Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 23 minutami je TiEn napisal:

A rabiš še PCR+PC za smučišča v italiji?

Ne. Pcr je čisto ok. Pa una maska tipo pinokio. Medicinska maska ni OK. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Enako. Danes bomo pa  prej odbrzeli iz službe, da namontiramo thuleta na streho za jutrišnje smučanje na Zancolanu. Vreme je napovedano odlično. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 urama je Martin Cufer napisal:

Cepljenih je v bolnišnicah vedno več, ker je več tistih, ki prebolevajo zelo blago obliko covida-19 in so sprejeti v bolnišnico zaradi drugih razlogov, je na novinarski konferenci pojasnila vodja posvetovalne skupine za cepljenje Bojana Beović.

Gasi internet,trgaj kablove 🙈🤣🤣🤣

Bum... 1:1.,🤪

WWW.RTVSLO.SI

Val okužb z različico omikron se ne umirja. Po...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 37 minutami je g.Wankel napisal:

A če se zdej umiri situacija pred aprilom, bomo imeli spet prelet letal? :D

Ne bi bilo slabo. Meni so vojaška letala všeč. Lahko tudi tanki pridejo, samo, da se to konča. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Žalostno a ne, da je ratal cepilni status in pa cepilno prepričanje faktor odločitve. Ampak to niso krivi tisti, ki se zdaj odločajo komu dati glas le  na osnovi tega, ampak tisti, ki so s svojimi neustavnimi odloki povzdignili cepljenje na najvišji prestol in se zadnje leto govori praktično samo o tem. Pralnica mozga press.

Kar se pa Italije tiče boš pa razočaran, ker ne zahtevajo več cepilnega statusa - zdaj jim je bolj važno, da bi ja sploh kdo prišel. Men je smešno, da se kr tolčem po kolenih, zate pa ne vem. 😆

Tudi Italija nekoliko omilila ukrepe - 24ur.com

Hvala za skrb, z mojimi živčki je čist vse ok - jaz se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in sem zadovoljen s sliko, ki jo vidim.

Glede tvojega prvega stavka pa takole - pravno ne zdrži tvoja navedba kot tudi tista ne, da je ženska sama kriva, če jo partner pretepa, kaj pa ni šla stran.

Boss, tudi sam sem vesel, da se sproščajo ukrepi in mi je že čisto vseeno, kdo je cepljen trikrat, kdo enkrat in kdo nobenkrat in kdo je prebolel. 

Važno je, da se počasi odpre stvari in ukine preverjanje potrdil pred trgovinami, ker je sedaj to že vse skupaj itak brez veze. Kot pravi lepo italijanski pregovor "Chi si e visto si e visto". (kdor preživi-preživi). Izgleda, da drugače ne gre. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

Tle Boss govori bolj o temu, da je tako zmatran, da se mu ne da nikamor. To na dolgi rok vodi v totalno sranje. Res pa je, da je slabše jit na pivo, če se ti ne da, kot pa jit in bit tam tečen.

Saj smo zmatrani vsi, ko pa moramo nadomeščati manjkajoče. A vseeno se mora najti čas za prijatelje za kak pogovor, pijačo. Seveda ne rabimo riniti v gnečo. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je NevLado napisal:

Brez zamere ker se vtikam, ampak socialni stik pomeni marsikaj :) 

Po moje  tudi. Ni štos v temu, da se skriješ v klet in kričiš: "jaz se pa nisem okužil". Pač moraš normalno živeti (kolikor se pač da in zame osebno se ni nič spremenilo) in normalno uživati življenje. Sam se okužbe oziroma tega, da bi bil pozitiven niti malo ne bojim.😉

Smo cepljeni in to je to.

Če pa imaš že od prej probleme se pa bodo normalno v tem času korona krize  samo potenciali in udarili na plano. Mi smo že rezervirali smučanje februarja v Italiji, tri dnevno potovanje za prvi maj in počitnice v Franciji v začetku avgusta. Potrebno je razmišljati pozitivno. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 minutami je Boss napisal:

A veš, da kr mal navijam zate... lepo da braniš trdnjavo pa četudi sam.

Aja pri nas je pa glavni navijač cepljenja spet odsoten, ker ima najmlajši sin spet vročino. Hja ko ima človek od začetka decembra do danes vse skupaj 10 dni prisotnosti je tud smeh. Na začetku so znali vodini celo razlagat, da bo cepljenje pomenilo manj odstotnosti in manj stroškov za firmo in glej ga zlomka naenkrat so tisti utihnili in tako potihem na samem se znajo celo zahvalit meni necepljenemu, da ravno tako ves čas branim trdnjavo.

Sej ne da ne paše taka pohvala, ampak vseeno tudi sam čutim precejšnjo izčrpanost, ker biti vsak dan v povprečju 10 ur na šihtu v polnem pogonu tud ni mačji kašelj. In tole se vleče predolgo.

Je pa kar precej ljudi na raznih FB, ki pozivajo goloba, da naj se dokončno izjasni o cepljenju, da bodo vedeli, ali ga voliti ali ne. 🤪Kam smo prišli. 😊

Gremo pa v soboto v Italijo na smučanje. Da preverimo, kako se oni kaj držijo. 😊 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moj nečak, njegov sin in žena pa so preboleli pravkar bronhitis. In to vsi naenkrat. 🤣🤣Ja, my ass. So namreč zadrti proticepilci in so si sami postavili diagnozo. Bog ne daj, da bi oni zboleli za kovidom. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:
SIOL.NET

Ameriški proizvajalec električnih avtomobilov Tesla bo v ZDA odpoklical 54 tisoč vozil, da bi...

Evo, toliko o šmensi fensi avtih🥴

Električno sranje. Pol pa delajo z njimi kolone na avtocestah, ko vozijo 100 /110, da se nekako pri plazijo do naslednje polnilnice.😬 Če nisi poznal stresa. do sedaj, si le omisli električni avto. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 30 minutami je Scr3am napisal:

No in ti se potem cudis zakaj imas toliko sodelavcev doma in da imajo "tezji" potek. Ja valda, da so doma in vlecejo bolniske, ce pa nesme kasljati in kihati na sihtu...

Meni kar odgovarja kot je. Jih je pa že kar nekaj "odletelo", ko so vlekli bolniške v nedogled. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Haha burleska... ne vem če ste opazili, ampak če greš na HAG in imaš smrkav nosek moraš za 72 ur v izolacijo tudi če je test negativen. Se pravi po domače povedano tudi vsi dejansko prehlajeni (upam, da nekateri še verjamete, da prehlada nismo izkoreninili) morajo obvezno v tridnevno izolacijo. In tu sploh še ni konec heca... če imaš še vedno smrkav nosek spet na test in ponovi vajo. Tole je milo rečeno obsedenost odločevalcev, ki niso zgubili samo kompasa ampak še radar, navigacijo in zdravo pamet skupaj.

In če si pozitiven na HAG-u si moraš PCR plačat sam, če želiš, da ti status prebolevnika velja tudi v EU. To je tihi način, kako izničiti P pogoj. In kaj se zgodi pol, če je PCR negativen ? A ti pozitivni HAG sploh še velja? Al si se zajebal in ostal brez P statusa vsaj v Slo. Mah resno, drkanje v glavo je vse to.

Pri nas v firmi moraš, preden stopiš v firmo, podpisati, da si zdrav. Tako je že skoraj dve leti. V bistvu, tudi če si samo prehlajen, ali pa, če si samo bruhal in si sedaj ok, ne smeš vstopiti. Saj vem, da ni smrtno nevareno, a tudi sam raje vidim, da mi ne kašljajo, kihajo in šmrcajo pred nosom. In pa, seveda vsakodnevno testiranje (tudi 3x cenjeni, prebolelniki). Tako, da smo kar omejili sedaj v zadnjih dveh-treh tednih okužbe. 

Boss, nekateri lahko gremo še vedno v tujino in to bomo izkoristili za smučanje že to soboto. Cela familija.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Opral vozni park. Gužva v avtopralnici, da ni res:rolleyes:

Jaz sem tudi najprej, ko sem prišel iz Kranjske Gore dobro opral avto (tudi podvozje). 

Kakšno sranje na avtu naredijo posoljene ceste. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 31 minutami je AmpeR napisal:

No, če potegneš črto celoten sistem šiba po neki "tanki" vrvici, ki se lahko kadarkoli vtrže. Nemčija je zaradi vetrnih res v kurcu. Sreča, da imajo na okoli jedrske elektrarne.... 

Nemčija in Avstriji imajo zadnja leta probleme z elektriko. Ni pa, to problem v celi Evropi. Kdor nima toliko "zelene" elektrike je na konju. 

In v Evropi naj bi vsi  prešli  na električne avtomobile. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 urami je AmpeR napisal:

Ne bo uredi ta zadeva...

Zanimivo, da nekaj EU držav se že neki mesecev pripravlja na morebiten blackout. Potem naj bi vojska prevzela situacijo. Bo?!

Screenshot_20220129-234041_Gallery.jpg

Kje si pa ta članek našel? 😄😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Je pa zanimivo nekaj, kar sem ugotovil iz pogovorov med znanci in sodelavci. Če bi bila sedaj med korono  na oblasti druga - leva opcija, bi bilo podobno število cepljenih, le da bi bila struktura cenjenih drugačna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.