Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

morm se u?it zgodovino srednji vek in kr?anstvo :vskalo: blajh <_< pa ?e geografijo dobim test nazaj ki ne bo prev? dober oz. ?e se lahko izrazim slab :( noter dala take fore: obkro?i --> slovenija ima VISOK / NIZEK urbanizacijski nivo in VISOK / NIZEK urbanizacijski nivo. pol je blo katere dr?ave so v predindustrijski, katere v industrijski in katere v poindustrijski dobi (sicer se mi zdi da mam to prav) --> brazilija, avstralija, nigerija. take fuke je not devala n? konkretne snovi sam tak?en tip, in bom sre?en ?e ne bo pol razreda ?us pisal (vseeno pa sre?en ?e jih bo ve? kot 1/3 ?usov :hohoho: )

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

progidy - you will be under my wheels

nigtwish - over the hills and far away

papa roach - last resort

Rascal Flatts - Life Is a Highway

.... te mam najraj :ljubezen::punk::punk:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Rileks, tejk it iiiiiize, ...

hud komad :danzoman::ljubezen:

that's what i'm talking about :punk:

Relax, take it easy

For there is nothing that we can't do.

Relax, take it easy

Blame it on me or blame it on you.

chrystal water - destination unknown

ta ga pa kr prev? rula :ljubezen::bravo::ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

hmmmm.... ka je to knjiga?? :ne vem: kaj za na kruh namazat :hohoho::hohoho:

Drga? berem pa od pu?kina "pikovo damo" pa revijo TIM in JOKER aja pa ?e AVTOMAGAZIN :bravo::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Res? Super! Kak?en konkreten komentar na igro, kak?en namig, nasvet, kaj sploh dela?? :ne vem:

Svetovna igra :danzoman: jz sm jo ?e dvakrat naredil in jo delam ?e tretji? :ouje:

KLIK --> ZA INFO

Na tem linku ma? vse lepo opisan :danzoman:

Tu ma? pa nekaj kod:

Tomb Raider: The Angel of Darkness Cheat List

Note: Always back up data when editing a game file. In the directory Aod/Data open a Map. Find the text: “gcdebugmdswimactionrepeat”. Change this setting from “No” to “Yes” and save it and then enter these cheats:

- Press “B" to fly.

- Press "F10" for god mode.

- Press "B+G" to fly through walls.

- Press "F4" for slow motion.

Sam jih tamaumu skrij dok jo ne re?i :hohoho: se da ful lepo brez kod re?it :bravo:

Pa ?e nekaj o igri:

The Angel of Darkness was released in mid-2003. For critics, as well as many hardcore fans, it signaled the end of an era. Although the game was fraught with technical problems, and some players took issue with the sinister turn the plotline took, AOD is not without its supporters. I have mixed feelings about it myself. It's clear the developers took some risks, tried to build in some new features, and succeeded in some areas but failed in others.

The story begins with the brutal murder of Lara's former mentor, Werner Von Croy. Lara comes under suspicion and flees from the police in order to find evidence that will help prove her innocence. In the process, she comes up against a sinister alchemist and his cohorts, and meets up with a mysterious stranger, who carries his own burdens and happens to be seeking the same answers.

Other new features include a second playable character, a limited dialogue system and ability upgrades for Lara. These seem like great ideas but weren't all that well executed. During several levels you play as Lara's new partner/rival, Kurtis Trent, which is refreshing at first but becomes frustrating during certain boss battles, where Kurtis handles like a tank compared to Lara's APC. ;) In the dialogue segments, Lara's interactions with non-player characters affect the course of the plot, but only in very limited ways. The concept of ability upgrades, as done in countless role-playing games, is solid: complete tasks to get better, stronger, faster. But in Angel of Darkness, the tasks seem arbitrary rather than evolutionary. Lara gains only upper- and lower-body strength, no actual skills.

Still, there are many interesting twists in this game. I wouldn't suggest that any fan pass it by, but I do recommend you be aware of its flaws before diving in, and expect to struggle at times (or plan to download savegame files to skip the more frustrating bits).

