Jest sem ?el zadnji? relacija Grosuplje-Ljubljana (na koncu viadukta je radar), hitrost to?no 130 km/h po ?tevcu in se je zabliskalo sm si mislu kaj pa temu radarju ni jasn, ker prehiteval me ni nobeden.
To?n ta radar. Sem dost siguren da je bil radar not, upam pa da se je le kaj od sonca obijalo.
Hja, na avtocesti se je bliskal. Zdaj ne vem ali se je blsikal turistu, ki je letel mimo ene 160 ali meni, ki sem ?el okoli 140. Ni?, bom v pri?akovanju polo?nice... kej veste, koliko ?asa rabijo da jo po?ljejo?
Erm, tole ve? ni sme?no. Vsak dan nam ?troma zmanka. Naj bo de?, naj bo sonce, naj bo neurje ali pa neki vsega po malga. ?ist vsak frdaman dan. Peeesda bom ?el jest te frdamane drote potegnt.
Ker na polo?nici ne vidim ni? ceneje, za vse ure, ko ni elektrike. Ne bi reku da bi ?ivel bogu za hrbtom pa ?e dva ovinka naprej, ampak iz okolice LJ.
1.)Sosedov ma?ek ne pripleza, sredi no?i, po fasadi do 1. ?tuka in za?ne ropotat po roleti. Zakaj jemljem to kot mal "ve?ji" problem. V na?i ulici je 7 hi? in vse so bile ?e oropane, razen na?e, oziroma, ?e ?e malo pove?am radij, so bile oropane ?e skoraj vse hi?e (nekatere 2x) v na?i vasi.
Tko da sem sredi no?i mislil, da je en bedak le zbral jajca. But i was prepared!!! Ampak ka?e, da ma?ku le nisem bil tok "stra?en" in se je hotu kar crkljat. Odslovil sem ga ?ele s kosom poli salame.
No k sre?i od teh lopovov ni sli?at ?e kako leto. Ker nazadnje so posku?al pri sosedi, ki pa "nikoli ne spi" in je s svojim kri?anjem zbudila celo vas.
2.) Ne spleza na drevo pod mojim okonom in se za?ne dret, ker se goni ali pa ravsa.
Dans sm se odlo?u da dam kon?no obnovit moje zjebane amortizerje, pa mal pogledat splo?no stanje podvozja, in mi je ?al da sm se ?esarkol lotu, k me je kr srt prjel kaj je use uan?. USE je zan?. Vedu sm da je pru lev kon?nik hih. Ok, gremo na stabilizatorje. 3 od 4 hin, so se skor okrog vrtel. Ok, gremo ?e ostale gumjaste stvari gledat (nevem kako se jim re?e, so pa sredi in zadi), sprednje ?e nekak ok, zadi use luft (so 4 gumice zadi). Poleg tega ugotovim da mi je spet zarustala zadnja leva ?eljust (o?i??ena ?eljust in namazan batk 9Kkm nazaj, sm biu poleg ko se je rihtalo). Skratka ?alosten do konca, 99 letnik, pa kaj se mene ti?e se je za avto lepo skrbel, pol pa taka kajla od podvozja. A je to normalno za 99 letnik in 140Kkm? Pa itak, use kar je pr hyundaiju serijsko gor, ni ?ans da bo? celo dol dubu, in tko mi je mogu od Markota brt rezat zadnje stabilizatorje, ker je use tok pregnil da se je sam u prazno vrtel. Skratka, dvomm da bo moj nasledn avto hyundai
Pa ?e vs ke? mi bo tole pobral in sm spet ceu mesc brez dnarja. Skratka zakon use skp
Moj biv?i hyundai je tut rjavel. Roke so ?le v PM. Prvi? bi se lahko ?e ubil s tisto rjo na kolesih. Ampak ga vseen mal pogre?am. Ma?inca je delala BP in za za?etek je bil super.
Roman Warfare je fertik, nisem dobil odgovore katere sem iskal.
Premlel sem pa ?e slede?e bukve:
Frank Joseph ~ Destruction of Atlantis; modrovanje kje bi lahko bil Atalntis, kdaj je bil uni?en, kako je bil uni?en, povezovanje in primerjave razli?nih ljudskih zgodb, ki so namigovale na Atalntis. ?e vas take zgodbe ne vle?ejo, se je ognite.
Stephen King ~ Blaze; v?e?na knjiga. Zgodba o nekem zaostalem ?loveku, ki ugrabi otroka za odkupnino. Zanimv na?in pripovedovanja ?ivljenske zgodbe glavnega lika, kot tudi njegovega "podviga".
