Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Ž.K. ŽAN KRANJEC, olimpijski podprvak, juhuhu, kapo dol fantu, z osmega na drugo mesto, noro! 

Kako sem navijal zanj. Sanjska druga vožnja. 👍💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 38 minutami je Bini napisal:

Gremo smučat, danes zj.paše čaj😀

16447330919416717743084551596145.jpg

A greš na Roglo? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 13 minutami je Bossek napisal:

Pa dobr ... saj nima samo falenih stvari. Vecino kar pove je precej logicnih, samo oni zagreti "anti" mal narobe vzamejo.

Recimo tole kar se zdaj grejo ... prvo bomo trgovino sprostil pa nek tak bullshit ... a da bi pa v razredih v solah (kjer so bel kot ne mehurcki) ukinil maske pa ne.  S tem da se 3 krat na tedn cohajo po nosu.

Je zelo zabavno brati komentarje njegovih privržencev. Jim vržeš kost in kot stekli psi te napadejo. 🤣🤣 Zanimivo branje. Ni pa neke dodane vrednosti. Večinoma, si dajejo podporo en drugemu in mislijo, da bodo osvobodili veš svet. Je lepo eden spodaj  napisal:" a imate montirane koleščke na kavčih". 😊

pred 31 minutami je Bini napisal:

😊😂

Kaj mu spet ne paše🤔, mu bo sedaj dolgčas, ko bonec kovida..... 😊

Je verjetno prodaja njegovih zvarkov upadla, pa, rabi malo reklame. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem naredil malo "panike" med privrženci Potrča na FB. Tako zelo, da me je kar sam kontaktiral in se mi zahvalil za čast, da komentiram pod  " njegovim" člankom, kjer zopet kot ponavadi nagovarja, svoje vernike. 

Je bilo kar zanimivo, kako njegovi privrženci držijo skupaj in predvsem zanj. "Njega" se ne sme omenjati.😊 Je kar nevarno povedati kaj proti "vodji" v njihovem taboru. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Imam doma ženo in 6 "televizorčkov", ki imajo precej bolj zabaven program kot katerakoli TV hiša v Sloveniji. Zato doma sploh nimamo televizije. In, glej, kljub temu sem živ. Moje mnenje je, da je življenje prekratko da bi ga zapravil za take neumnosti.

Po svoje imaš prav. Sem opazil, da ko gremo kam v tujino in ne gledamo tv, oziroma ne gledamo teh naših neumnosti, ki se dogajajo po Sloveniji, se veliko bolje počutimo. Tako da ja, definitivno je to ena izmed možnosti, da se bolje počutiš. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Ja tujci nam morajo to povedat... ker cel kup Slovenceljnov se bo pa zgražalo nad Ljubljano iz same nevoščljivosti. 

Itak. Pri nas ne slišiš več drugega kot tarnanje. Ene pozitivne stvari ni več zaslediti pri večini ljudi. Mogoče edino pri športu. Namesto, da bi bili ponosni na to, bi bilo pod člankom en kup enega pljuvanja od raznih dežurnih nergačev. Mislim, da bo tako ostalo tudi naprej, na žalost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Kot vidim po odzivu skoraj nihče ne gleda TV1.... 😟 Verjetno čepite na fb, tviterju ali pa na nova 24....😲

Pri nas doma je gledanje TV 1 prepovedano z zakonom. 😊

Edino na TV 2 je dovoljen kak šport. Politika pa sploh ne.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Jao, to so bila moja mladostniška leta.....😉👌

Moja pa Van halen, Iron maiden, metallica... :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:

Hčerka že eno leto stara danes. Kako gre čas hitro.

Res je... Jutri bo šla v šolo, pojutrišnjem v srednjo šolo... Čas neverjetno beži. In naenkrat si pred penzijo. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Odlično naši, fenomenalni so. :bravo:

Če bi pa tale kontrolor pregledoval opremo še na ženski posamični tekmi bi pa naše pobrale vse tri medalje. :hudicek:

Danes se je točno pokazalo, kdo goljufa z opremo že cel čas. Upam, da bodo to uvedli tudi v svetovnem pokalu. Kaj smeha in presenečenj bo, če se bo to res striktno kontroliralo.Mislim pa, da so nekatere države premočne in se ne bo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Ena službena pred praznikom... 😉

16442286891048397907303712584275.jpg

Oho, a si si nabavil olimpijca.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Eno resno vprašanje.Do katerega leta se igrate te igrice na računalnikih in kako sprejemajo vaše partnerke to "otročje" početje? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Corona?😆

A pivo? 😊 Ni korone drugače na smučiščih. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Uživaj pa kako dobro kavo spij....👍

Hvala, enako. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 19 minutami je AmpeR napisal:

Meni so 4.pisali iz nijz, ker me ne morejo dobit na gsm. Ma ke mone... škoda denarja za print in pošiljanje dopisov...

Moji starši so dobili pismo z navodili o karanteni in vsem ostalim deset dni po tem, ko so bili na testu pozitivni. 😊

V bistvu, ko so že šli lahko v trgovino. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 minutami je Nejc1986 napisal:

Zoncolan 😍😍 Tam sem stalna stranka v poletnih mesecih. Kaksna pa je smuka tam ? Zelo ga hvalijo za družine če se ne motim. Proge bolj položne ?

Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart. 

Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.