Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No,morem re?t,da je bla beyba z zgornje slike zlo okusna! :bravo: Sploh pod pasom. :hohoho:

od kje ti pa te informacije? glede na to da si probu del nad pasom? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

B)

sej ti pa ne ve? :P

verjem, da ve da je to huda muka,..

verjetn zame ?e huj?a k zanga :D ker ga morm skoz poslu?at, kok je bogi,..kao da se samo okol obrne in me ?e loh i??e po celi trgovini,..

uglavnm,..v shopping nejraj sama! :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

men se pa zdi prenizka :ne vem: ker js nardim iz 500g moke 12 velikih....no zadn? sm se neki igrala in sm jih nardila iz ene mase 15 pa so mi bli kr mal mejhni :) no ja,..bom ?e pre?vela,..?e dons jih delam,..pol pa konc za en let :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ucer sm jih 40 naredu pol sm jih pa ene 15 okrog nesu( babice, tete.....) pol sm ga su pa zurat pridem ob pol 7ih domov so bli samo se 4je. tko da jih bom mogu seenkrat delat

HEJJJ da niste bli vi ucer tle pa mi ze use krofe pojedl ;)

erm,..kok ma? pa veliko posodo? ?zmeden? js jih v nejve?jo kar jih premoremo stla?m komi 4 <_< tko da sm se zadn? zajebavala cel popoldne, do pol desetih zve?er, da sm jih nardila 26 :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Js jih ?e nisem probal, bo kak?na varijanta ? :D

sej jih on tud ?e ni :P

bi recimo, da bla varjanta v pondelk zve?er, ?e ho?e? sve?e,..al pa v tork ?e no?? sve?e,..potem pa vlak s krofi odpele za en let :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.