Mah nisi ?teku, on je sin od svojga brata, k je pa obenem stric od njegove ta??e, od kere je ta prvi vnuk!
Pazte tole kva se je u?er dogajal na relaciji ZD Kamnk - Soteska in sicer u naselju Vrhpolje!
?e zutri me je moj voz za?ev neki gnjavit in podjebavat, pa ajde frigidno ga parkiram pred ZD Kamnik in grem na bus, nism biv niti ?iv?n, ?eprov sm biv pol popoudne zmenen z gospodi?no da km greva!
No pol pa okol 22.00 ure se z Redwindom zmenva (medtem sm ?e dubu ?rno BGjko), da greva poiskat ?e rde?ega pajka pred ZD. Pa itak spet voz gorak neki da cuka, ampak na orng obratih se pa pele in to ?ist kul, posko?n k svinja, pa pelm jz na max. obratih pred njim in on zadi, pol pa ?e ?ez kamnik sm prehitu ene 4 avte u klanc (se opravi?ujm sam nism smev bremzat al pa ni?at obratov, k pol je bla cela kalvarija), pol pa pridemo po nekem klan?ku v Vrhoplje, kjer vidm da lih polcaj nekoga "masira", jz pa u 3. prestavi mav pred blokado - se prav ene 120 sm zihr prpelu, pa ?iv?n k svina, da nikakor ne smem obratov zgubit! :ne vem: no in se obrne za mano, una njegova ?rtev pa tut s prstom ka?e, vrjetn u smislu: "lejte takele bi mogl, ne pa mene k sm pelu kur?evih 58"
Aja morm povedat d sm biv tut brez strehe in pa itak najbr? nekteri veste da ma moja mazdurina totaln Por? zvok!
Je pa tole ?e dobr kokr je zgledal, ker huj?a scena se nama je z Rokom obetala, ?e voz neb biv pr volji se pelat niti na obratih, pol pa spredi jz nimam kljukce za vle?t in bi ga loh vlekla sam u rikverc, zdej pa kako bi ?ele polcaj ko bi vidu dva divjaka kako frigidno uletita mim njega cca. 20 kmh, en voz pravilno, drugega ule?e u rikverc in pa jasno brez strehe (d bo sploh kej vn vidu)!
Pomoje ?e tko u?eri polcaj ni mogu spat, k je vidu da se je mim njega pelala "zlata jama" brez strehe z vsaj dvojno prekora?eno brzino, on pa enga ata masiru ob cesti za male pare!
Bi biv pa pol ?e ve?ji smeh, ko bi me za?ev maltretirat pa bi mu jz razlo?u, da sicer men ni panika po?as pelat, sam da nej pa on po?as pele mojo gajbo, ?e mu znese (glede na trenutne okoli??ine), pa da vidmo junaka ki ne lula kadar kaka!
No tole anekdoto sm vam mogu napisat, da vidte da ni blo dougcajt, je pa u ?ivo ful komi?no zgledal!
Elow Mazdohist, d ti mav poro?am, ko sm ?e mev prpravleno cifro od asistence, usen probam prkurit makino in ta pr?ge ku duh, pol pa sm jo probu ?e mav stisnt in vse je blo idealno!
Mev sm pa za vsak slu?aj strica s Tvinglnom za spremstvo, ?e bi se zgodila kaka figura!
Zdej sm pa u ?etrtk zmenen pr Gustlnu, pa se bo delal jermene, vodno pumpo, filtre, sve?ke, skratka niDAni!
Teb pa tut priporo?am res tiste jermene menat, k je to bl nujno kt pa npr. temne ?ipe, ?eprov se ve kva se bo bl vidl!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz sm pa zvedu da mam ?e ponedelk frej, tko da bo trojna morala!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani