Pa se kaznivo je postavljanje teh gajbic, ce je na javni povrsini .... Samo zal je problem, ker ni nikogar, ki bi to sankcioniral ... Ce pa bi ze prisel kdo "kasirat", pa tista gajbica ne bi bila od nikogar ...
Zakaj nebi mogu ? Moj sodelovec je ze marsikej kupil s telimi konji (go pro kamero-500e, potapljasko opremo itd). Izplacu si je tudi ze 3.000e pa je placal 0.90? provizije... Na alibabi lahko izberes kot placilno sredstvo, namesto paypala recimo.
Ker razmi?ljajo o tem da bodo blokirali bitcoin kot pla?ilno sredstvo. Namre? bankam kr?i osnovno pravilo proti kurupcijskih na?el, saj gre za virtualno zadevo, ki jo ne morejo varovati. Potem je tu ?e drug velik problem - sledenja. Vse transakcije se v boju proti kurupciji in kriminalu morajo slediti. Bitcoin tega ne omogo?a
samo en primer iz anglije, pa tega je zdaj neverjetno veliko
Saj vecina teh, ki so recimo na raznih lestvicah najpremoznejsih ali najbogatejsih... nimajo toliko denarja... ampak je to "kao" prepracunano premozenje v taksni ali drugacni obliki ...
ja sami pa v osebnih ste?ajih (ala agrokor, Tu?...) Mirko je stalno na lestvici, posluje z velikimi izgubami, a on ima premo?enje.............(verjetnu na Cipru)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ha ha kako se to dobro sli?i - 100MIO premo?enja....?lovek nima toliko premo?enja ima le kovance, ki so toliko vredni.....big difference ali ima? ti denar ali premo?enje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tudi jaz se nekaj pogovarjam s sosedom, da bi mi prodal en majhen ko??ek zemlje, na katero mejim. Zanima me kak?en je postopek? Podpi?eva neko pogodbo, ki jo napi?em, jo greva k notarju overovit in hkrati poskrbi za vpis v zemlji?ko knjigo? Ali greva samo k notarju in se vse uredi kar tam?
Kako si ti postopal pri stvari?
Hvala pa LP
?e je ta kos manj?i od celote, je treba najprej pla?at geodeta in razparcelirat, potem pa tako kot za nepremi?nino, pogodba, lastnik mora s pogodbo na durs pla?at DDV, potem pa lahko ti naprej.
seveda mora biti brez hipotek!
Ko budala ?aka? na vklju?evanje na glavne ceste in rondoje, avti pa en za drugim zavijajo desno na tvojo stransko brez..Samo v Medvodah so 3-4 kri?i??a taka, da ga gleda? kolono 15s pa potem dol zavijejo meni ni? tebi ni?, kaj ?ele po celi dr?avi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne za kult osebnosti prej zopet novo ime ki nas bo resilo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani