A to zakaj je 21 letnik vozil v napa?no smer, se noben ne vpra?a? A je ?lo za bahanje, alkohol? Ker ?e pa pri 21 ne ve? kam poteka avtocesta, pol pa res ne vem
Ja sej, ?e bi Jan?a te stvari predlagal, bi vidva prva ploskala...tko pa? je v na?i dr?avici. Zmer se bomo delili na leve in desne in zmer bomo to zanikal
Ne more? verjet kako gre men to na ?ivce, mojim star?em se je pripetilo isto par let nazaj, ampak na sre?o brez smrtne nevarnosti, vem da sem takrat razmi?ljal da bi ga unga voznika pretepu, pa magar do smrti. Sam sem se hvala bogu streznu, n? naredu ker bi se s tem sam spravu na njegovo ravn, ampak kaj pa ?mo? Bo take kaj izu?ilo?
?al mi je, da umirajo mlada ?ivljenja k majo ?e vse pred sabo
a ni ling ena vrsta ribe. Se prav nekak to pomeni kot dolga riba - in ceste se verjetno dr?i pribli?no tako kot sluzasta riba al kaj so mislili s tem imenom?
Lohk pa tko dobr vijuga ?ez ovinke, kot riba v vodi
To je ?e bolano vse skupaj. Zdej bo krizni davek, da re?imo NLB, oni si pa izpla?ujejo regrese...je res da je to pravica delavca, ampak ?e je kriza, je kriza za vse.
To so ti bejbe. A misli? da je na ministrstvih pa to kej druga?? Jaz vsak dan norim. Recimo ?e osnove Worda, Excela, kar je ubistvu pogoj za ve?ino delovnih mest v JU, ampak nobena ne zna.
Mikrofilmov ze nekaj let (mogoce celo desetletji ) ne uporabljajo...
Druga? poznam kar nekaj arhivskih slu?b, tudi v JU, ki ?e vedno shranjuje stvari na mikrofilme. Res pa da se je za?el proces pretvarjanja na ra?unalnike
Jaz pa trenutno razmi?ljam...kaj od tega bi se lahko zna?lo na mazdi?
Za lu?i ne vem ?e znam tako mojstrsko to narest kot je Symon, feltne se bojim da bi pomanj?ale vse skupaj, ?rte so mi pa kar v?e? Pa vseeno no?em da bi vse skupaj preve? izpadalo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to zakaj je 21 letnik vozil v napa?no smer, se noben ne vpra?a? A je ?lo za bahanje, alkohol? Ker ?e pa pri 21 ne ve? kam poteka avtocesta, pol pa res ne vem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani