Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ker naivne?i verjamejo mrtvologom ki so napovedali za danes v hribih zajeb od vremena, na Veliki planini danes prazno, ?udovitemu son?ku, visokim temperaturam in brezvetrju navkljub.

post-1420-0-29126800-1461962634.jpg

In ?e ena izpred treh tednov na to?no istem kraju: 

post-1420-0-73546600-1461962976.jpg

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kak?en teden nazaj sem jamral, da se v prostem ?asu samo ?e z reklamacijami ukvarjam. Sedaj sem za?el resno spra?evati, ?e ni slu?ajno z menoj kaj narobe da se mi stvari kar naprej dogajajo. Zadnja s tega vikenda: naro?il in po predra?unu pla?al talno oblogo, dobavili pa so mi stensko oblogo :vskalo:

Prav zanimivo, sploh ni pomembno ali je d.d. ali je s.p., povsod so talenti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:) In potem mene za vsako malenkost mo? jebe (ne dobesedno), ?e kaj pri Mazdi ni tip top. Npr.: pokanje sklopke, nedelovanje radia ob gretju ?ipe, pokanje/?kripanje pri odpiranju in zapiranju vrat - a to je samo za na?pricat? Ker se res sli?i kot ena stara Alfa sramezljiv

?ak, a on te jebe, nebi pa ?prical?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dolenjci so zakon. Danes sem v NM v kri?i??u kjer ni prepovedano polkro?no obra?anje, s pasu rezerviranem za vo?njo levo ?el polkro?no obra?at v kri?i??u. Pri tem po?etju me je nek genij poskusil prehitet po levi in je zelo malo manjkalo. in potem je ta genij ?e piskal. :vskalo:  Prav neverjetno kaj dela ?marnica.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem 1.gsm za dedka. Nasvet?
Napisano

Mama ima alcatel 2001x ki je v bistvu enak, samo da ima ?e en stolpec tipk za direkten dostop do predvajalnika, fotoaparata in radija. Telefon ima res velike ?rke/?tevilke, baterija zdr?i v neskon?nost in?e ve?, za polnjenje ni treba vtikat kabla pa? pa ga samo postavi? v stojalo. 

?loveku v 89 letu starosti je problem kadar je potrebno pritisniti ve? tipk zapored, da kam pride. Pri starem ericsonu sem ji nastavil bli?nico, da je bila z enim pritiskom tipke ?e v imeniku, tu pa direktno z enim pritiskom lahko pride? do fotoaparata ali predvajalnika kar star ?lovek res kar naprej potrebuje, kenede, do imenika pa mora iti najprej v meni. 

Mislim da je tel ki ga omenja? prava stvar za starej?e. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

S slo novinarstvom je kr?. Vzamejo nekaj polresnic, za?inijo s ??epcem la?i in namenoma zamol?ijo nekatera za zadevo zelo pomembna dejstva, pa jim rata za ?iroke ljudske mno?ice super zanimiva zgodba ki se odli?no prodaja. Tak?na je moja nedavna izku?nja, ko se je o neki zadevi, ki jo osebno dobro poznam, nedavno na TV predvajal prispevek, ki je bil totalna manipulacija.

In prav zato si na prvo ?ogo na osnovi novinarskih prispevkov sam nebi upal kar tako na po?ez pljuvat po CSD-ju. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A si jim kaj lepega pol povedal?

Sem se spraznil preko maila. Sicer neke koristi od takega nap... ni, ampak se ne morem zadr?at. Vem da je bolje en dan po?akat pa potem pisat, ker se potem sam sebi zdim nekulturen. Zadnji? sem jih tudi na Mimokrste ni? kaj kulturno napiz...

Reset modema?

Ali ima ima moj modem veze z njihovo aplikacijo na njihovi spletni strani na njihovem stre?niku. Do tja sem pri?el brez problema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In z njim lahko samo telefoniras... posljes kaksen SMS in mogoce se zabijas zeblje :)

Tudi z najsodobnej?im mobilnikom z nalo?enih 1001+ aplikacijo lahko samo zabija? ?eblje ko ti osem jeder in 6" zaslon pocuza baterijo ali ko ti de? uni?i ?ude? tehnike ravno takrat, ko ga res najbolj krvavo potrebuje?  (slednje do?ivel). Tako da Slivko kar razumem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAGRADNA IGRA
Napisano

Octavio je pa ?e Jures omenil.

Ne morem verjet da kdo ?e kupuje ?e?ka jajca.

Edit: zagotovo je superb samo ne vem kaj pomeni da sem blizu. Uglavnem je superb prej?nje generacije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Toliko kolikor so se po prvoaprilsko iz mene pohecal Telekomovci, toliko se ?e dolgo ni nobeden. Najprej sem kar tri cele ve?ere zapored pre?ivel v prijetni dru?bi njihovih online tehni?nih pomo?nikov - ni se dalo unov?it to?k za popust pri naro?nini ker njihov sistem ni hotel sprejeti moje SPP cifre :angry2: .

Danes, en dan po zadnjem roku za unov?enje, dobim SMS da so tehni?no te?avo odpravili, mi pa njihov sistem no?e sprejeti ID kode za katero sem se moral v?eraj za prevzem le te ro?no odpeljati v Lj v Telekomov center :vskalo:  in si z njo lahko samo nekaj obri?em ker ni veljavna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pozabite na F1 pri slo televizijskih hi?ah. ?eprav naj bi bile pravice prenosov za l. 2016 cenej?e kot lani, so pri nas F1 skenslal s TV ekranov. http://www.zurnal24.si/formula-1-dirka-prenos-rtv-slovenija-televizijske-pravice-clanek-267329

Edit: ?e da Jan?a F1 na svojo TV, ga nasledni? volim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Matr, a RTV res ni sposobna prena?at dirke. Namesto tega nas pa futrajo z enimi dolgo?asnimi prenosi smu?anja in skakanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj pi... nad ?e?ko gre?ko - komaj 25Kkm pa ?e poka zadaj v podvozju. Zadevo danes re?ili v kamnose?tvu, pardon, servisu ?kerjanc - v podvozje zagozden kamen ?zmeden?  razbili z dletom in kladivom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole zgleda za?etek konca za IS. O?itno so Rusi prevagali tehtnico v korist legitimne sirske oblasti.

Legitimna? V sodobnem demokrati?nem svetu se legitimnost oblasti neke dr?ave meri po tem kolik?na dol?ina nog njihovih oblastnikov ?e gleda iz amri?ke riti - manj pomeni bolj legitimno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na letnih  :jupiii:, zjutraj je bilo ?e 10C in ni? ve? guncanja

Saj je res brezveze na zimskih ker sneg bo ?ele marca. 

Prvi? imam enako dimenzijo zimskih kot imam letne. Zelo zadovoljen ker ni guncanja kot je bilo to neko? na zimskih balonih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja vrata
Napisano

Imam Lip Bled - kartonsko satovje. Nikoli se nisem ukvarjal s problemom zvo?ne izolacije ker pri nas doma smo spodobni in ne razgrajamo.

Ne vem koliko smisla ima vlagat v neka huda vrata, ker npr za dobro zaporo zvoku je poleg mase + materjala za du?enje potrebna tudi dobra tesnila  - rabil bi vgraditi pragove. 

Obstaja druga mo?nost - ?enska naj se vam pridru?i (vem, zna bit mote?e). Ali pa jo predhodno napij da da potem mir. 

?e najcenej?i bi bili ?epki za v u?esa, samo priprav babo da bo to imela v u?esih, ker ?eprav jo hrup ful moti bo ziher hotela sli?at kaj se dogaja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.