uklopko 278 Napisano 26. september, 2007 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 26. september, 2007 ej veliki si stestiral ma?ino v 3d mark 06 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 26. september, 2007 Allyssa praznuje Napisano 26. september, 2007 Juhuu huuu Vse naj naj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 26. september, 2007 Alex Napisano 26. september, 2007 Vse najbol?e ?e v mojem imenu!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 23. september, 2007 knjige,.. Napisano 23. september, 2007 Uu, vidm da ste tuki zagreti bralci- bljak ?e od 1.razreda ne maram brat knjig Jo je pa fajn kar v angle??ini prebrat ...........................no ?e ima v meniju mo?nost slo podnapisov se jo morda lotim 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 23. september, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 23. september, 2007 Huda Ja tako huda kot so pti?kale ?ivke 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 17. september, 2007 nomisDJ praznuje Napisano 17. september, 2007 naj naj bol?e vse 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 16. september, 2007 Košarka Napisano 16. september, 2007 res je!! Sej jaz pa sm ob gledanju tekem poslu?al biv?e bee pop -Ne sekiraj se 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 16. september, 2007 Colin McRae Napisano 16. september, 2007 in vi se ful sekirate zarad tega ker mate tok od tega! :ne vem: Sicer pa tko je......tud slavni so samo ljudje! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 15. september, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 15. september, 2007 Malo smeha ne ?kodi Kaj je optimizem? Ko vidi? klo?arja v parku, ki bere revijo Moj dom! Dve ?arovnici sedita na metli, pa pride mimo ena na sesalcu, pa tista na metli pravi drugi: "oh, spet te rokerke! " Gre Mujo po obali, pa vidi enga, ko se utaplja. Pa pride re?evalec mimo, pa re?e: "Ja, kaj pa ti kr stoji??" Pa mu re?e Mujo:" Aja,sej res,....... usedu bi se lahk!" Prva blondinka vpra?a drugo:"Kaj je bli?je?Luna ali London?" Alo",ji odgovori druga,"kaj London vidi? od tukaj?" Kaj dobi?, ?e povozi? pedra? topli pod. Zakaj krava leti za policijskim avtom? Ker sta dva bika notri! Zakaj se ?rnogorci ne vozijo po avtocesti med Celjem in Mariborom? Ker je vmes po?ivali??e LOPATA!!! Gresta pra?i? in pes po cesti, pa za?ne padat de?. Pa re?e pra?i?: "pasje vreme", pa re?e pes: "ja, svinjsko lije...!" Tin?ek pride iz ?ole domov pa poka?e mami spri?evalo. MAMA:Kaj iz vedenja ma? pa nezadostno? Kaj bo pa o?i reku k pride iz zapora ? Zakaj ?rnogorec sedi na plo?niku pa joka? Usedu se je na ?ebelj, pa se mu ne da vstat! Ribni?an gre v Italijo, mimo njega pa pride ?enska v petkah. Nerodno mu stopi na nogo in pravi 'skuzi'. Ribni?an pa:'' ni ?lu skuzi, maj je pa bolajlu! Kaj je predrznost? ?e ubije? star?e in na sodi??u prosi? za pomilostitev, ker si sirota. Ujameta 2 kanibala cigana, na ra?enj z njim in ga obra?ata. "Pa ne ga tak hitr vrtet", pravi tretji. "Ma, ?e ga po?asneje, pa krompir krade!" Zakaj se blondinka, ko huj?a, ma?e s PRILOM? Ker je odli?en v boju z ma??obo. Mo? pride domov, udari po mizi in re?e: "Kdo je tu gospodar?!" ?ena ga enkrat okoli u?es in on v jok: "A ?e vpra?at ne smem?!" Kak?na je razlika med Hitlerjem in pralnim strojem? Hitler je imel ?e program za obe?anje. Policaj vpra?a policaja: "kerga smo dons?" Policaj pa odgovori: "dons nismo ?e nobenga!" Kaj dela blondinka, ko ima uho prislonjeno na hi?o? Poslu?a house music. Se sprehaja ?elva po cesti, pa jo oropa 12 pol?ev. Pride policija. ?elva: Joj, se ni?esar ne spomnim, je potekalo vse tako hitro ... Gresta dva klo?arja v park, pa prvi vpra?a: "Ima? zraven star kruh za golobe?"...... ..... "Ne, jaz jih jem kar brez kruha!" Grejo 3 muhe v gostilno.Pa prva naro?i drek pa ?esen, druga naro?i drek pa ?ebulo, tretja pa pravi, da bo samo drek, da ji ne bo iz ust smrdelo. Kako spozna? ?enina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlep?o trenirko. Je?ek jezen in ?alosten, s solzami v o?eh leze s krta?e in to?i: "Vsak se lahko zmoti, prav vsak!! " Pride prva riba pa re?e:"glu", pride druga riba pa re?e:"glu", pa pride tretja pa pravi:"glu glu", pa ji re?e prva:" ne kompliciraj!" Pride policaj k grobarju in mu re?e: "Francl, a ne bo ta jama premajhna?" Grobar mu jezno odvrne: "Zapri gofljo, tebi jih je ?e veliko u?lo, meni pa ?e nobeden!!! Dihur vpra?a je?ka: "Sem kosmat, imam dve beli ?rti in smrdim. Kdo sem?" " ?EFUR!" , odgovori je?ek. "Dragi? A sem fejst al grda?" "Oboje." "Kako to misli??" "Fejst grda!" Kaj je rekla blondinka, ko so ji rekli, da ima v glavi vakuum? Bolje to kot ni?! Pride blondinka v trgovino: B: Kilo kruha prosim ! P: ?rnega ali belega ? B: Ni va?no, saj sem s kolesom ! Policaj pride v picerijo in naroci pico ? Natakar vprasa: "Vam jo razrezem na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti." Kdo je izumil triatlon?