No ulet res po robo, zravn je tut fedr, pa en zadnji le?aj s ?raufi!
U?eri je Marko neki govoru d bi znav motor zaribat, sam upam d ni n? od tega, ker niti ni logi?no, pol bi na licu mesta motor guznu, pa tut kej bi se pokadil! :ne vem:
Mah kukrkol Gustl je legenda in bo ga on dubu u delo, pa nej orng po?tima, drga? pa bom zdej enkat u tem al nslednm tednu tut une jermen?ke pa v. pumpo menu in mjbi ?e kej- preventiva pa?!
U?er me je spet za?ev neko voz fookat, upam d ni kej huj?ga, k efekt je biv isti kt tkt k se je cev snemala dol in iztikala, ampak cev je zdej kul!
To je blo tko, neki cajta sm mogu spelavat s povhnim gasom d sm se sploh premiku, pol naslednjih ?tart pa normaln, pa spet katastrofa in spet kul, tko da ?udna scena vseskupi! No pol je ?lo pa ?e ?edalje na slab?, upam da bo Gustl to po?timu! :ne vem:
Ja sej lih to je - ko se bl spla?a "zihera?ko" se vozt na drugmu mestu in zbirat pike, kot pa rizkirat, pogosto zmagat, vsake tolko letet vn in nakonc tist ko ma kr neki zmag, jasno nav prvak! :ne vem:
Ja Alex velikrat je tko tut u realnem ?ivlenju, ne sam glede petja, k je k?na lepa k slika, pol pa al piiiiiskajo? glas, al take strelja da glava boli, al pa kej tretga, no al pa da ma gloooobok glas!
Kok vm je bla kej u?e? evrovizija, pa zmagovalna pesm! :ne vem:
Jz sm kr zadovoln, ?eprov ne zto k bi biv kak Jugonostalgik ampak mi je res kul zadeva, zihr bl k Ukrajinska, mi je pa ?ov za U.K. da so bli ?ist na repu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zaradi ?esar ti lahko nekega dne znatno pade morala, a to ?e ni razlog za ...
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani