Osebno mislim da bi bila proizvodna takih letako predraga....ra?unat morete da ve?ino folka ki najde karkoli za brisalcem na svojem avtu...le tega po hitrem popstopku vr?e na cesto.......tolko o kulturi!!!
Torej jest sem za kak?no "nepreve?na?i?kano" varjanto letaka....tiste ki sem si sprintal na tej strani zadnji? so bli ?ist kul......50 sem jih razdal po primorskem...
p/s: kar se pa ti?e ostalih, ki forum uporabljate za irc heh... take it easy... da ne bomo postali mobisux
Mislim da tega straha ni.....glede na to da se nahajamo v podforumu krneki, se pa? limajo posti taki in druga?ni....mislim pa useeno da se mobisuxu ne bomo pribli?ali.......
No nej tokrat skoristi me citat od uporabnika Pierce iz prej?nje strani in Brainless-a...torej forum je za kraj?anje ?asa...dostikrat tudi dosti uporabna zadeva kadar rabi? info za mazdo....po principu ve? glav ve? ve...torej se mi ne zdi smotrno stavit ta forum v neko skrajno resno zadevo....recimo podforum KRNEKI ?e sam po sebi pove da je tukaj noter kr neki.....torej se ne zgledujemo po nobenmu drugemu forumu....in limamo brezvezne poste...
Meni osebno je lih to ?ar tega foruma...mislim da ?e bi blo use tolk formalno kot o?itno nekateri pri?akujete....dejansko nebi noben ustvaru nekih kul vezi med sabo..zame osebno je ta forum na?in virtualnega dru?enja...in od kadar sem ga odkril se mam prou fajn med vami....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mujotu na avtobusu uide krepak prdec.
> Obrne se, da bi se opravi?il, za sabo zagleda ?rnca in ?okiran
> pravi :"Joj, se opravi?ujem, ?e nikdar se ni v?galo !"
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani