Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No ulet res po robo, zravn je tut fedr, pa en zadnji le?aj s ?raufi! <_<

U?eri je Marko neki govoru d bi znav motor zaribat, sam upam d ni n? od tega, ker niti ni logi?no, pol bi na licu mesta motor guznu, pa tut kej bi se pokadil! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Mah kukrkol Gustl je legenda in bo ga on dubu u delo, pa nej orng po?tima, drga? pa bom zdej enkat u tem al nslednm tednu tut une jermen?ke pa v. pumpo menu in mjbi ?e kej- preventiva pa?! :danzoman:

Ti pa tut - JERMEN ?imprej! :D

Odbija? te ?aka pod balkonom - da nav? pozabu! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Neki z zrakom je itak, ker Marko je reku da najbr? dobi preve? zraka in premav benza in je to to! :danzoman:

Kokrkol voz je parkiran na PRulah za Lublanco, pa gre vrjetno dons z Amzsjem do GUstlna! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ej Klemenko si ?e tle?

U?er me je spet za?ev neko voz fookat, upam d ni kej huj?ga, k efekt je biv isti kt tkt k se je cev snemala dol in iztikala, ampak cev je zdej kul! <_<

To je blo tko, neki cajta sm mogu spelavat s povhnim gasom d sm se sploh premiku, pol naslednjih ?tart pa normaln, pa spet katastrofa in spet kul, tko da ?udna scena vseskupi! No pol je ?lo pa ?e ?edalje na slab?, upam da bo Gustl to po?timu! :ne vem:

Kva bi loh biv problem? ?zmeden?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja,ta sistem to?kovanja je res zgre?en...... :vskalo:

Ja sej lih to je - ko se bl spla?a "zihera?ko" se vozt na drugmu mestu in zbirat pike, kot pa rizkirat, pogosto zmagat, vsake tolko letet vn in nakonc tist ko ma kr neki zmag, jasno nav prvak! :ne vem: :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosti ?as
Napisano

Jz sm se pa u nedelo kopu u Opatiji, pa ima voda ?e konkretnih 19 - 20 stopinj, tko da je blo ?e kr mav pretoplo! :D

Treba ta viknd ponovit vajo! :danzoman:

Kaj pa ostali kopalci, kok vas kej mika vodurina? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Alex velikrat je tko tut u realnem ?ivlenju, ne sam glede petja, k je k?na lepa k slika, pol pa al piiiiiskajo? glas, al take strelja da glava boli, al pa kej tretga, no al pa da ma gloooobok glas! <_<:P:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

O kolega od vedno pa niti slu?ajno :blink:

Par let nazaj je blo: 10, 6, 4, 3, 2 in 1, zdej ne vem od kdaj ti to spremla?! :ne vem: :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dejmo ?e mav bl vesele teme! :D

Kok vm je bla kej u?e? evrovizija, pa zmagovalna pesm! :ne vem:

Jz sm kr zadovoln, ?eprov ne zto k bi biv kak Jugonostalgik ampak mi je res kul zadeva, zihr bl k Ukrajinska, mi je pa ?ov za U.K. da so bli ?ist na repu! <_<:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sam res kr Hemilton u skupnm vod! ?zmeden?

Mi je pa ful ?udn proti Kimzlnu navijat letos (zto k je rde? ratu), sam odstopa mu usen nism ?elu! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.