je res da ce rezerviras z boni... in pol ne gres ker pride neki umes...ti kr vzamejo bone kot da si jih koristil.... ?
Mislim,da je to bolj govorica ljudi s FB doktorati .
Jaz sem jih koristil v MB in točno tako kot so rekli; na licu mesta prepišejo podatke z osebne in podpiše list,kjer piše,da boš plačal z bonom. Na koncu placas taxo in to je to.
Jih pa moraš na začetku opozoriti na možnost plačila z boni.
Čez par dni sem odpovedal rezervacijo v Mežici (slaba vremenska napoved) in ni bilo nobene panike; lepo so se zahvalili, da sem javil in to je to..
Samo za moje pojme bi se morali oni vesti bolj resno.
Poleti so pa zdravniki in ostalo osebje najbolj veselo drli na cro morje.🤔
Hm,alex, saj načeloma se strinjam s tabo,sploh odkar je malo več govora o Koroni,ampak... Tole s hrvaškim morjem...
Ok,jaz letos prvič nisem bil na Hrvaški,ampak iz čisto drugič razlogov. Ampak saj če gres na morje na Hrvaško,še ne pomeni,da boš prinesel korono s sabo,ali pač?
Jaz sem bil kar se tega tiče, na papirju kar družbeno neodgovoren letos; skoraj vsak vikend poleti Italija ali pa Avstrija... Daleč od tega , da bi ostajal doma.
Da sem ob tem bil maximalno v dvoje (z osebo,s katero sva si pogosto bližje kot na kolesarskih potepanjih), da sem se (kot ponavadi) izogibal (in uspešno izognil) gneči in zaprtih prostorov in da imam že apriori precej natancne navade kar se tiče higiene, na papirju ni pomembno.
Kaj hočem povedati; če gre nekdo na Hrvaško morje (vem.. tudi jaz nisem njegov ljubitelj), še ne pomeni,da se je tam izpostavljal okužbi kaj bolj kot v Sloveniji v Hoferju , kinu, kafiču, 10km oddaljeni slovenski obali, na pizzi v Kranjski gori...
Ja , nekateri so zurali na Pagu, nekateri so pa bili na samem v napol praznem kampu v Istri...
Takrat je bil še fanatičen zagovornik najostrejših ukrepov, celo pretiranih. Pa je sedaj ugoden čas za samopromocije novih mesij in potem imamo take, ki se obrnejo za 104,5%.Važno, da se piše o njih in da imajo veliko število oboževalcev in vernikov.Itak veliko ljudi ne razmišlja več s svojo glavo.
Jaz že nekaj časa pravim,da imajo ljudje sprane možgane... In vsi so proti nečemu, v vsem vidijo zaroto (pa ne rečem , da ni nikjer zarote in politične manipulacije), ko pa nekdo predstavi neko idejo/resitev so pa apriori proti. Ker je to pač Fancy.
Vsakega,ki je proti nečemu, bi bilo potrebno vprašati"ok... Si proti temu in temu... ZA kaj pa si?". In bi hitro videli,da jih je 99procentov takih,ki drugega kot mlatiti prazno slamo, niti ne znajo in so ponosni generali po bitki.
Miha Avberšek je velenjčan z zasebnim mikrobiološkim laboratorijem, ki je s svojim...
Primerjava, kako nekateri sedaj iščejo pozornost, kaj je govoril prej in kaj sedaj, pod vplivom dr. Potrča. In seveda je ugledni član FB laboratorija. 😉
A jaz to prav razumem; on bi zaprl delavna mesta staršev otrok, zato da ne bodo starsi hodili okoli?
če tenisač odbije žogco med ljudi..je takoj odstranjen iz turnirja.... v kolesarstvu pa skoz gledam k flase mecejo potleh...kako ni nobenega ukrepanja... velike hitrosti guzva ...tip pa flaso med ostale fukne... budale
V bližnji prihodnosti zagotovo ne bil danes v Preddvoru, ampak z Geckotom, ker je bilo vreme wigl-wagl (mamicumujebem) no in sem razmišjlu drug teden 1 dan po službi pretegnit noge od Kamnika do Preddvora ter potem nazaj in da ne grem po glavni poti (mimo letališča, itd.), tako sem si zdajle ogledal kje bi moral iti in vidim čez Komendo (KLANEC - Pogačarja pozdravit, hehe) in potem Cerklje.
