Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sem ravnokar izvedel, da je moja biv?a storila bridek konec. Pred par dnevi je pri Lukovici tovornjak zaprl avtocesto moja biv?a mazda pa je priletela vanj in v ?e eno drugo vozilo. Ji je vse airbage ven vrglo pa fajn je razsuta, tako da totalka :( . 

Nevem zakaj, ampak ?e vsak avto ko ga spustim iz rok je v dobre pol leta totalka. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vidi?, tehnologija je re?itev. Sam sem ?e pred ?asom predlagal, da se ?tevec hitrosti zamenja s ?tevcem kineti?ne energije. Bi imelo zagotovo pozitiven psiholo?ki u?inek da folk nebi tolk ti?al ali pa bi vsaj varnostno razdaljo prilagajal hitrosti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V reklamnih film?ih za pove?anje varnosti v prometu je vse tako lepo: v primeru nesre?e je potrebno zapustit avto in se umakniti s cesti??a na varno za varovalno ograjo. V tem videu  ni videt ograje, samo mal snega na zmrznjeni podlagi bi bilo pa tud v breg nebi nih?e splezal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glede brljivk: sem vpra?al Majesa, ?e se da programsko vklju?iti tudi zadnje pozicijske na M6III - ne gre.

Eto vidi?, pri gas auto se da vse, priredit izpuste, vklopit zadnje pozicijske podnevi.  

Zadnja meglenka povzro?i, da se slab?e vidijo (pozneje opazijo) ?toplampe. To meglenkarjem ni jasno. In ?e v tem veri?nem tr?enju folk ni opazil ?toplamp, potem tudi  zadnje meglenke zagotovo nebi.

Ena od udele?enk je razlagala, da je nekdo tekel nazaj z ro?no svetilko in tako prepre?il ?e ve?ji nalet (nevem, verjetno se je bal za svoj avto :P ).

Kje so bili takrat nogometni navija?i ki na fuzbal tekmah tako radi pri?igajo bakle? V taki situaciji bi zagotovo delovalo, ?e bi tak?no baklo zalu?al vsaj ene 10m za avto, seveda ?e bi imel ?as.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILO!
Napisano
Niso zastonj - stanejo ?ivce. Ampak nekaterim je v?e? kopica reklam in ni?anje nivoja okusa gledalcev na nivo kakr?nega imajo retardirani amiji. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri na?i bajti imamo bio ogrevanje, tamaledva vsak po 38?++, moja najdra?ja pa rekordnih 39,5?. Razku?ujem grlo v rednih razmakih.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Druga?e je pa mnogo bolje in pametneje ter varneje, da ima? v avtu kak?en flis, ki ga oble?e? namesto bunde.

Obstajajo bunde cca 300 gramske skupne te?e (puhasto polnilo + zunanji sloj) ki so bistveno bolj stisljive, kot katerikoli flis in s tega naslova primernej?e za pripenjanje s pasom. Se pa strinjam, pas in kak?na debela bunda ne gresta skupaj. Ve?ina folka nima gretja zicev in zmrzljive ?enske ki se usedejo v avto na -10?C si ?elijo ?e kaj oble?i, ne pa sle?i. 

Pri nas imamo cybexov stol?ek z "mizico" (brez pasov), mislim da tamala ne more poleteti neglede na to kako je oble?ena. stvar je pa tud v tem, koliko ?asa si vzamemo za pripenjanje in ustrezno zategovanje, v?asih stvar naredimo kar malo prehitro.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ampak, ko kdo po?iga kri?,

Kukluksklan?

Danes je bi bil sestanek ?efov policij Avstrije in Slovenije na temo vra?anja beguncev. Hrvat je pri tem manjkal kar precej pove.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na?i nesposobni politiki (oboji, tako opozicijski ki so navijali zanjo in pa seveda pozicijski ki so ?ico postavili) so se ponovno izkazali kot totalni bebci  - ?ica je postavljena na povsem napa?ni meji. Slovenije ne ogro?a migrantski val z juga - ti migranti ho?ejo le ?imprej naprej. Ogro?ajo jo migranti s severa, ki se bodo, deportirani iz obljubljene de?ele Germani, poizkusili vsidrat saj pri nas. Torej ?imprej ?ico s Kolpe preselit na mejo z Esterrajhom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prostorski zvok 5.1
Napisano

Kompleti so ponavadi cenej?i, lahko pa zlaga? po svoje. Ne pozabit, da na TV ve?ino zvoka predvaja center, zato naj bo v istem rangu kakovosti kot oba prednja zvo?nika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prostorski zvok 5.1
Napisano

Imam Yamaho av reciver + predvajalnik, zvo?niki center + dva prostostoje?a Mordaunt - Short  serija Mezzo zvo?nika. Za dokon?anje sistema mi fali ?e sub in satelita. Ugotovil sem, da je vseskupaj brezveze, kajti takrat ko imam ?as (pozno zve?er) zadeve ne morem poslu?at na ustrezni zvo?ni jakosti zaradi nestrinjanja nekaterih stanovalcev v mojem stanovanju. (O tem da je bolje, ?e ?lovek sebi prizna da je copata, smo pa ?e govoril) :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse to kar sedaj FURS po?ne je samo pesek v o?i. Politkomisarji iz leta 91 so se odlo?ili ukinit SDK in uzakonit finan?no nedisciplino zaradi katere je najkraj?o potegnilo prav malo gospodarstvo iz katerega bi se lahko razvila nova podjetja kot vir gospodarskega razvoja. Slovenija bi lahko po 25 letih gospodarsko kotirala precej vi?je in posledi?bo bi prora?un bil mnogo manj problemati?en.

Zakaj so politkomisarji iz leta 91 uzakonili krajo je meni uganka, najverjetneje so ra?unal na kos ali dva potice.

In zdaj bodo tole sr... od dr?ave re?evali tako, da bodo kontrolirali ali ima ob?an pri sebi ra?un ko gre iz ?tacune.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nabirki v cerkvi gre ravno tako za prostovoljne prispevke. Kje je sedaj te?ava?

Ne bo dr?alo. Cerkev je samo turisti?na agencija, ki prodaja rajske po?itnice brez mo?nosti reklamacij, ?e ne pride? na tako ?eljeno destinacijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najbolje, da ravnateljem napi?ejo par tiso?akov kazni ker otrokom dovolijo delo na ?rno?!? Ker imajo otroci bazar? Fak.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/inspektorji-nad-solske-bazarje.html

Po logiki "vsi izdajajo ra?une" bi morali in?pektorji enako zahtevo po pojasnilu kakr?no so jo poslali ravnateljem, poslati tud fajmo?trom, da pojasnijo kaj to neki brez izdaje ra?unov z eno pu?co v cerkvi nekaj pobirajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj imajo nekateri zavzeti proti zakonu od tega da je zakon padel, je meni neumno vpra?anje. Namre? to da zajebe? v tem primeru ?ibkej?ega od sebe je neprecenljiv ob?utek. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel.

Vsaj pet let. Pri na? bajt ?e pri novi postli (vodni) od samega za?etka nobene opore tako da ja, je kar bistveno te?je kar se ti?e opore pri aktivnostih. ?ist kripel sicer ?e nisva, ni pa dale?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.