Michael Crichton ~ State od Fear; dobra knjiga, ki se dotakne teme globalnega segrevanja, tolma?enja znanstvenih raziskav in spletk, ki izkori??ajo paniko za profit. Priporo?am, ?aprav je eden izmed glavnih likov dokaj te?en.
Vem za citroena saxoja, ki ga ima sodelavka, pred mojimi o?mi je razbila dva avta, ko je hotela speljat iz parkirisca. Potem je en ?rn Colt, ki zmeraj parkira kot najve?ji bedak. En modr BMW, zmer neki novga naumi. Slu?benih avtov se izogibam, ker njih in z njimi itak noben ne merka. Zdej pa je bil modr Fiat, ki ga vozi sodelavc, ki sedi nasproti mene in zadevo gladko zanika. Po ogledu avta sem opazil da ima voznikova vrata na robu ?e ?isto brez barve. Se pravi da je kroni?ni bedak, ki ne merka kako odpira vrata.
Sem sli?al da oni gizmo za satelitsko cestninjenje stane okoli 200?. ?e je to res naj si ga vtaknejo v rit, na avtocesto ne bom ?el. Prvo da dam 200?, da bom lahko ?e ve? pla?eval za zastoje, "enkratno" asfaltirane in po?arno za??itene tunele, kjer je omejitev pol glih tolk kuker ?e bi se po lokalni vozu.
?e za ABC se mi je zdel skrajno butast dat 5000 tolarjev. Stem da nima? pol ni? cenej cestnine, oz. kakih popustov.
Sam na ?alost so pr nas glih tok butast, da morjo vsake bedarijo prvi narest, tko kot v politiki. Naj bo ?e tako butasta pogodba, ipd. ki jo nobena dr?ava no?e podpisat, ne v Sloveniji letimo v 2-eh urah podpisat, pa se ?ele pol pra?at kva je blo.
PS: upam se stavit da bojo ?ez eno leto praskal po asvaltu v ?entvidu, ?es da spet ni dobr, da bojo uvedl preiskavo, ter kako je minister ogor?en.
Men bo pa film po?u, mislim da na firmi ni ?loveka, ki bi lep?e parkiral oz. bolj merkal kako parkira kot jaz, a kljub tebu mi ?e kar po vrsti razbijajo avto. Danes ponovno. A mam sam jest tako frdamano, zagamano "sre?o" v ?ivljenju, da mi vsak mesec nov bedak zdrajsa avto. ?el bom v Izrael pa nabavil one robote s strojnico pa ga bom skalibriral, da mi okoli avta patruljo dela.
?e se le da, parkiram tko da ni nobenga zraven, to?no mam ?e nagruntene parkirne bedake, tako da se izogibam parkirnih mest okoli njih. In ?e zmer se najde en....
Ko pridem jest na oblast, bomo spet kri?anje pa bi?anje uvedl. Pa une romunske, ipd. kamjonarje bomo kar ob cesti prbil, da bojo drugim za opozorilo.
Pa so me Hrvati spet presenetili in tokrat pozitivno ... vidi se da so vseeno mnogo bolj pametni od njihovih umazanih politikov, ki bi ?rtvovali tudi svoje dr?avljane samo, da bi ?im bolj blatili Slovenijo.
Najbolj sem sre?en, da so one makaronarje dam poslali. Tok sem bentil ko sem gledal tisto tekmo, ?pagetarji so se zaprli in upali da se Toni-ju userje ena glavca.
Svaboti se neugodni, ker nikol ne ve? kak igrajo. Na tem prvenstvu so pokazal nakj dobre a ve? slabe igre, u bistvu, dobro so odigral samo proti Portugalcem pa mogoce Poljakom. ?e bojo igral tko kot s Turki jih bo ?panija zmlela, spol pa ?e dajo ?panci prvi gol.
Mam ob?utek da bojo ?vaboti igral na prekinitve, oz. se zvijal blizu kazenskega prostora, ker so vi?ji in mo?nej?i, se zna Kljusetu al pa kermu drugmu poljaku usrat glavca.
Ma te turki so novi italjani. U zadnjih sekundah se jim serjejo goli. Napri proti ?ehom zdej pa ?e to. sodnik bi moral prekinit igro za menjavo, namesto da je pustil da so turki na hitro izvajali. Mah na kurac mi gre, ker so hrvati pokazali veliko ve?, turki prakti?no ni?, pa so ?li naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar nekaj ?ase ?e nisem bil na dolenjskem koncu, pa me je ta gajba presenetila.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani