Pa dobr ... saj nima samo falenih stvari. Vecino kar pove je precej logicnih, samo oni zagreti "anti" mal narobe vzamejo.
Recimo tole kar se zdaj grejo ... prvo bomo trgovino sprostil pa nek tak bullshit ... a da bi pa v razredih v solah (kjer so bel kot ne mehurcki) ukinil maske pa ne. S tem da se 3 krat na tedn cohajo po nosu.
Je zelo zabavno brati komentarje njegovih privržencev. Jim vržeš kost in kot stekli psi te napadejo. 🤣🤣 Zanimivo branje. Ni pa neke dodane vrednosti. Večinoma, si dajejo podporo en drugemu in mislijo, da bodo osvobodili veš svet. Je lepo eden spodaj napisal:" a imate montirane koleščke na kavčih". 😊
pred 31 minutami je Bini napisal:
😊😂
Kaj mu spet ne paše🤔, mu bo sedaj dolgčas, ko bonec kovida..... 😊
Je verjetno prodaja njegovih zvarkov upadla, pa, rabi malo reklame. 😉
Danes sem naredil malo "panike" med privrženci Potrča na FB. Tako zelo, da me je kar sam kontaktiral in se mi zahvalil za čast, da komentiram pod " njegovim" člankom, kjer zopet kot ponavadi nagovarja, svoje vernike.
Je bilo kar zanimivo, kako njegovi privrženci držijo skupaj in predvsem zanj. "Njega" se ne sme omenjati.😊 Je kar nevarno povedati kaj proti "vodji" v njihovem taboru. 😉
Imam doma ženo in 6 "televizorčkov", ki imajo precej bolj zabaven program kot katerakoli TV hiša v Sloveniji. Zato doma sploh nimamo televizije. In, glej, kljub temu sem živ. Moje mnenje je, da je življenje prekratko da bi ga zapravil za take neumnosti.
Po svoje imaš prav. Sem opazil, da ko gremo kam v tujino in ne gledamo tv, oziroma ne gledamo teh naših neumnosti, ki se dogajajo po Sloveniji, se veliko bolje počutimo. Tako da ja, definitivno je to ena izmed možnosti, da se bolje počutiš. 👍
Ja tujci nam morajo to povedat... ker cel kup Slovenceljnov se bo pa zgražalo nad Ljubljano iz same nevoščljivosti.
Itak. Pri nas ne slišiš več drugega kot tarnanje. Ene pozitivne stvari ni več zaslediti pri večini ljudi. Mogoče edino pri športu. Namesto, da bi bili ponosni na to, bi bilo pod člankom en kup enega pljuvanja od raznih dežurnih nergačev. Mislim, da bo tako ostalo tudi naprej, na žalost.
Če bi pa tale kontrolor pregledoval opremo še na ženski posamični tekmi bi pa naše pobrale vse tri medalje.
Danes se je točno pokazalo, kdo goljufa z opremo že cel čas. Upam, da bodo to uvedli tudi v svetovnem pokalu. Kaj smeha in presenečenj bo, če se bo to res striktno kontroliralo.Mislim pa, da so nekatere države premočne in se ne bo.
Zoncolan 😍😍 Tam sem stalna stranka v poletnih mesecih. Kaksna pa je smuka tam ? Zelo ga hvalijo za družine če se ne motim. Proge bolj položne ?
Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart.
Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako sem navijal zanj. Sanjska druga vožnja. 👍💪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani