Skoči na vsebino
?e pomnite tovari?i
Napisano

Tole z nepremi?ninami je res, cene so astronomske odpla?uje? pa ga celo ?ivljenje. Sva lih s fotrom v?gala debato o tej zadevi ta teden, in mi je trdil da so si morali marsi?emu odrekati in iskati denar da si odkupil stanovanje ko je bila prilo?nost (jazbin?kov zakon), in mi je trdil da kolk je zdej nam mladim la?je. In itak, jest sem tak kot sem in se ne pustim kar tako in sem mu prinesel amortizacijski na?rt kredita, ?e bi kupil stanovanje v LJ. Naredil sem ga na 100.000 EUR (kot je cena srednjevelikih in malih stanovanj v lj - z vednostno da ?e je nepremi?nina toliko vredna ti tega denarja na banki ne dajo ker 100% financirajo ti ga ne oz. zelo te?ko pride? do tak?nega kredita). Vzel sem dobo 25let in znesek pride na mesec malo manjk kot 100t SIT. Vsedel sem se k fotru in mu lepo razlo?il zadevo ter ga vpra?al ?e je on od 25 leta pa do zdej vsak mesec pla?eval 100t sit za stanovanje + ostali stro?ki. In odgovor je bil....vsi vemo kak?en :) neeeaaa, pa sm zmagu.

Za primer, pred cca. pol leta sem dobil v roke pogodbo za garsonjero iz leta 1991 in cena je bila cca. 700t sit - letos pa se je prodal za cca. 19 mio sit. To pa vse pove.

Ne re?em da ni bilo te?ko v?asih, ampak tudi zdej ni, in ?e si ?e lahko privo??i? ve? dobrin, dobre avte, za mleko ni treba v vrsti ?aka, bencina ni treba na bone kupovat.....si ne more? kupit enga fucking stanovanja ne da bi pri tem bankrotiru. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta
Napisano

Pa, da ne bom res zgledal, kot serviser ?e dodajam svoje napake:

- 2x menjan levi in 1x desni xenon zaradi rahlega utripanja

- zviti prednji diski menjani in zgleda, da bo pri 80.000km potrebno ?e zadnje

- neka vzmet pri volanu je ob?asno je?ala - zamenjano OK

- koloradski hro?? v zadnjih vratih uspe?no odstranjen

- MP3 predvajalnik ne prikazuje ID3 tage, sem se ?e sprijaznu, mah kurc itak je treba na cesto gledat ne pa v display od radija zijat :D

hehe...?e mal ironije z moje strani....kaj naredi? da tega pri mazdi ne zasledi? (bom po vrsti po alinejah odgovarju na boss-ovepripombe)

no prvo kot prvo kupi? mazdo do letnik 1997-1998 in nato:

- ker ni bilo xenon-a v originalu kupi? kitajski xenon kit za 60t SIT in ni? ne utripa (vsaj do zdej ni :bravo: )

- prej?nja moja c-jka je imela original diske do 180tiso? km pa niti ni tolk treslo :bravo::hohoho: sam potem sem vseeno nabavil EBC

- hmmm ne vem ?e ima volan pri starej?ih tudi kak?ne podobne vzmeti :)

- ni ni hro??ov

- mp3 predvajalnik kupi? aftermarket ker v originalu so bli kasetarji in dela vse brez problema pa ?e farbe lahk mena? :hohoho:

..to je to...old good japanes car :bravo::hohoho:

mogu sem se mal pohecat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

ReDevil, BG res ni poceni - razen hrane, pleskavice smo mi jedl za cca. 350-400 SIT pa zelo zelo dobre, pija?a v lokalih in diskotekah stane isto kot pri nas, razen njihovega per?ka ki je cenej?i, kar je uvo?eno je pa drago. Mi smo ?li tako lani kot gremo letos dol preko collegiuma za 30k, spimo v hostlu v centru mesta, za ?urat pa sami place najdemo oz. ga bluzimo po BG-ju :bravo: Je pa res da doma?ini dost manj alkota po lokalih pijejo, vsaj to sem opazil lani - ker je pa? predrago. Dnarja bo pa itak dost ?lo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Jest sem prvo hodil v Tivoli, ampak potem me je minilo, razlog, naprave sploh za te?t in kolo so bile stalno pokvarjene, vedno preve? gu?ve, prezra?evanje zelo slabo - posledica je bila da je bilo zelo vro?e in slab zrak, velik plus je bil bazen + naprave za telovadit (zajla+ute?)

