkrat v senci, mora biti takoj na razpolago drugi vir, drugače bo omrežje "počepnilo". In če že moraš nekje imeti rezervo, potem raje denar takoj investiraj v tak vir, ki bo stabilen in ekološko sprejemljiv...
Hja, lahko greš k Ciganki, da pogleda v kristalno kroglo, lahko pa počakaš, če bodo mediji kdaj kaj takega objavili. Drugače, mislim, da ne boš zvedel resnice...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse drugo me niti ne gane (če daš opici volan v roke, se bo ubila - kaj pa drugega lahko pričakuješ), edino zadnji stavek me vedno pretrese: "... ... ... je za seboj pustil ženo in dva mladoletna otroka." In, kdo ve, koga je pa sopotnica pustila za seboj... In to je tisto, kar me pri nesrečah vedno pretrese. Je vredno tvegat, ko pa veš, da te doma nekdo čaka? Pa dobro, recimo, da žena se bo že nekako znašla. Otroci so pa odvisni od staršev in se še "oblikujejo" in enostavno potrebujejo oba lika: moškega in ženskega. Ja, saj lahko zrastejo tudi brez staršev, ampak... Zakaj bi morali zrasti brez katerega od staršev? Je res vredno tvegati?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani