Skoči na vsebino
Google+
Napisano

A zdj bo? pa brihtn, FB je pa tahudo zlo? :P

Sem se prijavil zgodaj na za?etku (ko so bila ?e povabila) ampak ker ni bilo skoraj nikogar sem se zbrisal. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hmmm, naklju?je? :hudicek:

Evo zdaj sem naredil to?no tako potezo kot jo po?nejo v stranki mojega "najljub?ega" politika. ?e povezave ni ni pa? samo namigni da je pa ?etudi je enak samo priimek. :whatever:

Gajba piva ima 24 fla?. Dan ima 24 ur. Naklu?je? :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz sem par generacij nazaj Slovenec, se pa pretaka par procentov makaronarja v meni. :blush:

Prejle sem prevzel RSa ker so mi menjali sprednje steklo (kamen?ek). Pa ima ?ef kleparjev BMWja 335i coupe E92. V glavnem tanov. In se neki posmehuje men pa mojemu sodelavcu, da prodaja (saj vidva pa nimata za burek kaj ?ele BMWja) pa ga sodelavec vpra?a ?e je serijski al ?ipan. Sodelavec izgleda tak kot bi hodil v srednjo. In un tko, ja ni? ni ?ipan. Pa sodelavec "ja sj pol gre skor tolk kot moj ker sem mel ?anso sicer takega dobit pa sem raje M3 E46". Pa un prec: "ja sam M3 pije". Na vpr?anje koliko 335i pije je pa izjavil, da 12, sva se sam zasmejala, da M3 ob normalni vo?nji isto. :harhar: Je sam ?el, ?e ko je odhajal je sodelavec zanala?? naglas meni razlagal, da to je ?koda k je pri temu mehkej?e podvozje, nima ?pere, un klepar je imel pa slab dan potem. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

to sm nalasc tko napisu. Lahk pa v prihodnje uporabljam visoko slovenscino, ni problem. :harhar:

V to sem se zapi?il samo zato ker je profoksa Sloven??ine vedno te?ila s takimi izrazi. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kar se pa politike ti?e, sem pa mnenja, da bi morala bit ena meja. Ne more nek Srb Hrvat ali Makedonc al pa Bolgar bit precednik. Tud Slovenc ne more bit precednik Srbije, bolgarije. Ampak o?itno se motim, saj imamo ju?njake za MNZ ministre, za obrambne ministre, pa zihr je ?e kdo ki se ga ne spomnim zdele.

Precednik res ne, predsednik pa mogo?e?

Jst sem pa mnenja da bi rabli za madatarja uspe?nega managerja in ne politika (ki za drugo kot iz kruha drek delat niso dobri)......pa da neboste zdej vsi skakali, uspe?en manager ni le Janković ;)

Lepo napisano.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem pa itak mnenja, da noben ki ima do sedaj kakorkoli veze s politiko, ne bi smel bit zraven oziroma izvoljen, le tako bi imeli kako ?anso. A to je ?al nemogo?e, kar poglejte ?krata iz Murgel. ?eprav je ?e 10 let v penziji, ko jim pride prav, ga dajo na TV.

Pa saj to sem tudi jaz napisal. V vsakem primeru ne grem na volitve. Mislil sem tehni?no gledano ker verjamem, da bi Jankovi? (kot mened?er) zrihtal kak?no stvar. Hotel sem napisati, da bolje en mened?er, ki je ?e kaj pokazal kot nek hujska?. Ne za enega ne za drugega pa ne bom volil ker zame so trenutno vsi eni k***i mafijski. :vskalo:

Kar se ti?e preteklosti: jebemumater, NOB, povojni poboji, mafijski posli 91, vojna leta 91, glavno, da imamo preteklost zaradi katere se lahko spremo. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Huh zaradi politike se res lahko hitro skrega? z vsakim vidim. :whatever:

Slovenci imamo nasploh zadr?ke pred "ju?njakovići" in ga zato marsikdo ne prenese (sploh ker je uspe?nej?i in priljubljenej?i kot marsikateri Slovenec). Labi pa ga iz politi?nih razlogov ne mara (Srbi in Albanci, s tem, da v?asih daje tale Srb zelo mafijski vtis) Mogo?e se motim v tem primeru, Labi mi ne zameri, vzamem nazaj.

Na koncu koncev je pa mened?er in raje imam na ?elu uspe?nega mened?erja (pa ?eprav s srckljanimi otroci, pa ?eprav ni bil rojen v Sloveniji) kot paranoi?nega hujska?a pa ?eprav je le-ta "taprav Slovenc". Pa se imam druga?e za kar zavednega Slovenca. Seveda govorim vkolikor Janković pride na ta oder.

Je pa ?alostno, da se spet odlo?amo na podlagi manj?ega zla. ?alostno, da bodo ljudje volili za nekoga, da ne bo izvoljen un ta drug. Tako kot ?e zadnje volitve. Pa, da se razumemo, ne bom volil za nikogar, pa ?e kandidirajo Pahor, Jan?a, Janković, Plemeniti, Erjavec, Rode, Ku?an al pa Sv.Peter. Tokrat gotovo ne ker mi dol visi ker ne vidim nikogar, ki nima ?e tono sranja za seboj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom...

:bravo: Poznam to. Ko te prepri?ujejo, da ti lahko zdaj dajo pogodbo za nedolo?en ?as, da ?e res odhaja? itd, da te je nadrejeni dosti hvalil (a bej?, mene je sam jebal pa nikol se ni ni? poznalo?!?)... Ko jih jebe. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.