Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zbudi mož ženo in reče:

- "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je. "
- "Daj pusti me še spati, vidiš, da sem zmatrana."
- "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je."
- "Daj pusti me pri miru, jaz bi še spala.
- "Daj vstani, poglej, kako lep dan je."
- "Pa kaj me briga, kako lep dan je, jaz bi še spala..."
- "Ja, a nisi rekla, da boš enega lepega dne šla?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tajnici neke firme v Novi Gorici se pogovarjata in ena reče:
- "Včeraj me je šef peljal v Ljubljano!"
- "Potem ti je verjetno pokazal zmaja?"
- "Ja, že na Ravbarkomandi..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na Dolenjskem je bla ena ohcet. Izbruhnil velik pretep med obema družinama. Ko so jih razdvojili, so policaji začeli zasliševati vse sodelujoče in priča neveste je povedal sledeče:
- "Ko je bil končan poročni obred, sem zaplesal prvi ples z nevesto. Po prvem plesu je muzika kar igrala, pa sem zaplesal se en ples z njo..."
- "Ja in ...?"
- "Ja, muzika je igrala se kar naprej in jaz sem tudi plesal z nevesto se naprej."
- "Ja, povejte že, kako se je začel pretep!"
- "Ja, no po četrtem plesu z nevesto, pa kar naenkrat skoči ženin k nama in z vso silo brcne svojo ženo med noge!"
- "Uf, to je moralo pa boleti!"
- "Bolelo, bolelo, pa še kako, saj mi je zlomil kar tri prste na roki..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride Gorenjec iz službe prezgodaj domov in na dvorišču zagleda kombi vodovodarja. Sam pri sebi si Gorenjec reče:

- "Ah, ko bi bil vsaj njen ljubimec..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Jaka, koliko mleka daje tvoja krava?"
- "Okoli 7 litrov."
- "Uf, to pa je! In kaj naredite z mlekom?"
- "4 litre ga spijemo, 9 litrov pa ga prodam..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mi je sodelavka pravkar razložila, da so popolne mere moškega: 100-90-41.

100 je za sto milijonov evrov, 90 je za devetdeset let in 41 je za enainštirideset vročine...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride stara mama, že v poznih letih, h ginekologu in prosi za kontracepcijske tabletke. Dohtar začuden gleda, potem pa vpraša:
- "Ja, mamca, kaj pa boste vi s temi tabletkami?"
- "Ja, veste gospod doktor, te tabletke me zelo pomirjajo."
- "Pomirjajo?"
- "Ja. Pomirjajo. Vsako jutro dam vnukinji eno v mleko, potem pa sem cel dan mirna..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

A ta Bratuškova ve, o čem govori?

Mislim, Slovensko gradbeništvo je nekoč res slovelo daleč naokoli. Ampak zdaj Slovenske gradbene podvige izvajajo Turki... In na katero raven se torej vrača Slovensko gradbeništvo? Na nobeno, tam je, kjer je bilo. Na raven Slovenskega gradbeništva se se dvignila Turška podjetja - in še presegla...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride Janez v Nemčili na bencinsko črpalko in uslužbenec ga vpraša:

- "Diesel? Normal? Super?"

- "Wasser!"

Gleda Nemec nekaj časa in ker Janez vztraja, mu natoči poln rezervoar vode. Janez vrže noter eno tabletko, zapre rezervoar in se odpelje. Naslednji dan spet ista situacija, Janez prosi za vodo, uslužbenec na črpalki mu jo natoči, Janez vrže noter še tabletko in se odpelje. Tretji dan spet pride Janez in prosi za vodo. K njemu pristopi elegantno oblečen gospod in se predstavi:

- "Slišim, da imate neke posebne tabletke. Jaz sem direktor družbe ESSO in pripravljeni smo vam plačati en milijon evrov za te tabletke."

- "Za manj kot tri milijone se sploh ne pogovarjam."

In direktor mu res našteje tri milijone evrov, Janez eno tabletko spet vrže v rezervoar, ostale pa izroči direktorju. Ko se odpelje, da Jože vpraša:

- "Ti, Janez, pa si mu res dal vse tabletke?"

