Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Sobota je bila spontana, ko je frend prišel z Bavarske in na hitro malo na druženje, petek pa ne grem na to veliko zabavo, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 23 minutami je Boss napisal:

Točno tako kot praviš @Z M A J, tole pa res nima nobene veze s srečo ampak z mentalnim zdravjem udeležencev. In predvsem kognitivnish sposobnosti. In tako ti takili vozijo v nasprotno smer na AC al pa se zaletavajo z avtom v terase polne ljudi.

Ja, prej sem videl tisti Golf 2 pri Lkleru. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Ja sreča je opoteča..... :nevem:

Kakšna sreča, človek??? Totalni DeSUS voznik, ki ne loči več leve od desne (ne mislim političnega pola), da zapelje na cesto v napačno smer, kaj je tu sreča??? Enostavno že kdo mlajši ni primeren za vožnjo, to je to, nastradajo pa potem nedolžni udeleženci, tako kot zaradi kakšnih "fajhtnih", ko umre cela družina ali pa ostanejo mali otroci brez staršev, invalidi, itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 1 uro je Deeyan napisal:

Uuu, tole bo pa ta petek v Stozicah :ouje:

2Alive mi je bila noro dobra skupina, najbolj znana pesem pa; OPROSTI MI ... (za vse noči). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Espargaroja mi je škoda, a z 10., 11-imi mesti ob zgolj eni in edini zmagi, matematični izračun pove svoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Boss napisal:

V dveh dnevih v torek in sredo naredil skupaj 130km na biciklu in včeraj za češnjo na torti po pedaliranju še uro in pol košarke. Hja moram rečt, da noge niso ble glih prave ampak, vseeno natančna rokca je pa odtehtala, navkljub strokovnim policijskim prijemom - ja igramo tudi proti policajem.

Če boš s tem tempom nadaljeval, boš verjetno izključen iz stranke DeSUS! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 38 minutami je MazdaBoy napisal:

Pa ne da ste se kopal? 😮 Ali sam namočil noge do kolen v morje 🙂 Kolk pa ima še morje stopinj?

Seveda, jaz sem se, kar konkretno; voda okrog 20C, več kot dovolj zame, otrok že prej neki prehlajen in se je pametno odločila; ostati izven vode. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes v Lidlu blizu Umaga začudeno gledal cene izdelkov, ki jih precej dobro poznam iz njihovih trgovin, na tej strani meje. Hrvati so se mi dejansko zasmilili! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.