Pa ?e slike:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Rogoske slavcke-kaj mi bodo rozice :hohoho:

in to na novih zvocnikih ki so prispeli danes :ouje:

ka pa tam vidm koledar od opla :blink: pa v gara?i ma? seata :D pa ti si ?ist prevaru mazdo :hohoho: boh te nima rad dec :D kuga te biti s tabo :hohoho::bravo: joke :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

pink floyd - another brick in the wall :punk::hudicek: (to bom zavrtel 23. junija po zvo?nikih na ?oli :vesel: we don't need no education,... )

lete?i potepuhi - kurja lojtra :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oseba pod mano...
Napisano

Spomnil sem se ko sem videl theBILL-ovo temo :bravo:

Jaz napi?em oseba pod mano.... npr. rada je ?okolado ali gre danes v kino,... kar koli :D oseba ki pa odgovarja pa napi?e da ali ne in napi?e za naslednjo osebo stavek :D

Oseba pod mano je bla dans v ?tacuni z cotam :P (kdor koli odgovarja ne i??em osebe ki je bla v ?tacun s cotam pa? napi?e? ne :P)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

Hmm... :blink: jz te pa od nekje poznam, sam ne vem od kje....

Koga, mene al voz? :ne vem: :P

In po ?em to sklepa?! <_<:hohoho:

Znan si mi. :D

In po ?em to sklepa?!

Po notranjosti avtomobila... :hohoho:

?e symon pravi da je za sem pa prestavljam sem :P:hohoho: sam ?e kr pokam ko to preberem :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hmm... :blink: jz te pa od nekje poznam, sam ne vem od kje....

Koga, mene al voz? :ne vem: :P

In po ?em to sklepa?! <_<:hohoho:

Znan si mi. :D

In po ?em to sklepa?!

Po notranjosti avtomobila... :hohoho:

Tole definitivno sodi sem :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Trenutno v avtu... mp3

Albums:

Linkin park ~ Meteora

ATB ~ No silence, Addicted to music

Tiesto

Guetta

Armand Van Helden

....

:ouje:

Trenutno na iTunes:

Slayer - Spirit in Black

Trenutno v avtu - albumi:

Slayer - God Hates Us All

Prince - Purple Rain

Alterbridge - Blackbird

Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience & Grace

Foo Fighters - Skin & Bones

Suicidal Tendencies - Lights... Camera... Revolution!

TOO JE MUSKA :rispekt::rispekt:

Jz pa zadne cajte palim na:

vynilshakers - one night in bankok

linkin park - bleed it out

:danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons se mi je prvi? med mojimi 4imi dosedanjimi stroji zgodil, d sm meu 6 dvojkic na ?tevcu, se prev 222222 prevo?enih! :danzoman::bravo:

:jupiii::pepsi: :mi pijemoo: ti se pa fura? :D:hohoho:

jaz sn pa svetsko ?udo kupo :)

hehe... nekomu moram povedat...

poleg tega sem dobil od kolega ?e 32Mb in 128MB MS kartico za moj 6 let star digitalni mlin?ek... :)

kolegu je namre? njegov crknil... novej?i pa ne uporabljajo ve? starega obi?nega MSa :)

aja ?udo na sliki.. ;)

a to je bass al kr multipraktik :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Windows XP Professional
Napisano

V tvojem primeru je tako, kakor dolgo nebo 64 bitnih iger bo tvoj procesor odli?no deloval v 32 bitnem na?inu, izkori??en pa nebo nikoli, pa naj bo v enem ali drugem sistemu.

hvala za pomo? :rispekt: ?e koga mot tema, je v napot se lahka zaklene in zbri?e ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Windows XP Professional
Napisano

Pravilno si razumel :bravo: , jebesh 64 bitov ?e je samo operacijski 64 bitni vse ostalo pa 32.

whatever you say :D I'm going to obey older people :hohoho:

ostajam z 32bitnim sistemom :P

a je v bistvu kaj neizkori??enega ?e ima? 64 procesor pa 32 sistem al sploh neb blo opazn ?e da? 64 sistem gor? :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

Ta izjava sodi sm!!! :hohoho:

:hohoho:

?e zmeri se ne morem nehat smejat :ljubezen::danzoman:

Qwerty tuner leta! :hohoho: ReDevil tale je res huda.

<_< ker je blo tuninga je bil sosedov RC avto na metanol, en skuter (al dva nwm :D ), moj ra?unalnik (ko se klopko zravn kri?a ko izjavim ka sem tunal :hohoho: ), pr enem avtu sem pasivno sodeloval ko so turbino pa intercooler vgrajeval,.. to je pa se mi zdi da vse :D

@symon: se pa ne branim naziva tuner leta :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.