Ti je poznana ta trasa, npr. v povezavi Pavličevo sedlo - Jezerski vrh in zašpiljena klobasa kolesarska?
Za traso čez Jezerski vrh , Pavličevo sedlo in Črnivec vem,ker tam poteka maraton . Sam sicer še nisem bil niti na Pavliču, niti na Jezerskem vrhu... Nekako me vedno vleče na druge konce.
Edino kar sem šel od omenjenih koncev,je bilo spomladi na Črni vrh nad P.gradcem-Škofja Loka- kranj-preddvor-jezersko-kranj -lj.
In pa preko Podvolovljeka v Logarsko dolino in potem preko Ljubna v Savinji na prelaz Lipe , Vransko, Moravče... To je bilo pa kakšna 2meseca nazaj.
Tako,da manjka mi ravno tisti del okoli Pavliča (bi že zdavnaj odpeljal, ampak je baje vse razkopano).
Zmaj, lahko greš pa iz Kamnika do Preddvora preko Tunjic in Šenturške gore? Je pa res,da je precej razgibana trasa.
Škoda v oblikovanju, ok spet bo nekdo rekel, da so okusi različni, pa vseeno. 1. generacija Yeti mi je simpatičen in najnovejši Superb sedan verzija, vse ostalo pa ... (Rapid je od zadaj še kar všečen in ne preveč tipično Škodilaćki, evo)
Saj yeti je bila samo ena generacija, je pa bila všečna,ja... Malo premajhna edino...
Meni je bila za svoje čase prva fabia ok.. res je bil preskok za škodo to.
Pa priznam , da mi je Octavia scout všeč, pa novi superb o obeh različicah.
Za rapida upam,da misliš spaceback varianto, ker tista dvojnica toleda ni ravno lepotica (niti ji ni to namen), Scala mi je pa mikoreceno čudna.
Directed by Gustav Möller. With Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen. A police officer assigned alarm dispatch duty enters a race against time when he answers an emergency call...
Vecina fimla se dogaja v centrali za klic v sili... Prakticno je samo glavni igralec ves cas v kadru... ostali so vsi samo po telefonu... Bom vsebino kar kopiral z ene druge strani:
VSEBINA:. Eden najbolj nagrajevanih prvencev. Minimalistična danska kriminalka, kjer ima policist v napeti tekmi s časom na voljo le eno orodje: telefon. Operater v
klicnem centru, nekdanji policist Asger Holm, prejme klic ugrabljene ženske. Ko se zveza nenadoma prekine, začne Asger mrzlično iskati žrtev in njenega
ugrabitelja. A kmalu ugotovi, da je primer veliko bolj zapleten, kot je sprva mislil.
Kul film, poznam. Meni je pa všeč, da je minimalističen in da ni oh in sploh efektov. Saj je tudi "telefonska govorilnica" pred časom pokazala, da je tak film lahko dober in uspešen.
Jaz žal NIKOMUR ne zaupam 100posto. Za nikogar ne dam roke v ogenj in nisem zraven , ko štejejo pozitivne in negativne izvide.
Vendar, ravno tako kot sem zagovornik zdrave kmečke pameti (in ne rečem, da je imam vedno dovolj in da jo vedno uporabljam), sem hkrati tudi zagovornik nekega reda in pravil (in,ne... Ne delam vedno po pravilih in imam nekaj masla na glavi).
Pri nas je pa vedno tako; Dajmo najprej poiskati luknjo v pravilih. Jaz se tudi mogoče ne strinjam s tem, da je obvezna uporaba varnostnega pasu. Pa se moram,ker zivim v državi,kjer je tako pravilo. Imam možnost se peljati nepricezan, ampak načeloma lahko pričakujem kazen. Ne bom zdaj skakal v zrak s transparenti in vpil "Janša me jebe, neprivezan all the way, blablabla". Ali se pelji odvezan, ali pricakuj sankcije ali pa pojdi nekam kjer so pravila pisana tebi na kožo.
