Skoči na vsebino
Sr?ne te?ave
Napisano

hehe...dobr si tole napisu, samo sosedova trava ni mela ni? zraven in to 100%. To bejbiko sem dobil s paketkom + ?e sva?ta tega in onega zraven. Samo javno lih nebi pisal detajle.

Ja itak, pustimo ?asu ?as.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Tale film od Gibsona je super! Najhuj je da je tale ?enska res ok, ni? ljubosumja, ni? spra?evanja kje kaj s kom zakaj, kdo je to, kdo te kli?e, zakaj si tisto pogledu pa tele pizdarije katere sem bil navajen pri prej?njih. V tej vezi sem ?e sam sebe presenetu tako da zato je ?e bolj jeba. Padajo sms-i kaj je izgubila,da kej tazga ?e ni do?ivela, da jo srce boli ipd....mislm WTF kaj pol konc daje?...mislm katastrofa. Zgleda da je sraje ?e je ?enski prelepo z nekom.

A gre kdo v soboto v kranjsko na tisto fe?to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Evole pa sem ?e jest pri?el na vrsto za v to temo. Jest ne vem kaj ?enskam v glavi dela. Zgleda da men januar-februar nista usojena mesca, lansko leto nesre?a, v?eri pa z ?ensko konc. ?koda k se nism ?olal za mo?ganskega kirurga, da bi mal v glavo pogledu kako ?enski spol razmi?lja in vrti filme na podlagi domi?ljije. Jeba je jeba. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabm 1 str radio
Napisano

Evo kolega mislim da mam jst neki pametnega zate! :bravo: V zadnjih vratih imam zvo?nike ki niso vklopljeni samo nevem a so 13 al 16 vem pa da so dobri :D

mislm da so 16-tke, sem ?e jest neki ?aru enkrat zakaj mi en zvo?nik ne dela, pa sm se spomnu da mi je pr nesre?i k je radio utrgal en kanal skuril....se prav sm za brezveze tapeto dol dajal :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Borut sam ti si res pravi Devil :bravo: Ma sej ve? kako je z biv?imi, konc je blo ?e z najmanj enim razlogom tko da ve? kot dru?enje kak?en kafe ipd. ti ne priporo?am, zihr ?ez cajt pridejo na plan spet iste "te?ave" tako da kar tanovo,sve?o pa ?e mlado meso spoznaj in bo? vidu kako pa kaj. Pa da nebi mx5 kej nanjo pisu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Paziti je treba tudi na kri?i??u na litostrojski (tam pri tirih), zelo zelo nevarno. Ker semafor je 10m pred tiri potem je pa ?e 10m do kri?i??a, in luleki na litostrojki (pri tirih) ?ez rumeno vozijo in ko pridejo ?ez tire do kri?i??a je zelena ?e za druge, tako da fantje, tam nikol hitrega ?tarta izvajat, sploh ?ez dan. Kri?i??e z Brn?i?evo je pa tud jeba...tm je treba res paziti!!! Se je ?e dost hudih nesre? zgodil ker tam skor noben nepelje ?ez kri?i??e po omejitvi (70 km/h)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.