-CIGANI Zakaj? Ko se grejo kopat, pridejo pe?, nazaj pa grejo s kolesom. Je sre?al Mujo nuno v Trstu in jo je pretepel do daske! Potem ji je rekel:''kaj je nind?a, a nisi v formi danes??? Katera so najhuj?a tri leta v ?ivljenju povpre?nega ?rnogorca ? Prvi razred osnovne ?ole. "Dobro jutro, ?rna gora.........Ura je tri popoldan......." tako ?e ima? preve? dela v slu?bi 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 15. september, 2007 Košarka Napisano 15. september, 2007 jeeeeeeee s5 smo zugbl .....................to mi deliii ?ist BV vse skup 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 11. september, 2007 Mazda-MX3 Napisano 11. september, 2007 sre?no o?etov?tvo 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 11. september, 2007 Marko mx-3 Napisano 11. september, 2007 Ujeeeeeeeee en je pa eno leto bol neumn vse naj naj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 9. september, 2007 Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 9. september, 2007 No ?e moja ki?ta k pride po 15 tem ta mesec!! Intel core duo 6750 500 giga diska 1giga navijalskega rama jaguar prinxton grafi?na GF 8800GTS 320mb Gigabyte navijalska plata 550w napajalnik LC v ohi?ju ki ima 25 cm venti? ob strani dvd rom nec 5550 mislm d bo za neki ?asa zadost,so pa e? bile testne preizku?nje ko ta zadeva pride navita he he 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 27. avgust, 2007 ?travs Napisano 27. avgust, 2007 ?travs da bo? ?e dovgo igral svoje melodije na V6 in?trument vse naj naj!!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 22. avgust, 2007 David Napisano 22. avgust, 2007 Tako da ve?!!! Zanala?? ti bom 1. vo??il za tvoj praznik. 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 11. avgust, 2007 Vuk Napisano 11. avgust, 2007 vse naj naj ?e od mene! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 9. avgust, 2007 Grega Napisano 9. avgust, 2007 sam res!! vse naj naj!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 7. avgust, 2007 Pohvalite se,... Napisano 7. avgust, 2007 Vozit je treba z glavo ne pa hitro! Jaz sem tudi bol miren na cesti. Sm pa ravnokar vstal................sm pridn ne? 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 5. avgust, 2007 Formula 1 Napisano 5. avgust, 2007 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 5. avgust, 2007 Formula 1 Napisano 5. avgust, 2007 za moje pojme je to blo mal zre?isiran!!! Glede na to da je Hemi zvezda in pred Alonzijem seveda v sami formuli in medisko valda bo samo mo?tvo dlo tistemu ve? pozornosti ki prina?a ve? ?!!! Drga? pa pravilno............kazen mora bit. Bom pa itak za Hemija navijal!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 5. avgust, 2007 BOBI Napisano 5. avgust, 2007 ?al prepozno!!!!! ?e naro?il polnene ligne na ?aru (ideja od Markota) 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 5. avgust, 2007 BOBI Napisano 5. avgust, 2007 jaooooo zakaj si to zdaj prilimal .................js pa la?en ko hudi?!!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 4. avgust, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 4. avgust, 2007 mater ma?ki so pa res extremni sexsa?i! Se spravijo n taka mesta da se res samo lahko smeje?. Sam tale pa ?e more bit dobra da ima tako vrsto ?e!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 4. avgust, 2007 Vse najboljse meni Napisano 4. avgust, 2007 Kako to, kaj nisi ti ?e lani mel R. dneva? Vse najbol?e popotnik!! :mi pijemoo: 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko 278 Napisano 2. avgust, 2007 ponočnjaki Napisano 2. avgust, 2007 lep dokazni materjal ne ?uj pa niti niso tak slabe!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ej veliki si stestiral ma?ino v 3d mark 06
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Povezava za deljenje
Deli na druge strani