Potem sem za?el v Mileniumu (BTC), skratka super zadeva, veliko naprav (so na zrak in te?o na?tima? digitalno - to me je na ze?tku motilo vendar sem se navadil), nove naprave (za tiste ki radi zraven malo zasanjajo je na vsakem teka?u, kolesu, steperju TV z veliko napravi - sam sem vedno ugasnil TV ker me je motilo), ?e se je kaj pokvarilo so hitro popravili, klima je super v toplej?ih dneh....samo je pa res da bo do marca-aprila gu?va v nulo tako da me ne bo, za letos vem da od januarja do aprila sploh niso vzemal folka ker jih je bilo preve? in vedno gu?va. Je pa manj?i fitnes kar mi je ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest pa ?akam ?al na kak?en marec-april, ker v lj bo v zimskem ?asu tak?na gu?va da joj, cajt mam pa lih tam po 19.00 vsak dan in to je lih ta rush, ne maram pa da je full gu?va in da potem ?aka? da lahko kaj dela? - groza. Bo pa treba spomlad bolj pritisniti, tako kot letos pa bo, se pa strinjam z Davidom da tud ?e gre? bolj povo?en in slabega po?utja na fitnes si zjutri k ro?ca, tole v teh bednih zimskih dnevih najbolj pogre?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dve leti nazaj sem zgubil 10-12kg v treh-?tirih mesecih in sicer:

- ni? ?ipsa, ni? ?okolade in podobnih zadev, pil veliko vode in jedel 5x na dan, najbolj pomembno je bilo pa tole 4-5x na teden fitnes + tek + plavanje. :bravo:

Evo en napitek, meni zelo dober:

- v mikser zlije? cca. 3 deci teko?ega jogurta, 1 banano, kosmi?e (lahko tudi z rozinami in podobnimi zadevami) + med po okusu. Ko se tole zmiksa rata shake pa ?e dober je :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Allyssa mam eno skripto o zdravi prehrani, bom kar prepisal kak?en stavek:

S kruhom ni dobro za?eti dnea, zaradi glutena in lepljivih lastnosti oprijema sluznice prebavil, kar ?elodec oz. ?revesje ne more urno in spretno prebaviti. Dan bi morali za?eti lahkotno in prebavila vsako jutro o?istiti, najbolje je s sadjem...

Nikoli ne jejmo sadja po kosilu, ker namesto da bi organ prebavljal glavno jed, se loti sadja ker je la?je prebavljivo, glana jed pa oble?i.

Samo sej ?e pa tko pogleda? pa povsod druga?e pi?e. Jest vsako jutro jem topli sendvi?, pa sm ?e ?iv :) :)

tko kot so ?e nekateri napisal...jej zmerno in ve?krat na dan + ?portat, druge ni! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

hahaha Niti mi ga ne omenjaj.... pred leti ko je pri?el v Slovenijo sem bit tudi sam zdraven.... fino pokasiral $$ in pol ko je je za?ela postajat dobesedno sekta posrana sem se kar odstranil...

Kje pa ste imeli "sre?anje"????

Bilo je v Izlakah, in na za?etku so ?e kej pametnega povedal potem se je pa samo za?elo o denarju ipd. :) pa folk je vstaju pa plosku k zme?an ipd. pa svoje fotke kazu kolk je kdo shuj?al pa ?e obogatel zraven :hohoho: skratka podn od podna, sm se vsaj nasmeju mal :)

Boj? je**? tele diete (res da kak?nih ocvirkov res ni treba pojest pol kozarca :) ) ti sam pazi da zjutri kruha ne je? na te??e, veliko vode spij-tudi preden je? jo rukn vsaj dva deci na eks :) pa da je? 5x na dan in po malo, vsak drug dan prete? 5km (seveda za?ni z manj) pa bo? ?isto fit!! Jej polnozrnat kruh pa ne jej sira in kruha skupaj ter mesa in krompirja :) Glede beljakovin je res tako da ?e ti jih primanjkuje ti jih potem pobira iz mi?ic, se dobi na trgu tudi kak?en zelo dober beljakovinski preparat!!! (niso pa vsi dobri). Tole z dietam je itak vse kr neki, poznam tud ?enske k so vegeterjanke ?e veliko let pa so buhaste tko da....?e ne ?porta? in ni? ne dela? potem ni huj?anja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sej zdej tud modern ni ve? da so ?enske full suhe, poglejte tamale npr. vse so ritaste, je v modi r&b pa hip hop tko da morjo z ne?im ?ejkat :bravo: ok itak, kar je preve? je pa preve? a ne tko v mejah normale je pa res hudo dobr :bravo:

Boj? potem si pa kupi herbalife, je re?itev za vse....sem ?el zadnji? poslu?at da imam zdej mir ker me je nekdo skos klical naj grem (stalo me ni ni?) in vaaaauuuu, to je blo ploskanja :) hehe, faking sekta :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Moj kolega je ?e zdavnaj utemeljil teorijo:

da tista ki se ukvarja z najstarej?o dejavnostjo, ni kurba, ker je edina ?enska, ki pove kak?na je cena, da jo lahko ma?, torej ni bitch! :D

..ve zakaj jo ma...dobr jo proda...pa ?e kej od tega ima :hohoho::bravo: pa neobdav?en je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

hehe....ReDevil Casanova :hohoho: Jest sem angel!! :) v resnih zvezah nikol, v neresnih je pa vse itak neresno tko da.... samo po izku?njah ?enske full ve? varajo, sploh tiste k majo ?e dalj cajta tipe, in bi mele enga tkole mal za hooooruk :) tistga k doma sedi pa za o?ent, ?eprav mene itak nikol ne zanima a ma tipa al ne, to je njen "problem". Se je pa tudi ?e kak?na najdla ki prvo ni povedala da ma tipa potem pa butne ?ez cajt, ja sej, ti nisem povedala ker pol ne bi hotu bit z mano :hohoho::hohoho: ...res ste sme?ne bejbike :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.