- "Ja."

- "In kako se bova midva zdaj vozila?"

- "Hja, na plin, tako kot do sedaj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Že fajn, da si si privoščil perfektno pavzo, samo lokacijo bi lahko izbral bolj umirjeno.

Aja, saj je štrajk, se pravi, da je bolj umirjeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride tip v gostilno in vpraša natakarico:

- "Buona giornata! Parli italiano?"

Natakarica ne razume, zato samo skomigne z rameni. Možakar se obrne in gre v sosednjo gostilno in tam vpraša natakarico:

Tudi ta ne razume, zato se možakar odpravi še v tretjo gostilno in še tam vpraša natakarico:

- "Ovviamente! Cosa vuoi?"

- "Coca cola."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Pride blondinka na nabito poln avtobus in nagovori moškega, ki je sedel:

- "Oprostite, gospod, ali mi lahko odstopite sedež - sem namreč noseča."
- "Ja koliko časa pa, saj še nimate trebuha?"

- "Približno 20 minut, vendar me še vedno bolijo kolki..."

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 25 minutami je godlike napisal:

Nikoli nisem rekel, da so kitajske gume vredu.

Se izogibam vsemu made in china. To tolko smetim, da bi to celo lahko zdaj že en kmet s hribov vedel in celo njegova lopata 😉

Kar pogledaj moja oba avta. Vse je original. Tudi filter olja, prav tako je olje dal servis.

Ko sta avta iz garancije, kupujem originalnim nadomestnim delom enakovredne dele priznanih proizvajalcev. Ne vidim pa razumnega razloga, zakaj bi nekdo dal neoriginalno šipo, če jo plača zavarovalnica. In to pač nekaj pove o njem.

A ti resno vzameš X robo, čeprav bi brez truda dobil original in za oboje plačal 0€?

To pa meni mestnemu ne gre v glavo, mogoče je zgoraj na hribih druga logika....

Tale moj odgovor zdaj ne leti točno nate, ampak na vse, ki se bodo v spodnjem zapisu prepoznali - no, mogoče si tudi ti med njimi, kdo ve...

Torej, če je nekaj zastonj, se dlakocepi na polno in je vsaka malenkost pomembna, ko je treba plačati, je pa že dobro karkoli, samo da je cenejše in mogoče celo domnevno enake kvalitete...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Joj kako slabo izgledaš? Si zbolela?" 
- "Ne, na shujševalni sem. Shujšala sem že petnajst kg."

- "Ja , to je pa čisto nekaj drugega. Prav dobro izgledaš!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30.
Ga vidi varnostnica pa pravi:

- "Ooooo, vi ste pa zgodni"
Bosanc jo pogleda pa pravi:

- "Nisi ni ti pičko loša".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je godlike napisal:

Ne moti me, da je steklo menjano. Mi pa pove nekaj o lastniku, če ni originalno. Potem predvidevam, da se mu pri drugih stvareh tudi žvižga.

Sm kmet an s hribu doma, pa se na use to ne zastopm prou preuč...

Zavore so pomembne. 

Pnevmatike tudi.

Volanski mehanizem je tudi pomemben.

Steklo je steklo, kaj je važno, a je narejeno v Mazdini tovarni ali pa ga speštajo skupaj v kakšni drvarnici na Kitajskem... In vendar v neki drugi temi na tem forumu berem, da je povsem vseeno, kje so izdelane pnevmatike in ostale komponente. A za steklo pa zdaj taka natančnost, da je res originalno? Spet v neki tretji temi pa berem, da originalne zavorne ploščice niso v redu in da je boljše dajati noter ponaredke...

Mimo grede, lahko pogledam na tvojem vozilu, če je filter olja originalen? Ker če ni, se ti najbrž tudi pri drugih stvareh žvižga...

In potem sem jaz čuden, ki za končnike, zavorne diske in zavorne ploščice vedno jemljem original, za luči, ogledala in stekla pa ponaredke...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.