Skoči na vsebino
Windows XP Professional
Napisano

Qwerty ti pa zna? probleme iskat tam kjer jih ni - Neyko ti je lepo razlo?il kako je s to zadevo razen ?e si mazohist potem pa go for it. :D

sepravi bolj? da ostnem pri 32bit softwaru :blink::D tak sm razumo :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem
Napisano

... glede fizike se mi za?ne rolat :unsure:

ja pa ka ni fajna :D ful mi je dobra ko jo lahka uporabi? v ?ivljenju ne pa tiste posrane integrale in odvode,.... bljah :hohoho::blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

no, kon?no mam ?e jest neki ?asa da povem kaj si mislim o krznu, in to je to, da ga preziram, bi najarje

vsako ?ensko k nosi nekaj, kar je prej pripadalo neki lepi, ?ute?i ?ivali na sebi, kot da ji to pripada in da jo to olep?a, greje....?e vam pomaga-naredila bi sceno iz ace ventura, ko napade tisto smotko k nosi krzno....si predstavljate kako je na primer medvedki, ko ji otro?ka pred o?mi ubijejo? recimo dru?inci k je v kletki, ko jih za?nejo odirat, tepst in kako druga?e maltretirat??? ljudje samo ?e sebe vidijo, samo ?e na svojo rit pazijo, zato pa je tolko trpljenja...:( ?e to, da sploh moramo obravnavat primere uboja, zlorab in tako naprej je ?alostno...?ivali ne delajo tega med sabo, bi se lahko kaj nau?ili od njih. imajo sicer malo divje spopade, ampak je za vse razlog in tud soo?ijo se face to face, ne ?untajo se med sabo kot se ljudje.

v tem tiso?letju obstajajo drugi na?ini kako se ogreti, imamo zelo velik ostalih materialov k ravno tako grejejo......vsak, ki ga zamika nositi krzno pa bi se lahko vpra?al kako bi se on/ona po?util, ?e bi mu/ji nekdo ko?o vlekel s telesa....groza! tukaj se ne gre samo za krzno...je treba pogledat kaj se dogaja z mladimi tjulni, delfini, kiti itd....poleti sem brala, da so ubili okoli 130 let starega kita, to pa so ugotovili tako, da so analizirali ost, ki jo je imel v sebi...se pravi da je nevemkdaj kit bil tak car, da se je re?il lovcev, pre?ivel rano, potem pa umre grozne smrti za to, da ga razkosajo na prafaktorje....

v glavnem kar se dogaja dandanes itak ni ve? normalno-ne hrana, ne ni? ni ve? normalno, vsi proizvajalci samo gledajo kako bodo na hitro zaslu?ili, vlada lima plakate o tem, kako sta mleko in meso zdrava- ja, mogo?e tisto doma?e in nehomogenizirano mleko in meso ?ivali, ki ji niso dajali dodatkov v hrano..., ho?ejo uvest gensko modificirano hrano v Sloveniji....ko da folku na oblasti ni jasno da bolj je spremenjeno, slab?e je...verjetno majo samo denar pred o?mi....sicer je brezveze paranojo zganjat, jesti je itak treba, po drugi starni pa bio in eko stvari tako dra?ijo da pa na tak na?in odvra?ajo ljudi in jih izkori??ajo...kaj naredit? pojma nimam...samo upam, da bom kdaj mela dost ?asa in ko??ek zemlje, da bom vzgojila svoj krompir in ostalo zelenjavo, pa da bom do?ivela malo ve? sloge med ljudmi!

Ja madona neki je treba jest!!! :hohoho:

Mah mi jemo ?ivali ,vesolci pa nas............ ka pa ve? kje nate pre?i kak vesolc k bo uporabu tvojo ko?o za usnen pas :D

Kar se ti?e tega ne more? prepre?it!

?ivali se ubijajo zaradi hrane predvsem in pa zaradi zdravil ki jih ?lovek potrebuje!

Seveda kar pa je za odpad(ko?a,glava ipd.)

pa valda jo korisno porabijo za pla?? ali lepo trofejo :bravo:

Imam zelo rad ?ivali (bl k je divja ,bl k trga ljub?a mi je)zato sm pa definitivno proti pobijanju samo z namenom lepega krzna in lepih krokodilovih torbic in bla bla bla!

Js vam pravm denar je pokvaru ?loveka!!!

:rispekt::rispekt::rispekt::rispekt: to ja :D:rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nebi raj?e pokazal tvoj driving skill :P

druga?e pa mi je ?pil glupost :(

obna?anje vozil.. sploh radij vozil me moti (mota?, mota?.. avto pa ravno)

pa prepo?asi je vse skupaj..

edin + je grafika, igralnost je v pi***

newem ?e nebom raje in?taliral most wanted (?e tud nisem igral)

druga?e pa probajte collina dirt, te?ek je ko.. se more? kr fajn potrudit da sploh

do cilja pride?

bom v kratkem obesil gor video kok nesem 800+ konjev mo?ne stroje z 571 konji ki jih da rx8 vn :danzoman: ?e vedn trdim da se najlep? glih rx8 na cesti obna?a :danzoman: vozi me koker jaz ?em brez razbitin saj ni kot nekteri ko so nepredvidljivi,... mazda ke mazda in mazda bo ostala in to so zelo dober v igri ponazoril :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jao bo?e,...ugotavlam, da mam angino,..?e spet,..?e vedno totalno nenaspana,..mislm da sm ob 2h zjutri ?e sli?ala uro k je odbila na cerkvenmu zvoniku,..sploh ne morm zaspat zadne cajte,.

