Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Ja sam res, zdaj si še lastno ime zamenjaj iz Borut v Nataša.. to je itak moderno da si transgender.

Bi pa vseeno vprašal v čem je bil smisel tlačit tri avte v eno garažo - je bla stava, da spraviš tri avte notri? :nevem:

Ja bila je tudi stava, s Cenetom, lani sem imel poleg tega na fotki, še črnega Geckota in tisto ni bilo teorije, potem sem si želel izposodit Twinga, kar pri sodelavki ni uspelo, se pravi edina opcija je bila nakup in ga je sprva vozil sodelavec, zdaj ga ne rabi več in ga vozim kar jaz, kadar sploh ta stroj pride na vrsto. Mi je bil pa Twingo že od nekdaj želja, tole pa tudi, že brez stave, ali gredo 3 vozila v domačo garažo ali ne. :)

P.S. Getz je nekih 20 ali 30 cm daljši od 1. generacije Twinga in tisto ni bilo teorije, danes pa je šlo in sem NAVDUŠEN, hehe.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 25 minutami je Slivka napisal:

@Z M A J, koliko si ti v mladosti igral tetris?

Nekaj malega, hehe.

Tule če mi ne bi frend koordiniral zavijanja naprej nazaj in parkrat dotaknil Geckota, bi pomoje še Z-ja popraskal, heh

P.S. sem predhono sodelavko s Twingićem fehtu, če mi ga posodi, pa ko je slišala za kaj ga nameravam uporabit, se je fajn razpizdila in rekla, POZABI POBA, torej ga je bilo treba kupit, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

In sedaj bodo pa vsi ti vlagatelji tiho, kot da ni bilo nič prej so se pa vsi na veliko hvalili kako so te kao valute ful donosne itd, itd.... 🤔 Na koncu jim je pa prav, da so vse izgubili, ker... 

Ne bom napisal, ker lahko dregnem v kako osje gnezdo.... 🥴

Ne sekiraj se, če te ne boli. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Russellu privoščim prvo zmago, 44 tudi, bomo videli kako se bo razpletla glavna dirka, imam občutek da bo ju3 RBR ponovno spredaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Sm kmet an s... ... ... Se pravi, sm lep kmet an s hribu doma, pa se na Obalno zakonodajo ne zastopm lih tanartabl. A na obali je tako, da če narediš zadosti prekrškov, jih posnameš, objaviš in se nato javno opravičiš, da potem nisi kriv in ne dobiš kazni?

https://www.24ur.com/novice/volitve/lokalne-volitve-2022/misicev-kandidat-za-svetnika-divjal-po-portoroskih-ulicah-in-to-posnel.html

Poleg tega možakar sploh ne ve, kaj vozi. V rokah ni imel Zastavo 101 ampak Yugo Skala 55, mogoče Yugo 1.1 GX...

O fak kere prigode, sem mislil je neka DeSUS dirkaška parodija. :)))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ju3 in prihodnja 2 dni grem ponovno v volilni odbor, obenem še vse 3 dni tudi v mojo TAPRAVO službo. Sem kar priden, se moram pohvaliti, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dejstvo je že to, da je imel FQ20 danes precej piškave karte za slavje na dirki, v nadaljevanju bi moral Pecco osvojiti zgolj 14- mesto in bila še vedno pirova zmaga, zmaga ob piru, brez naslova. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.