Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ja, vem, kak je to...sm mazdo 5 prodaju z realnimi 116000 km, pa tud enga klica ni blo, uvo?ene s magi?nimi km so se pa prodale... :glare:  Kolega mazdo 6 2,5 bencinar prodaja...pravi, da bi jo tud za 8 jurjev dal, pa je 08 letnik... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sodelavec je imel zadnje tri avtomobile golfe dizel, zmeraj je kupil novega. Pri zadnjem (dve leti star) so mu menjali ?e ?obe, EGR ventil in ne vem kaj ?e. Dal oglas da prodaja - prodal ga je v ?tirih urah! :o

?el in kupil novo Mazdo 3 2.0 bencin :rispekt:  :danzoman:  :D

Tudi slepa kura zrno najde... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po natan?no sedmih letih sem z vsemi ?astmi oddal v razgradnjo svoj zvesti mobitel Sony Ericsson Z320i, ker je odpovedala baterija, pa nova pride 20?. Upam, da bo novi tudi tako dobro in toliko ?asa slu?il.

Ne bo... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

O?enio se crnogorac i pro?e neko vreme, snajka nikako da ostane trudna. Pogleduju ga ispod oka u selu, pro?e 5 godina, nema bebe. Smisli on nekog posla u BG, pokupi ?enu, na voz, pa za BG. Do?u na VMA, urade sve testove, ispostavi se da on ne mo?e da ima dece. Sednu na voz, krenu ku?i, mrtva ti?ina u kupeu, razmi?lja on, ?iv nije, ne bi da se vrati u selo, gotov je kada saznaju da je neplodan... U neka doba, ulazi student u kupe i sede, otvori knjigu i po?e da ?ita. Gleda ga crnogorac, lepu?kast student, sabira u glavi 1 i 1... I na kraju ga pita: -"Je li jado, da te pitam ne?to?" -"Pitajte" -"Je l ti se svi?a moja ?ena?" -"Izvinite, kakvo je to pitanje?" -"Alo budalo, lepo te pitam, je l ti se svi?a moja ?ena?" -"Pa, kad tako pitate... svi?a mi se" -"A je l bi je kresnuo?" -"Gospodine..." -"Alo, lepo te pitam" -"Pa bih" -"Hajde ja sada iza?em, i ?uvam stra?u, a ti je kresni" Iza?e crnogorac napolje, ?uva stra?u, student obavi posao, vrati se crnogorac u kupe, nastavi se putovanje u ti?ini, a ovaj i dalje razmi?lja... Da li je "ubo" student iz prve ili nije... Pita ga opet: -"A jel bi kresnuo moju ?enu jo? jednom?" -"Pa, ako smem, ja bih" Opet crnogorac iza?e, pri?uva stra?u, student ponovo kresne crnogorku. Vrati se crnogorac u kupe, ve? ulaze u CG, konta on... nek ide ?ivot, daj da potvrdimo jo? jednom, tre?a - sre?a. Ka?e studentu: -"Ajde je kresene? jo? jednom, ja te ?astim 100 eura i da se razilazimo" -"Ne mogu" -"?to ne mo?e? jado, ja sam u tvojim godinama kresao 5 puta za ve?e" -"Ne mogu gospodine, nemam vi?e kondoma"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Je pa fino tega bizgeca poslu?at, ?e ti je spremljanje oziroma gledanje formule postranska dejavnost...sem nekaj pr?kal v jedilnici, pa v dnevni mel televizijo pri?gano...pa se zasli?i uuuuuuuu, pa mal pogledam, kaj se je naredilo...pa spet uuuuuuuuu... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mas kaj proti Mercedesu :) ... Tole stoji obcasno doma na dvoriscu (ce ni ravno hci z njim kam sla :) ) ...

skitched-20141008-142838.jpg

Bi pa kupil Mazdo 2... pa so res bile se malo predrage ... in je potem tole pristalo na dvoriscu :) ... 

Sam tole pa ma prostora notri...mama ima tazgale 01 letnik podalj?ana izvedba...uf, sedi? zadaj kot v fotelju, pa ?e noge lahko prekri?a?...sam ?koda, ker je mercedes...ima pa vsaj M...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja ne vem - ko i??e? nek drug "kvazi opravi?ljiv" vzrok za tako obna?anje jih pa? avtomatsko zagovarja?... in tako se pa? bere tvoj post.

Ja, jih zagovarjam, samo ta dva nista prav naredila...ne zagovarjam pa motoristov....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak ti pa jih klati?... tako govori? kot, da nisi nikoli na cesti. Tovornjakarji so lahko v redu strpni ?oferji ali pa so umazane pizde tako kot je to mo?no pri ostalih voznikih. Komentirali smo dogajanje na DARS-ovem film?ku in tam gor sigurno nista bila uvidevna ?oferja pa ?etudi se ti zdele na glavo postavi? pa najde? 100 takih in druga?nih hipoteti?nih vzrokov in se prijavi? kot njihov odvetnik ter jih brani? za vsako ceno.

Se pa strinjam, da sem tudi sam delno pristranski in kljub temu, da nikoli ne izsiljujem prednosti pred nikomer ?e najmanj ne pred kamionarji sem zadnji? do?ivel (po moje prvi? v ?ivljenju), da se je nekdo zanala?? hotel zaleteti vame in to je bil romunski kamionar. Manj?ih pizdarij in nesramnosti, ki pa jih dnevno do?ivljam pa sploh ne jemljem ve? kot omembe vredno daje pa ?al vzorec, ki se vse preve? ponavlja in o?itno bo treba narest red tudi na tem podro?ju in ne samo pri drakonskem demoniziranju hitrosti.

Mislil sem, da ne odobravam po?etja tovornjakarjev v tem DARSovem film?ku!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

NE ODOBRAVAM po?etje tovornjakarjev, ampak sem napisal, ZAKAJ sta to naredila... Predstavljaj si, ko tovornjak s polno te?o pelje 40 na uro, pa mora zavirat, pa pospe?evat, pa zavirat, pa pospe?evat zaradi padalcev iz leve, ki se vrivajo pol metra pred tovornjak... Tovornjakarji spu??ajo pravilo zadrge, ?e je en avto, ?e je pa padalcev ve?, je pa kriza...tovornjakarja pa lahko minuta tudi par tiso? evrov stane...bo Slivka verjetno potrdil to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.