"must" seznam se sploh no?e dokon?at,..

izpit mam drug tedn,...

poleg tega je pa ata podal izjavo u?er, da bo umru,..dons je pa res ostou u bolnici,.. :(

ja no,..ni lih neki za skakat od veselja tale dana?n dan <_<

:blink: sam da ni kaj resnega ?zmeden?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem
Napisano

danes pisal in moj ?esti ?ut cilja na 4 :bravo: eno sm narobe naredo <_<

Ni me izdal!!!!! :bravo::bravo: 85% ?tirico pisal :ouje::ouje::jupiii::danzoman: party time boys :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pogovarjata se dve prostitutki in ena opisuje dogodek prejsnega

vecera: "Ne mores verjeti, kaj se mi je vceraj pripetilo...

Vceraj me je ogovoril en mozakar in me vprasal, kaj nudim.

Pa sem ga vprasala, kaj zeli.

Vprasal me je, koliko stane seks, pa sem mu odvrnila 100 evrov. Pa je

odvrnil, da nima toliko denarja.

Vprasal je za oralno obdelavo, pa sem rekla 50

evrov, tudi toliko ni imel. Pa je vprasal za drkanje, pa sem mu odvrnila

30 evrov, toliko pa je imel. S la sva v sobo in ko se je slekel.....

Ma, imel je tako veliko batino, da se nikoli nisem tako velike

videla.... Uf, ogromna je bila..." Pa jo vprasa druga prostitutka:

"In, kaj si naredila?" Pa odvrne prva: "Kaj le? Posodila

sem mu 70 evrov!"

:hohoho:

:hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

Vuk je pribli?no vse povedal, lahko pa dodam ?e tole, da ko dohitim nekoga na cesti, vozim cca 100-110 km/h (Boss ti bo? vedel kako poteka cesta po na?i dolini), za?ne ta avtomatsko ti??at ali pa se postavi na sredino ceste-polavta na drugi vozni pas, sao da ga nebi prehitel. Pa dajte si dopovedat, da lahko z motorjem padem-o mimom preden po?miga? z o?esom, ?e seveda le ho?emo.

Ali pa se normalno peljem 100-110 km/h (omejitev 90 km/h) in me z avtom dohiti in vozi 1-3 metre za mano, kao a ti ta jajca na gredo ni? hitreje, potem se mu kulturno umaknem na desni rob on pa ?e skozi za mano, pa kaj qurac se pol guzi ?e za prehitet pa mu ni, pol pa vidi? idijote pa ?e blendajo. Samo ok to so modeli tamo do 30 let, starej?i se kukrtolk umaknejo na desni robi nin normalno peljejo naprej.

To se v avstriji ne dogaja, vsaj po mojih izku?njeh ne(nikol pa ne ve?), lahko mare in ostala banda pove kako smo se peljal na sre?anje v avstrijo in nazaj, takoj ko smo pre?kali mejo smo bili doma v texasu, pa ne mi ampak ostali udele?enci v prometu.

100% se strinjam s tabo

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

sej res sam ko pa pogleda? tiste nedol?ne o?i ko so v filmu, ve? da ti povejo "zakaj delate to z mano" :( vsaj naj prej ubije na pa na ?ivo :angry: men je kr na jok ?lo res sramezljiv:ph34r: umetno krzno imamo v dru?ini kar pomnim ker so vsi proti natur <_<

aja pa ?e smo ?e pr ?niclih je isto kot da bi kravi ko bi bla ?iva rezal meso :whatever: odr?ejo glavo al ka pa? ?e da re?jo hiter muk, tam pa ?e za povrh mu?i ?ival :ph34r: ne zdi se mi fer res...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

ja sam ne ubite na tak na?in :( ampak uspavane ne pa kr poknat po glavi, parkrat ob tla vsekat pa.... <_<

@ally: un ma nizko ceno za ko?uh, tisti ko urejajo in ?ivajo nabijejo cena u plafon

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

Neka organizacija se je odlo?ila da se spravi na te "proizvajalce" krzna, saj kaker?en je njihov na?in ne pelje nikamor!!! :angry: Boge ?ivali samo to :( meni se smilijo ker so nedol?ne in nebogljene, ?lovek, ki pa jih pobija za male denarje pa bi naj bil human?! :angry:

Ne glejte ?e imate slab ?elodec :( (mene je vrgl u bed za ceu dan naprej :( )

KLIK

Ime organizacije sem pa pozabil, bom pa malo pobrskal saj zbirajo glasove za pomo? :rispekt: poplnoma brezpla?no je pomagati, to pa je tudi najmanj kar lahko naredimo za ?ivali :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

...Stajerec: Cuj, kaki je te toti zid? Duh: Visok je priblizno ....

To me je pa na pokyja spomnal :hohoho: pa kje je te toti.... :D no sej nism n? bolj?i :P

Pa to nea ve? gre tek naprej B)

K ginekologu v ordinacijo je vstopila ?enska srednjih let in poto?ila: "Gospod doktor, jaz imam stra?ne bole?ine v medno?ju!" Doktor ji je ukazal, naj se sle?e, jo pregledal in ji rekel: "To je zato, ker premalo seksate!" in jo nasko?il. Ko je kon?al jo je poslal k svojemu kolegu v sosednjo sobo, da bo lahko tudi on potrdil njegovo diagnozo. Tudi drugi doktor jo je pregledal, nato pa prav tako nasko?il. Ko je kon?al, jo je poslal ?e eno sobo naprej. Tretji doktor pa ji je rekel: "Vzrok va?e bole?ine v medno?ju je v tem, da preve? seksate!" "Toda, gospod doktor, va?e prej?nja dva kolega sta trdila ravno obratno!" "Vsakemu malarju pa tudi ne smete verjeti vsega, kar vam re?e!"

Po pregledu re?e ginekolog pacientki: "Otroka boste dobili. Nose?i ste!" "Kaj?" se je razburila pacientka. "Kako je to mogo?e? Moj mo? je ?e eno leto v tujini!" je zavpila in od?la besna iz ordinacije. ?ez teden dni se je pacientka vrnila k ginekologu in mu pojasnila: "Veste, da sem se spomnila, da je bil moj mo? pred dvema mesecema doma preko vikenda!" Doktor se nasmehne: "To pa zveni ?e nekoliko bolje. Kljub temu pa se boste morali podvizati s porodom, ker ste ?e v ?etrtem mesecu nose?nosti!"

Dru?ina sedi pri kosilu. Sin vpra?a o?eta:"O?i kak?ne vse vrste jo?k obstajajo ?" O?e presene?eno odgovori:"Ve? sine, obstajajo tri vrste ?enskih dojk. pri dvajsetih so dojke kot lubenice, okrogle in so?ne. Pri ?tiridesetih in petdesetih so kot hru?ke, ?e lepe vendar ?e vise?e. po ?estdesetem so pa kot ?ebula !" "?ebula ??!??!" vpra?a sine. "Ja, ko jih vidi? te spravijo v jok, hahaha !" Nato h?erka vpra?a mamico:"Mami koliko vrst lul?kov pa obstaja ? "Mati odgovori:"H?erka, penisi so kot drevesa. Pri dvajsetih je mo?ki penis kot hrast. Trd in pokon?en.Pri ?tiridesetih in petdesetih je kot vrba. Bolj elasti?en, upognjen vendar ?e uporaben. Po ?estdesetem je pa kot bo?i?no drevo !" "Bo?i?no drevo ??!!??" vpra?a h?erka. "Ja, mrtev od korenine naprej in kuglce so samo ?e za okras !"

Mladeni? se je na smrt bal prvega spolnega odnosa s svojim dekletom, saj je bil prepri?an, da je njegov thingy premajhen. Nazadnje je ugotovil, da zadeve ne more v nedogled odlagati in jo je ?iv?no povabil k sebi domov. Neodlo?no se je za?el sla?iti, nato je zatemnil lu?i. Previdno jo je za?el sla?iti in ljubkovati. Nato ji je ?iv?no potisnil svoje nabreklo premo?enje v roko in upal, da ne bo opazila njegove velikosti. "Hvala, ne kadim," je rekla.

policista se sprehajata po cesti pa zagleda eden polocaj na cesti ogledalo. prime ga v roke pa re?e: "poglej moja slika." pa pride drug policaj pa re?e: "kak si grd!!"

Zakaj lulek ni naredil osnvne sole? Ker ima luknjo v glavi. Zakaj ni naredil srednje ?ole? Ker je preve? ?prical. Zakaj ne hodi v slo?bo? Ker ne more stati pokonci 8 ur.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Oooo mazda bonbon?ki :rolleyes: To mam tut jest.

Kdo kup moje? 2 vre?i!

Samo za vas..... 10 let ?ez rok so :D Samo kot je qwerty reku..., se nikol ne pokvarjo :P

i told ya :hohoho: sam jih mam jaz cenej :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz se lahka pa pohvalim da sem dans pr ?portni dobil NLP v glavo <_<:hohoho: in na mojo ?alost via zum zdravnik :ph34r: Me slikal .... ugotovil na konc da sm zdrav k riba na suhem

Tkole pa moja betica zgleda ko jo presvetli?

Objavljena slika

Aja kupi kdo japonske bonbone :hohoho: Ve? kaka kvaliteta se nikol ne pokvarjo :ph34r::ljubezen: pa ?e njama so :lol::P

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.