Tu pa ima nekdo, ki NI šolan za tako stroko, NI vpoklican za širjenje informacij, precej neposredno napeljuje rajo k uporu.
Kar se pa tiče same Korone... Nevem kaj bo,predvidevam pa, da se bomo z njo naučili živeti. Verjamem, da bodo za marsikoga od nas bolj opazne posledice v gospodarstvu, kot pa da bi ga dejansko bolezen zdelala,ampak... To ni način.
Jaz osebno delam isto ,kot sem že prej; še bolj sem pozoren na higieno kašlja, izogibam se gneče (kar me sploh ne prizadene), držim se pravil kar se tiče maske (ker me nič ne stane to) , politike pa tudi sedaj ne spremljam.
Nejc sori odplaval si ti z omenjanjem "terencev" ki z malimi SUV nimajo veze. BTW Vitara 100% ni bolj resna od ostalih, na osnovi lastnih izkušenj tudi nekoč ni bila, Dusterjev prodajo v 2WD izvedbi več kot v 4WD.
Tema je bila zakaj Slivka ki ni nek hrust, občuti utesnjenost v CX3. Razlog se ve - razvajen otrok.
"Mogoče nek približek terencu" sem napisal za vitaro in dusterja. Vem, da so pravi terenci nekaj drugega,ne skrbi... Ampak ja... Odplaval sem... 😒
Vitra že nekaj časa ni približek terencu. Pravzaprav po mojih dolgoletnih osebne izkušnje z njo (l98) nikoli niti ni bila zelo terenec.
Kamiq spada v razred malih SUV. V istega kot CX3. Je pa res da so pri CX3 na osnovo mazde 2 nasadili za številko preveliko karoserijo, kar je v bistvu nateg. Nateg je tudi, da so pri mazdi takoj po objavi da je 80% delov od mazde 2, to novico hitro zbrisal s svoje strani.
Jp, saj se strinjam; pri skodi si sledijo kamiq-karoq-kodiaq. Kamiq je konkurenca cx3, karoq recimo da cx30, kodiaqa pa že težje primerjas s čim, sploh ker ima lahko tudi 7sedezev. Verjetno je še najlažje primerljiv z tiguan allspaceom, morda kakšen x-trail.
Vitara... Res je, zadnja generacija je šla že precej bolj med SUVe , ampak vseeno je bolj "resna " ,kot ostali... Verjetno zato,ker so ostali toliko bolj pomehkuzeni.
Kamiq je tako skoraj en razred višje, saj ima platformo od Skale to je pa nekje Golfov razred in smo pri T-roku kar pa je že vse skupaj pri cx30 .....
Joj,pravo malo študijo smo naredli iz enega Slivkinega videnja z vožjo v cx3.
Da ne misliš ti karoq-a? To je itak vse pomešano; t-roc ima baje podvozje povzeto po Polu , ampak je velikostno pri Golfu... T-cross je pa spet nek T-roc opran na 90stopinj..
Na koncu ne vem(o) a je karoq bližje kamiqu ali karoqu... In potem je tu captur,pa 2008, pa cx3 pa nova Puma... Govorim velikostno, da ne bo kdo skočil v luft,da primerjam Forda ali renoja v istem dnevu kot Mazde
In to je samo še en pokazatelj, da so že zdavnaj minili dnevi kupovanja avta z metrom v roki in da večino teh malih SUVov ljudje kupujejo ker so jim všeč in jim je vseeno v kater razred spadajo. Edina izjema sta verjetno vitara in duster ,ki sta ena redkih ki sta mogoce nek približek terencu.
Saj ga ne prepričujemo/jo, bolj želim(o) izpostaviti dejstvo, da je to bolj posledica razreda, v katerem že cx3 nahaja . Saj z ostalimi malimi SUVi bi bilo isto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Potrč & co.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani